Vanja8 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 21:48
goGlobal je napisao/la: ↑11 feb 2026, 21:41
Kratki osvrt na čimburland. Šabani bili, šabani ostali. Ipak kakvi god da su, naši su najmiliji. Ne znam što se od 62min. počeše nagurivat pa kad im ga Ademaga zabi u slezenu, još se i međusobno pobiše na jugu. Ali to je jug, imamo i komšije slične nesorte, samo nijansu vise pedigrea imaju. Uglavnom, jedva čekamo da uđete u elitni rang čimburaši, da imamo šta handiti, ne možemo vazda kantičare ispišavati, evo sad su namakli finansija. Da i njih hoće još očinski klub Slavija sutra utrat kao mi kontaminirane, pa makar s 0:1, bilo bi potaman.
Vala brate , niti mogu navijati niti zeljeti da Slavija dobije Zelju...
Nema sanse...
Sta ti bolan Vanja znas. Vidis kako "prava gradska " raja to radi. Ovaj decko je za ozbiljnog promatranja. Frajer u toku jednog posta pokaze 8 nivoa licnosti,ali se uspijesno svaki put pokaze kakav je papak. Pun razumijevanja i postovanja za sve,a usput izvrijedja svakog. Pokusao sam sa covjekom komunicirati na normalan nacin,ali sa ovakvim to nema fajde.
Evo bez ikakvog uvijanja i izigravanja neke finoce,gospodine goGlobal napusis nam se ku rca sa dubokim postovanjem.