FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobro smo kontrolisali utakmicu, po mom mišljenju jedina zamjerka ekipi jeste što su nam napadači izgledalu vrlo statični, koliko sam primjetio jedino Cimirot je dolazio po te lopte iz odbrane. Mislim da nam je falio Ignatkov na toj poziciji, odgovara stilu igre i onako kako se igra razvijala kroz utakmicu, jedini eto problem jeste ta njegova mladost i (ne)iskustvo.
Elezi danas zajedno s Ademom najbolji na terenu, momak stvarno pruža odlične partije iz utakmice u utakmicu i nadam se da će biti glavni igrač u narednim sezonama ako ga debeli ne proda negdje. Što se tiče atmosfere, zviždati Vedranu je dno dna, pokazali su da su seljaci i da nigdje nisu rado viđeni, ljudi bez ikakve harizme, dostojanstva, morala, humanosti...
Elezi danas zajedno s Ademom najbolji na terenu, momak stvarno pruža odlične partije iz utakmice u utakmicu i nadam se da će biti glavni igrač u narednim sezonama ako ga debeli ne proda negdje. Što se tiče atmosfere, zviždati Vedranu je dno dna, pokazali su da su seljaci i da nigdje nisu rado viđeni, ljudi bez ikakve harizme, dostojanstva, morala, humanosti...
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
- sagitarius
- Kontakt:
Zvizduci su krenuli cim su pitari krenuli s bubnjevima, niko nije ni mogao ocekivati sta vi pjevate!
Nismo cigani, i uvijek smo odali pocast za Vedrana!
Nismo cigani, i uvijek smo odali pocast za Vedrana!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Kažu Rile neizanteresovan, ne trudi se, nije ga briga
Danas kroz smirenu pas igru stvorili 7-8 vrhunskih šansi. Dovesti napadača i popraviti realizaciju i gotovo. U početku sam sumnjao u Cvitanovića, ali kapa dole.
Horde potvrdile dominaciju na tribinama, a Adem potvrdio čaroliju na terenu.
Danas kroz smirenu pas igru stvorili 7-8 vrhunskih šansi. Dovesti napadača i popraviti realizaciju i gotovo. U početku sam sumnjao u Cvitanovića, ali kapa dole.
Horde potvrdile dominaciju na tribinama, a Adem potvrdio čaroliju na terenu.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Zviždali su na početak našeg navijanja a počeli smo tek u haman 30 minuti i to odmah posvetom Vedranu.
Kad se navijalo "Vedran Puljić!" i "istina za Vedrana" bio je aplauz.
Treba reći kako je bilo.
Kad se navijalo "Vedran Puljić!" i "istina za Vedrana" bio je aplauz.
Treba reći kako je bilo.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Rutinski
Treba nam pravi napadac golgeter. Ne pamtim nikad ovakvu situaciju da nemamo igraca s 5 golova u sezoni.
Treba nam pravi napadac golgeter. Ne pamtim nikad ovakvu situaciju da nemamo igraca s 5 golova u sezoni.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Još da dodam da su šabani to stvarno jesu, bili i ostali. Ne znam samo kako se uopšte mogu sjetiti osmisliti one psovke. On baš kao neki psihički poremećaj.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Bravo za Cvitanovica na pressu, stao uz ekipu ma oressu lafo pita ih jesmol to.lose igrali. Cvitanovica smo.poljuvali kao i Banica tj mislim.na forumske strucnjake,naravno sad nece to komentarisati vec traze novu zrtvu da pljuju 24 sata.
-
KosevoZove
- Kontakt:
@ Bati je rega decko par puta smo nesto diskutovali, skroz korektan na mjestu, ali vecina navijaca celika su pravi sabani iskompleksirani sto se da vidjeti iz prilozenog.BatistutA19 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:22Kako siris laz sto se tice Vedrana ,zvizduci su bili za navijanje ko da mi znamo vase pjesme a cim ste spomenili Vedrana dobili ste aplauz i podrsku..Tako nemoj sirit laz ,nije lijepo lagat..adoado je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:06Dobro smo kontrolisali utakmicu, po mom mišljenju jedina zamjerka ekipi jeste što su nam napadači izgledalu vrlo statični, koliko sam primjetio jedino Cimirot je dolazio po te lopte iz odbrane. Mislim da nam je falio Ignatkov na toj poziciji, odgovara stilu igre i onako kako se igra razvijala kroz utakmicu, jedini eto problem jeste ta njegova mladost i (ne)iskustvo.
Sto se tice utakmice sve ocekivano po meni fer i korektna utakmica uz vatrenu atmosferu i zasluzen prolaz Sarajeva ,jednostavno kvalitet ,mi smo se borili koliko smo mogli trenutno..Lijep poz i nemoj lagat za Vedrana .
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Haj Hrkaca, al kako nes cut za Kuzmanovica, Pidru, Salčina???BegovicRamiz je napisao/la: ↑11 feb 2026, 21:57s koje si ti planete drug
cuj nije cuo za Hrkaca, Pidronija, Nukica i Micu Kuzmana
senzacija limeta cuj senzacija ko da igramo protiv Moscanice da mi oprosti ekipa Moscanice
Al voli raja bezze nabijat pritisak.
KUP JE NAŠ!
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Idemo Slogu dobiti ako Bog da.
Svi u napad jedan je Hase!
Svi u napad jedan je Hase!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nerealno. Ovdje ko udje na mala vrata stvarno izadje ko div.jurisicduska je napisao/la: ↑11 feb 2026, 21:4710/11 posljednih bez primljenog gola.ErosViverosViv je napisao/la: ↑11 feb 2026, 21:43Cestitke cvitanovicu, 10 utakmica, 9 bez primljenog gola. Nista vise, rutinski sve. Milina.
2.15 B po utakmici
a uzeo je ekipu koja je primila 21 gol u 9 utakmica
od trenera koji je imao 1.25 B po utakmici
Nevjerovatno.
Samo nastavit yebavat majke i familije ko god dolazio bilo gdje u klubErosViverosViv je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:34Nerealno. Ovdje ko udje na mala vrata stvarno izadje ko div.jurisicduska je napisao/la: ↑11 feb 2026, 21:4710/11 posljednih bez primljenog gola.ErosViverosViv je napisao/la: ↑11 feb 2026, 21:43Cestitke cvitanovicu, 10 utakmica, 9 bez primljenog gola. Nista vise, rutinski sve. Milina.
2.15 B po utakmici
a uzeo je ekipu koja je primila 21 gol u 9 utakmica
od trenera koji je imao 1.25 B po utakmici
Nevjerovatno.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Mangupski stav Cvitanovica na pressu. Super Mario 
Statistika ne laze a popljuvan na sve strane po dolasku
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Jedina greška/nesreća večeras je što nismo zabili bar dva gola u prvom poluvremenu, nevjerovatno koliko smo šansi fulili. Elezi glavom, Menalo 2x, Kyeremeh pogubljen, kasnije Adem prazan gol. Da smo bar jedan zabili, otišlo bi to u skroz drugom pravcu.
Čestitke ekipi. Nadam se da je Ristovski dobro, strašan fajter i on je trebao biti taj kapiten.
Čeliku želim da grcaju u dugovima i da nikad ne uđu više u prvu ligu. Toliki seljakluk, primitivizam, krkanluk nisam dugo vidio. Imam osjećaj da su doveli 11 najvećih papaka koji se nadmeću koji će biti gori. Stalna udaranja bez lopte, Horić klempavi udara Maroodzu, Ljajića onaj vuče za rukav, ona djeca ne daju loptu. Nije ni čudo s obzirom da im je na klupi krkan Regoje koji je fulio profesiju i trebao raditi kao mesar u Konzumu.
Najbitnija je pobjeda i svaka čast Cvitanoviću na pressici jer je već Konjhodžić počeo pametovati. Šteta što im nismo zabili bar tri ebem im familije.
Čestitke ekipi. Nadam se da je Ristovski dobro, strašan fajter i on je trebao biti taj kapiten.
Čeliku želim da grcaju u dugovima i da nikad ne uđu više u prvu ligu. Toliki seljakluk, primitivizam, krkanluk nisam dugo vidio. Imam osjećaj da su doveli 11 najvećih papaka koji se nadmeću koji će biti gori. Stalna udaranja bez lopte, Horić klempavi udara Maroodzu, Ljajića onaj vuče za rukav, ona djeca ne daju loptu. Nije ni čudo s obzirom da im je na klupi krkan Regoje koji je fulio profesiju i trebao raditi kao mesar u Konzumu.
Najbitnija je pobjeda i svaka čast Cvitanoviću na pressici jer je već Konjhodžić počeo pametovati. Šteta što im nismo zabili bar tri ebem im familije.
o cemu ti pricas zvizdanje sa svih strana dok se skandiralo Vedranovo imeBatistutA19 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:22Kako siris laz sto se tice Vedrana ,zvizduci su bili za navijanje ko da mi znamo vase pjesme a cim ste spomenili Vedrana dobili ste aplauz i podrsku..Tako nemoj sirit laz ,nije lijepo lagat..adoado je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:06Dobro smo kontrolisali utakmicu, po mom mišljenju jedina zamjerka ekipi jeste što su nam napadači izgledalu vrlo statični, koliko sam primjetio jedino Cimirot je dolazio po te lopte iz odbrane. Mislim da nam je falio Ignatkov na toj poziciji, odgovara stilu igre i onako kako se igra razvijala kroz utakmicu, jedini eto problem jeste ta njegova mladost i (ne)iskustvo.
Sto se tice utakmice sve ocekivano po meni fer i korektna utakmica uz vatrenu atmosferu i zasluzen prolaz Sarajeva ,jednostavno kvalitet ,mi smo se borili koliko smo mogli trenutno..Lijep poz i nemoj lagat za Vedrana .
Za bordobijele boje
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Osjeti se neka fina atmosfera samo da ne uprskamo
Ristovski Stefan,Shane Maroodza!
Ristovski Stefan,Shane Maroodza!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
Hordas1990
- Kontakt:
Moze li moderacija da makne navijace Celika sa ove teme.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma i na pressu mu poceli prebacivat upakovano da lose igramo pa ih presijekao odma, da neko ima njegove rezultate i da je uzeo ekipu u onom stanju basne bi se pricale o njemu, ovako samo cekaju jedva da mu nesto prebace.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:37Mangupski stav Cvitanovica na pressu. Super Mario
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Kako mi se sviđa govor Cvitanovića na pressu brate veliko poštovanje od mene!! Kakvu je ekipu preuzeo kad se samo sjetim početka sezone a pogledaj sada.. Mario puna podrška do kraja!
Sarajevo ljubavi moja 1946
Trenutno korisnika/ca: boki86, Google [Bot], ibz, Puas, rimljanin90 i 55 gostiju.

.png)