FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Realno smo ih ubili. A kakvu je partiju Josip odigrao Davies može trenutno samo sanjati. Generalno fudbalu nedostaje više Josipa i Konrada 
Sad uporediti smrdu Sanea i "vrtim prstićima ukrug tražeći zamjenu jer me zabolio mali prst" zvani Koman, sa ovom životinjom Diaz je stvarno loš potez uprave. Olise je posebna priča. Obožavam da gledam kako ga tamo neki svojataju.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Kome smeta opcija ignore.
Ništa, čekaj bolju priliku. Večeras si se uzalud ponadao.
Upa se stabiliziro, Olise racionalizovao, iako Srbin Pavlović izrasta u najomiljenijeg mi igrača Bayerna 

- Centre forward
- Kontakt:
Nemojte na Bayu. Njegov pesimizam je vjerojatno malčice gledanje šire slike.
Nisam gled'o vcrs, jerbo se insanu stvori nekih obaveza koje zasjene i Bayine utakmice.
Jesmo li bili bolji i je li sudjenje bilo na nivou što kae pokojni Gidra ?
Nisam gled'o vcrs, jerbo se insanu stvori nekih obaveza koje zasjene i Bayine utakmice.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Pusti ti Comana na miru jarane, on je svoje odigrao, pošteno da poštenije ne može biti. I Olise i Diaz tek treba da dostignu njegove nivoe i trofeje.
Ako smijem primjetiti, malo je raspoloženje opalo u ekipi, nema one srdačnosti, osmjeha i sve što ide uz to, kao što je bilo u jesenjem dijelu sezone.
Kao da je nešto uticalo na mir i slogu u svlačionici. Mislim, lica ne lažu a meni se možda priviđa.
Kao da je nešto uticalo na mir i slogu u svlačionici. Mislim, lica ne lažu a meni se možda priviđa.
Ne znam na osnovu čega to zaključujete, timski duh nikad jači. Najbolji primjer je start Seiwalda nad Musialom kad ga nisu ubili.
Teška tekma, od početka pritisak i vruć krompir u našim nogama i na kraju smo rutinirali. To može samo dobar TIM. Zato su prethodni Bayerni ispadali iz kupa.
Teška tekma, od početka pritisak i vruć krompir u našim nogama i na kraju smo rutinirali. To može samo dobar TIM. Zato su prethodni Bayerni ispadali iz kupa.
Pratiš li ga u Arabiji
Slabije, meni je vazda Bayern u fokusu, ove u Europi još i nekako (De Light, Mazra, Graven… itd), ali u SA i slićno skoro nikako. Medjutim iz ove zadnje generacije uvijek ću imati respect za Kinga, Levu, Leona Sergu…ma sve osim smrada Alabe.
To je sve lično uvjerenje ili varka
Napisao sam kako je Olise uručio loptu Diazu nakon hetrika, ali izrazi lica mi nisu top
Dobro je. Prošla se i ova prepreka. Kao što sam rekao na početku sezone Pokal ponovo ide u Minhen.
Nekima plan kmečanja propada, glume lažne moraliste i njihove muke ne prestaju.
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Najvažnija utakmica do sada u 2026 godini, našpanovani, koncentracija na visokom niovu. Jako kompaktna ekipa, na neuporedivo većem nivou nego prošle godine. Nema potrebe nikoga posebno izdvajati, pogotovo mi redovni što pratimo, vidimo gdje i malo škripi.
Momčad dominira, zasluženo večeras, bili smo bolji, na početku smo imali dosta sreće, koja se kompenzirala aluminijem na protivničkoj strani.
U Bundesligi odlični,
Liga Prvaka besprijekorni,
DFB Pokal odlični, evo nas u polufinalu.
Idemo dalje
- Omerbavarac
- Kontakt:
Znaci, kolega, predramazanska mecavina, ja se bas pitam sta ovo trese.Centre forward je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:38Nemojte na Bayu. Njegov pesimizam je vjerojatno malčice gledanje šire slike.
Bili smo bolji, neuporedivo bolji u drugom za razliku od prvog poluvremena. Gost je imao nekoliko prilika dok smo mi s druge strane osim ova dva gola mogli postici jos barem tri…
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dobra utakmica i važna pobjeda. Do gola je bila egal utakmica, na kraju je individualni kvalitet prevagnuo na našu stranu.
Leipzig jako zanimljiva ekipa, ako zadrže (a to je veliki ako) osovinu tima i jos malo ulože ili ubodu pojačanje mogu biti ozbiljan takmac u narednim sezonama.
Leipzig jako zanimljiva ekipa, ako zadrže (a to je veliki ako) osovinu tima i jos malo ulože ili ubodu pojačanje mogu biti ozbiljan takmac u narednim sezonama.
Koji interview Pavlovica: “mogu da zamislim da cijelu karijeru provedem u Bayernu” praćeno ponašanjem na terenu kada je poludio zbog nasilja nad Klauzulom… gledlaj mali smrade i uči se, zaćerali ti Perez i Mendez kao i cijeli Madrid. Yebo mu pas mater, a baš sam se bio nameračio da ga ispratim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.