Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Your football is shite it keeps me up all night up all night
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
I sto Jones odjednom ne igra?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Izgleda ima istine da se zakacio nesto s Slotom i da je htio u Inter
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sutaj sam Wirtze, ne daj lopte Gakpu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Smijesno za reci ali mozda najboljih 15 minuta ove godine ali ne znamo zabiti.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bio sam uvjeren da će biti penal, jer takvi smo mi
E jbg ako je ovo najboljih 15min
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Vidi se da smo realno bolja ekipa, bolje sanse, bolja kontrola itd. Ali nam mentalitet nije ni priblizno onaj iz proslih godina, gdje smo se protivnicima i mentalno nadmetnuli u svakoj tekmi i to je cinilo dosta razlike.
In other news, gledam Gakpa i kontam ovakav lik zaraduje cca 200.000 funti sedmicno (ili koliko je vec; koliko god da je, apsolutno je previse). I onda razmisljam o apsolutnim legendama ove igre, tipa Maradona, i u kakvim uslovima su oni igrali i za kakve pisljive pare, a kakvu su fudbalsku ostavstinu ostavili za sobom. Fudbal je otišao u klinac.
Pa lik kontru istrcava, vodi loptu i na lijevoj strani ima SAMOG Wirtza i uspijeva lik nekako da se zapuca u protivnika, te mu ovaj izbija loptu.
Ko je Gakpo i hoce li ga se iko sjecati za 10 godina?! -.-
In other news, gledam Gakpa i kontam ovakav lik zaraduje cca 200.000 funti sedmicno (ili koliko je vec; koliko god da je, apsolutno je previse). I onda razmisljam o apsolutnim legendama ove igre, tipa Maradona, i u kakvim uslovima su oni igrali i za kakve pisljive pare, a kakvu su fudbalsku ostavstinu ostavili za sobom. Fudbal je otišao u klinac.
Pa lik kontru istrcava, vodi loptu i na lijevoj strani ima SAMOG Wirtza i uspijeva lik nekako da se zapuca u protivnika, te mu ovaj izbija loptu.
Od 30 do 45 , kad nismo ništa odigrali svakako čitave godine.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Najveca stetocina u ekipi,al zato ima zacementirano mjesto u prvih 11.Jednu od vecih plata ima na osnovu cega je uspio to izvuc da mi je znati.Na ljeto ga se rjesit pod hitno pa Dom igra za duplo manje pareFieldsOfAnfieldRoad je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:11Vidi se da smo realno bolja ekipa, bolje sanse, bolja kontrola itd. Ali nam mentalitet nije ni priblizno onaj iz proslih godina, gdje smo se protivnicima i mentalno nadmetnuli u svakoj tekmi i to je cinilo dosta razlike.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Stvarno fenomenalna odluka da se ne dovede desni bek u januaru 
Truhle kosti bratove, sve je ovo njegovo prokletstvo
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Stvarno mi je zao Enda, vidi se da je bas u bolovima jbm ga ja :/
Evo Jones udje, DOBRA izmjena
Evo Jones udje, DOBRA izmjena
Najveca mana huge definitivno igra glavom, vidi se da ne umije.
Re: Liverpool
Sad ide low block dok ne primimo gol pa onda ulaze Chiesa Ngumoha da se zaletimo opet i primimo i drugi
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Ako nista, mora se priznati da su veceras trkacki dusu na terenu ostavili
Salah za milimetar profula desnom, steta
Salah za milimetar profula desnom, steta
Bas bitna pobjeda za borbu za top 5. Alexis je sjena od onog starog igraca, kako je u najboljim godinama ovako uspio pasti da se zacudis.
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Uzeti tri boda, nabiti se nogom u guzicu, borba se nastavlja.
Velika steta za Enda, roster postaje sve tanji jbt, ne znam kako ce to izgledati u nadolazecim sedmicama
Velika steta za Enda, roster postaje sve tanji jbt, ne znam kako ce to izgledati u nadolazecim sedmicama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.