Citiraj i ostatak što sam napisao pseto četničko lažljivo, ali ne godi ti istinaDoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:54**** ti Karadzic sve zensko sto imas
Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Do sabaha izdahnuo keru ozraceni, amin
Citav ti stadion jeb.ao one najdraze kad legnu spavat smradu ozraceni mrs s teme spidaru.BadrHari je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:50Nisi ni bio na tekmi keru onaj lažljivi, napravit cu tebi porodično stablo cijelo. Pitaj svoje momke što su bili na tribini eno pišu vam i na temi istinu, uvijek je u Zenici čitav stadion skandiro istina za vedranaDoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:45Znaci zato sto su ozraceni 1 skandirali Vedranu, ozracenim 2 je dozvoljeno da istom zvizde? Brata sebi ozracenim kurcem napravioBadrHari je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:42
Pogledaj 5:22 klocino kosti ti yebem svima u familiji
https://youtu.be/6t3jwnEgtLA?si=CSpC9cyfQZWr2tMD
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Sine da smo.mi Radovanovi ucenici nebi vi mirno devedesetih spavali u Zenici.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:55Vasi vas demantuju. Haman nisu svi zlonamjerni i nisu svi Radovanovi ucenici poput tebe.Morpheus je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:53On griješi, a ti sa spominjanjem Radovana....AllGunsBlazing je napisao/la: ↑11 feb 2026, 21:52
Ostala vam propaganda od vremena Radovana u klubu?
U BL samo dozivis da ti psuju mater balijsku, naravno da je gore u Zenici gdje Vedran dobije aplauz kada ljudi skontaju o cemu se pjeva. U toj istoj Zenici su Robijasi prvi izasli na ulicu nakon tragedije. I iz Zenice su dosli u Sarajevo na sahranu.
Mani se Radovanove propagande. I njemu je doduse draza sadasnja BL nego Zenica.![]()
Šta reći o čovjeku koji spominje Radovana? Neka te je stid. Mrš više.
Ne smiješ njega spominjati ni pod raznoAllGunsBlazing je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:55Vasi vas demantuju. Haman nisu svi zlonamjerni i nisu svi Radovanovi ucenici poput tebe.
Šta je tebi? Ustvari šta je sa svima vama koji spominjete radovana, ratka, ovog, onog
Jeste li **** normalni?? Daj ba **** te niste dobri nikako
Ovo je samo potvrda onog o cemu vec danima pisem. Lazu, podvaljuju, provociraju i onda je problem kad se uzvrati. Evo lik na njihovoj temi napise da ovo za pokojnog Vedrana nije istina, kao sto i nije.
Vade pojedinacne kometare ovih idiota po drustvenim mrezama i onda to pripisuju i djeci po zenickim obadinistima.
Kriv je Horic je gurno njihovog igraca, a nije kriv on koji je dosao pred jug da provocira.
Kad oni IGRACE Sirokog Brijega nazivaju ubicama prije par sezona onda to nije skandal, ipak su oni urbana i civilizovana raja iz Sarajva. Kad neko na BP opsuje nesto to je onda skandal.
Vade pojedinacne kometare ovih idiota po drustvenim mrezama i onda to pripisuju i djeci po zenickim obadinistima.
Kriv je Horic je gurno njihovog igraca, a nije kriv on koji je dosao pred jug da provocira.
Kad oni IGRACE Sirokog Brijega nazivaju ubicama prije par sezona onda to nije skandal, ipak su oni urbana i civilizovana raja iz Sarajva. Kad neko na BP opsuje nesto to je onda skandal.
Srce, čast i ponos!
Evo jos jednog govanca radovanca četničkog lažljivog, uhvatiš ih u laži i umjesto da se poklope još kerovi laju.Amco46 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:59Citav ti stadion jeb.ao one najdraze kad legnu spavat smradu ozraceni mrs s teme spidaru.BadrHari je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:50Nisi ni bio na tekmi keru onaj lažljivi, napravit cu tebi porodično stablo cijelo. Pitaj svoje momke što su bili na tribini eno pišu vam i na temi istinu, uvijek je u Zenici čitav stadion skandiro istina za vedranaDoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:45
Znaci zato sto su ozraceni 1 skandirali Vedranu, ozracenim 2 je dozvoljeno da istom zvizde? Brata sebi ozracenim kurcem napravio
ISTINA ZA VEDRANA!
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
TrueStrength
- Kontakt:
Dobro. Bar znamo da se ti ne praviš, jer jesi.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:03Poluistina je najteži oblik laži. Sve ti je objašnjeno, a praviš se mutav. Ja još gori što se i dalje natežem ovdje oko ovog. Aj
Sutra laganica Grbavica.
Kažem ja, sve vam je stalo u Černobil, ozračeni, radioaktivni, šabani, ovi malo pismeniji samo o kompleksima briju bez da pojma nemaju koliko i sami imaju komplekse. One više vrijednosti i tu je vaša veza sa bivšim psihologom, i on je mislio da vrijedi više samo zato što je Srbin. Danas ovo Srbin možeš zamjeniti Sarajlija i dobiješ istu mantru.Morpheus je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:50Halo prva liga federacije, tišina tamochily-rz je napisao/la: ↑11 feb 2026, 21:34Opet popare guslaju ovdje dok u isto vrijeme bacaju petarde na Durmu i baklje u teren, pola od ono malo vremena što su navijali je bilo psovanje Zenice, nekako su tad najglasniji.iste te te popare nam davno poručile da umremo od gladi ali sve je to sarajevska fgr.,valjda je njima dozvoljeno pljuvati po svakom ali kad im neko vrati onda spominju svoju omiljenu riječ, komplekse. Kompleks je kad pišeš saopštenje pa se par dana poslije sagneš. Kompleks je kad uložiš milione u ekipu svake sezone da bi godinu dana prepričavao o dvadeset i kusur hiljada protiv Trnave dok u narednih deset domaćih utakmica jedva da skupiš toliko. Popare su fenomeni, u isto vrijeme imaju kompleks i više i manje vrijednosti. Druge gledaju sa visoka ali Mirvića onako s koljena ispod oka,.
Smiri te komplekse i drži se prve lige![]()
Meni je žao što je na ovo spalo.
-
OdmutNicaze1988
- Kontakt:
Jug nikada Nece zvizdati na te stvari a vi izvlacite iz nekih sabana komentare negativne i to sto tvrdite da smo zvizdali.
Ne vidim smisao raspravljanja s ljudima koji dodju na ovakve utakmice samo,ima nas bruka iz zenice koji postujemo i smrt Vedrana i masakr na markalama i sve te stvari sto pojedini botovi nabrajaju.
Ne vidim smisao raspravljanja s ljudima koji dodju na ovakve utakmice samo,ima nas bruka iz zenice koji postujemo i smrt Vedrana i masakr na markalama i sve te stvari sto pojedini botovi nabrajaju.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
Kad počnu o radovanu, znaš da si ih doveo do ludila.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:28Meni nije problem sto je Radovan radio u vasem klubu, ko ga **** umirao u najgorim mukama. Problem je kad koristite njihove taktike da slazete.
U Zenici vas ne vole, ali samo pojedincima moze pasti na pamet da spomenu Vedrana u losem kontekstu. I sad, ovdje iskrivljivati pricu o tome, a zna se kako je Zenica dozivjela to ubistvo, su Radovanove metode.
Ne znam što bi mi imali kompleksechily-rz je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:06Kažem ja, sve vam je stalo u Černobil, ozračeni, radioaktivni, šabani, ovi malo pismeniji samo o kompleksima briju bez da pojma nemaju koliko i sami imaju komplekse. One više vrijednosti i tu je vaša veza sa bivšim psihologom, i on je mislio da vrijedi više samo zato što je Srbin. Danas ovo Srbin možeš zamjeniti Sarajlija i dobiješ istu mantru.
Meni je žao što je na ovo spalo.
Vidiš ovo sad, spominješ tog psihologa, to su ti kompleksi, vidiš kako si ograničen i zatucan
Nadoći ćeš ti vjerujem, samo polako, kad malo skontaš neke stvari
- prisonbreak
- Kontakt:
Trener i Cimirot ih popisali, ne mogu sebi doci

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Dobro sam napisao kad sam te svrstao u ove malo pismenije ali i takvi poput tebe ne vide dalje od nosa.Morpheus je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:18Ne znam što bi mi imali kompleksechily-rz je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:06Kažem ja, sve vam je stalo u Černobil, ozračeni, radioaktivni, šabani, ovi malo pismeniji samo o kompleksima briju bez da pojma nemaju koliko i sami imaju komplekse. One više vrijednosti i tu je vaša veza sa bivšim psihologom, i on je mislio da vrijedi više samo zato što je Srbin. Danas ovo Srbin možeš zamjeniti Sarajlija i dobiješ istu mantru.
Meni je žao što je na ovo spalo.Totalno ste nebitan klub, čak i ona navijačka grupa, nebitna postala
Vidiš ovo sad, spominješ tog psihologa, to su ti kompleksi, vidiš kako si ograničen i zatucanO ovome ti ja pričam, ne možeš, a da ne kreneš sa ovakvim napadima
Nadoći ćeš ti vjerujem, samo polako, kad malo skontaš neke stvari![]()
Ja sam skontao da ste vi najbitniji sami sebi, samoprozvani divovi, u himnu ubacili, pa toga se ni Perez nije sjetio.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Totalno ste nebitni da cemo na sva zvona lagati o tome sta se desilo i pridavati svakakve negativne epitete.
Zamisli ekipa ti pobjedi, a ti se bavis ovakvim stvarima. Ko vas ne zna...
Zamisli ekipa ti pobjedi, a ti se bavis ovakvim stvarima. Ko vas ne zna...
Celik!3,2,2.
-
TrueStrength
- Kontakt:
Naravno da neće. Ne mislim da je iko zdrave pameti ovdje i rekao da su Robijaši zviždali Vedranu ili da bi ikad to i uradili.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:12Jug nikada Nece zvizdati na te stvari a vi izvlacite iz nekih sabana komentare negativne i to sto tvrdite da smo zvizdali.
Ali se ne treba praviti budala kad se zamjera na jasne zvižduke od strane jednog dijela navijača koji se još jasnije čuju i na snimku, a koji su predugo trajali da bi se moglo govoriti o tome da nisu razumjeli šta Horde skandiraju.
Naravno, kasnije je dosta navijača Čelika i aplaudiralo i tako se ogradilo od tih retarda, niko ni to ne treba sporiti. Tako se i spašava obraz.
Treba se uvijek ograditi od idiota, a ne negirati ili relativizirati poteze istih.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Nauci pravile ove igre prije nego pocnes pisat, zabranjeno je udarat igraca dalabu.Venom je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:00Ovo je samo potvrda onog o cemu vec danima pisem. Lazu, podvaljuju, provociraju i onda je problem kad se uzvrati. Evo lik na njihovoj temi napise da ovo za pokojnog Vedrana nije istina, kao sto i nije.
Cestitke najvecem klubu u drzavi na nabijanju zenicke fukse na tvrdo sarajevsko spolovilo. Nakon sto ste im maznuli onog malca i nakon sto ste ih pojeli na tribinama, ovo im je bio konacni udarac. Jasno je da imaju kompleks nize vrijednosti, ne mogu se ni pomiriti sa cinjenicom da ih niko ne shvata za ozbiljno i da su tako mali i jadni. Nadam se da ce biti neka jaca kazna za bakljadu s kojom su oprali citavu tekmu, isto neizivljena gamad, nekom nesto da dokazu, skoro se raspali. Osim toga, zvizduci na skandiranje Vedrana se ne smiju vise tolerirati. Mora se stati u kraj tome, cak i ako to dolazi od kontaminiranih mentola i cetalja iz Smogovice. Ne cudi nista od njih s obzirom da su ranije znali psovati Markale i dizati tri prsta. Bitno je da ne izlaze Vici iz pakasa. Fuj, odvratni su. 
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Rekli ljudi kako jest, isto kao sto je Mujakic rekao da su Horde nadglasale sabane mada yo nikad problem nije bio jer nikad tu nije bilo mentaliteta.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bvsic, KarloIvandic, LondonBlues, StriktnoZlo, Tatamata1946, zemuntrg i 38 gostiju.