FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Kvalitetna utakmica, dvije kvalitetne ekipe. Leipzig iz nas izvukao mnogo i stavio nas na kušnju i naša ekipa pobijedila. Kada protivnik odigra kvalitetno, a ti još kvalitetnije ne vidim šta bi se imalo prigovorit.
I mislim da bi red bio ako se već kritikuje Neuer (kao što je opravdano za ono pogrešno kobno dodavanje protiv Hoffe) onda treba pohvalit i njegove sjajne fenomenalne parade, a bilo ih je i večeras jako bitnih, a bilo ih je i protiv Hoffe. Mogu i ja njemu naći stvari za kritikovanje ali kad se sve sabere i oduzme, sve sagleda on je više ekipu izvukao nego ukopao.
A šta reći o Diazu, koji briljira i igrački i trkački i borbom. Ovakvog igrača, ovakvu životinju u pozitivnom smislu, koji još posjeduje i igračku magiju moraš imati u ekipi za najviše ciljeve.
I mislim da bi red bio ako se već kritikuje Neuer (kao što je opravdano za ono pogrešno kobno dodavanje protiv Hoffe) onda treba pohvalit i njegove sjajne fenomenalne parade, a bilo ih je i večeras jako bitnih, a bilo ih je i protiv Hoffe. Mogu i ja njemu naći stvari za kritikovanje ali kad se sve sabere i oduzme, sve sagleda on je više ekipu izvukao nego ukopao.
A šta reći o Diazu, koji briljira i igrački i trkački i borbom. Ovakvog igrača, ovakvu životinju u pozitivnom smislu, koji još posjeduje i igračku magiju moraš imati u ekipi za najviše ciljeve.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
Bundesliga
- Kontakt:
Bitno je da su prošli, pa kako bilo. Sve čisto, pošteno, to je bitno.
A Davies nije van forme, već nikad nije ni bio u formi. Precjenjenijeg igrača nisam vidio od kad pratim Bayern. Tako da, nije mi bilo drago kada je produžio. Igrali su dosta bolje po toj lijevoj strani kada on nije igrao. Rafa je za njega svijet izmislio na toj poziciji. A Bgm i Stanišić, Ito i Laimer su daleko bolje izgledali na lijevom beku. Davies je bekovski Coman, puno zuji a malo meda daje. Kad smo kod Comana, kakav potez Eberla i uprave je dovođenje Diaza a prodaja Comana
. Ovo što je zvijer Diaz uradio za manje od sezonu bi Comanu trebalo 3 sezone. Samo se rješavati ovih što ne doprinose.
A Davies nije van forme, već nikad nije ni bio u formi. Precjenjenijeg igrača nisam vidio od kad pratim Bayern. Tako da, nije mi bilo drago kada je produžio. Igrali su dosta bolje po toj lijevoj strani kada on nije igrao. Rafa je za njega svijet izmislio na toj poziciji. A Bgm i Stanišić, Ito i Laimer su daleko bolje izgledali na lijevom beku. Davies je bekovski Coman, puno zuji a malo meda daje. Kad smo kod Comana, kakav potez Eberla i uprave je dovođenje Diaza a prodaja Comana
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Šuti konjino gkupa nego pogledaj ko je bio standardan u sezoni sa 6 trofeja i ko je postigao mnoge goleve uključujući i onaj za Klempu. Ustao iz mrtvih i odma pametije o zujanju nazujim ti prdež u usta śkrabava.Bundesliga je napisao/la: ↑12 feb 2026, 00:08Bitno je da su prošli, pa kako bilo. Sve čisto, pošteno, to je bitno.
A Davies nije van forme, već nikad nije ni bio u formi. Precjenjenijeg igrača nisam vidio od kad pratim Bayern. Tako da, nije mi bilo drago kada je produžio. Igrali su dosta bolje po toj lijevoj strani kada on nije igrao. Rafa je za njega svijet izmislio na toj poziciji. A Bgm i Stanišić, Ito i Laimer su daleko bolje izgledali na lijevom beku. Davies je bekovski Coman, puno zuji a malo meda daje. Kad smo kod Comana, kakav potez Eberla i uprave je dovođenje Diaza a prodaja Comana. Ovo što je zvijer Diaz uradio za manje od sezonu bi Comanu trebalo 3 sezone. Samo se rješavati ovih što ne doprinose.
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Hoce li vise neko banovati ovog parazita koji vrijeđa sve redom na temi?
- Centre forward
- Kontakt:
Više posljedice iste, dobri moj Omšo.Omerbavarac je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:58Znaci, kolega, predramazanska mecavina, ja se bas pitam sta ovo trese.Centre forward je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:38Nemojte na Bayu. Njegov pesimizam je vjerojatno malčice gledanje šire slike.
Nisam gled'o vcrs, jerbo se insanu stvori nekih obaveza koje zasjene i Bayine utakmice.
Jesmo li bili bolji i je li sudjenje bilo na nivou što kae pokojni Gidra ?![]()
Bili smo bolji, neuporedivo bolji u drugom za razliku od prvog poluvremena. Gost je imao nekoliko prilika dok smo mi s druge strane osim ova dva gola mogli postici jos barem tri…
Imamo malo tih turbelencija. Mi smo ono kao W211 prije FL. Ladja sa nekoliko dječijih bolesti od kojih može zaboljeti glava. Ako to ispravimo, kao što su ovi u Štutgartu, nemamo brige.
Halidu je admin rodjak. nema drugog objašnjenja. K'o ono kad je Djuro u TLN preko amidžića up'o u svemirski program.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Dobra utakmica sa dosta nervoze, to se trazi. Bas se vidjelo koliko je igracima RBa tesko pao onaj poraz 1:5 i koliko su bili nabrijani....
Diaz nakon 31 utakmica
Nema potrebe bilo sta dodati......
Comanova najbolja sezona u BayernuBundesliga je napisao/la: ↑12 feb 2026, 00:08Kad smo kod Comana, kakav potez Eberla i uprave je dovođenje Diaza a prodaja Comana. Ovo što je zvijer Diaz uradio za manje od sezonu bi Comanu trebalo 3 sezone. Samo se rješavati ovih što ne doprinose.
Da rezimiramo
Bayern Munich has played RB Leipzig 3x this year:
Bayern Munich won the first match 6-0.
Bayern Munich won the second match 5-1.
Bayern Munich won the third match 2-0.
Over the 270+ minutes, RB Leipzig managed 5 shots on target. Bayern Municb had 29 shots on target during those games, with 13 goals.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma sve jasno. Coman parazitirao 10 sezona, učinak nikakav, više po bolnici bio nego na terenu. I takvi su uzimali mjesto i onemogućavali drugima da ih zamijene. Za 17 miliona ili koliko je dobivao po sezoni, 2 gola mu se spominju u karijeri, onaj protiv PSG-a i onaj protiv Juventusa
Diaz fkt igra nestvarnu sezonu ovo niko nije mogao očekivati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
U February se karraju mačke što znači da ne mare za redivne aktivnosti, pa je onda logično da je navala miševa
Bundesliga psovala Kompu, therala go iz kluba, bila protiv dovodjenja Kaneta i Diaza. A sad se miš pokuśava za slamku fatati da mu bi da se kako prišalta. Može, ali prvo do kraja sezone u čošak, izbaksuziraćeš štogod. Onaj Klempin uguzljub aka Portugalska mašina 
neke usporedbe pravi. Miśu uzmi 5 najboljih Robberi sezona pa uporedi sa Olise/Diaz. Znači li to da su bolji?? Krelci jedini gol u finalu CL je vredniji od najmanje 100 drugih.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ajde retarde ne obraćaj mi se i ne uzimaj me u usta. Familiju ti yebem raspalu. Ko tebe pita za bilo šta, đuturume onaj nepismeni. Piša te Diaz čitavu sezonu, pa mu izmišljaš nekakve promašaje, gluposti, ne bi li ispalo da je kao Coman bio bolji, a ne može. Tvoja statistika koju toliko spominješ sve govori. Taman da promaši 4, a jedan zabije, opet je duplo korisniji i bolji nego što je Coman bio. Btw, Diaz se stalno nalazi u šansama, te iste kreira, što je nešto što se zanemaruje. Njegov uticaj na igru je neprocjenjiv. Također, izmišljaš da sam bio protiv, rekao sam da je Wirtz bio primarna meta, a Diaz došao kao utješna nagrada, što i jeste bilo. Eh sad, što se Diaz ispostavio kao pun pogodak u ovom sistemu i timu je drugi par cipela. Sve pohvale za upravu i Eberla. Vidim i G.ovnjetzke u kojeg se toliko kuneš se rješavaju na ljeto. Fino, samo neka tako nastave. Puna podrška.
Hehe, evo ga puši kitu upravi Bayerna a ovde yede balegu godinama. Moračeš baš da se potrudiš da Henesu sažvaćeš jajcad za sve one optužbe. Ja ti psovati familiju neću, neka ih kara Kompany, Diaz, Hennes i Mutimbo. Diaz se naštimo izgleda, ne promašuje… njemu kevu rezerviši 
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Odlična ilustracija koja nam najbolje govori kako igra napadački trojac ove godine. Baš sam protiv Leipziga i Hoffenheima mislio kako su nam sva trojica i Kane i Olise i Diaz, podjednako važni i podjednako brutalni.
Ali igraju sezonu vrhunski dobro, na rekordnoj razini
Još jedan rekord je izvjestan, 101 gol će se nadmašiti. Kakv je samo Kompany trener, na žalost biće ga teško zadržati, moji mi izvori javljaju
da je neformalni kontakt sa Sitijem već uspostavljen. Navodno je dogovor da se ponovo sjedne posle isteka trogodišnjeg plana sa Bayernom u kojem je Klempo najorimarniji cill’ navodno će se i Pep tada povući. Kakvih smo samo ojebina istrpili posle Flika, zaslužili smo vala nekog mormalnog, nekog sa Bayernovom DNK. Ja se uglavnom spremam za Pešti, da mi je naći ovu Bundeligu tamo da nam donosi pivu i da mu podjahkad koju paluzu ošinem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.