nismo utakmice dobili od oktobra, da budemo realni evropu samo ocekivat sljedece sezone.
Nadam se da grijesim i da ce nas obradovat nekako al tesko
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
nismo utakmice dobili od oktobra, da budemo realni evropu samo ocekivat sljedece sezone.
Nije nedostižno, ali morat ćemo se fino potruditi stići Veleža, sreća imamo još po 2 utakmice pa vidjet ćemo.
Naredna dva mjeseca će nam sve reći. Moraš izvući maksimum koji možeš jer gostuješ vodećoj trojki u zadnjoj četvrtini prvenstva. Jedina je sreća što ti tad dolazi Velež ali već do tada moraš biti ispred njih što znači bar ne izgubiti u Vrapčićima.Lynx je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:50Nije nedostižno, ali morat ćemo se fino potruditi stići Veleža, sreća imamo još po 2 utakmice pa vidjet ćemo.
Ne znam, nezamislivo mi je da nekog iz top3 izbacimo na dvije tekme. Nadam se da cemo napredovat u skorije vrijeme uz nove igrace, ali jako tesko.Levin je napisao/la: ↑12 feb 2026, 00:04Naredna dva mjeseca će nam sve reći. Moraš izvući maksimum koji možeš jer gostuješ vodećoj trojki u zadnjoj četvrtini prvenstva. Jedina je sreća što ti tad dolazi Velež ali već do tada moraš biti ispred njih što znači bar ne izgubiti u Vrapčićima.
Ne smije se Evropa ganjati preko kupa ako nam je to uopšte neki cilj ove sezone. Mslm, možeš imati sreće da u polufinalu izvućeš Radnik ali moraš tradicionalno nezgodnu Slogu proći prije toga.
Glas razuma na ovom forumu!GavranBeli je napisao/la: ↑11 feb 2026, 20:32Samo da mi je znati koja budala misli da ce Muftic s gola, to je tek za izucavanje dobro.
Niko ništa ne zna, krhko je znanje.
Njegova vrijednost od 900.000 eura prema Transfermarktu učinit će ga najskupljim igračem Željezničara, ali i Premijer lige BiH.avalPacidoroP je napisao/la: ↑12 feb 2026, 10:38Ja vala iscekujem Galceva, k'o da je Frimpong..
Sinoc sam ga istrazivao, gledao klipove, mislim da ce biti najbolji bek lige, ako ga zaobidju povrede.
Trenutno korisnika/ca: antibot, Bing [Bot], Nekadasiigrostarsno i 35 gostiju.