Frankfurt zombi grad na taj ugledni grad mislis? Onaj gdje je krada dnevna realnost a narkomanija od heroina pa do ostalih uglednih droga koja je na svakom cosku ulice, ispred restorana , skola, vrtica…ima bar jesan je ugledni zombie. Grad u kojem je vecina arap islamabad. To je taj am majni jel?
Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.
Zadnja izmjena: OldTownDistrict, dana/u 12 feb 2026, 10:41, ukupno mijenjano 1 put.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- Shategabri
- Kontakt:
Za mjesec im tek derbi s TravnikomVibeTribeX je napisao/la: ↑12 feb 2026, 10:39zavrsena je tekma
komsije su vas izbacile
vrijeme da se vratite real madridu i ostalim simoblima vaseg grada kao i obavezama u nizim ligama
kad smo vec kod face i hatica, vise su kod vas nego kod nas![]()
da ste cemu valjali ne bi uvalili zatvor i zeljezaru
Donekle ih i razumijem.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Ne treba tog opančara citirati, sljego iz neke vuČkoyebine, dočepo se Frankfurta, al i dalje nepismena papčina, to se ne mijenja sve da živi u po Londona, papak ostaje papak bez obzira na pređeni put.OldTownDistrict je napisao/la: ↑12 feb 2026, 10:41Frankfurt zombi grad na taj ugledni grad mislis? Onaj gdje je krada dnevna realnost a narkomanija od heroina pa do ostalih uglednih droga koja je na svakom cosku ulice, ispred restorana , skola, vrtica…ima bar jesan je ugledni zombie. Grad u kojem je vecina arap islamabad. To je taj am majni jel?
Koševo Zapad
- VibeTribeX
- Kontakt:
halo se drzi govore zamotaj mi taj døner i stavi vise ljutog sosa
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
Bio sam milion puta i bicu jos toliko puta.rimljanin90 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 10:25Dodji nekadi i uvjeri se da nije takoVenom je napisao/la: ↑12 feb 2026, 07:30Nema ni Sarajevo nista za ponuditi, osim sjecanja za zivotih iz 80-tih. Isto kao sto nema ni pravih Sarajlija vise, sve se svodi na doseljenike iz Sandzaka.Bordo10 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 01:54Problem Zenice su kompleksi, jer tu vecinom ostaje da zivi ta neka sirotinja raja, ovi sto su imalo skolovani odlaze da zive ili studiraju u Sarajevo i tu vecinom i ostaju, ili idu jos dalje.
Tako da mogu reci da u Zenici ostane samo sirutka, tj ono zadnje od mlijeka, a sav potemcijal u svim sferama nazalost odlazi, primjer je i mali Telalovic, jednostavno grad ne pruza nista, niti omladina ima gdje izaci, niti ima nekih turistickih atrakcija, jednostavno sumoran grad, i onda je i logicno da kad im dodje neko za koga smatraju da je za sve to kriv, ispoljavaju ovakvu mrznju, zavist i komplekse.
Mi se moramo pomiriti sa tim i to prihvatiti i ici dalje.
Sustina price je da Sarajevo nije metropola i velegrad kakvim se ovdje predstavlja, niti je Zenica grad u kojem zivi samo sirotinja kako je napisao ovaj idiot iznad, niti su Zenicani fasisti.
Srce, čast i ponos!
-
rimljanin90
- Kontakt:
Pa njima je krivo jer su najveći seljaci pa prozivaju sve živoShategabri je napisao/la: ↑12 feb 2026, 10:40Jest, a iz Zenice dolazi sve sama krema i gospoda.
Hoćemo li od slavnog goveđe glave Real Madrida sokulje ili kreme naše politike Rame Isaka?
Pa pogledaj vam rumenog kapitena, imaš obraza nekog prozivati jel iz Visokog, Olova ili Foče? Šta, oni ko veći seljaci od vas?
MNON
-
rimljanin90
- Kontakt:
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Zenica ah ta divna izbaci toliko jakih imena za historiju bosne.
Ramo Isak, Aldin Isak, Arnel Isak, Fuad Kasumovic, veliki Tarik Filipovic… ma nema sve dike BiH ovi sinovi zjenice, pa i ona dvoica iz dubioze su napustila to selo. Hvala cijenjenoj zenici i hvala svim zenicanima koji inace nemaju kopleks zvani Sarajevo ne ne, ne nemaju, ne.
0:1
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Izdrzi brate...za koju godinu i vi će te u "elitu"chily-rz je napisao/la: ↑12 feb 2026, 09:51Haman da vam je najdalje Koševo, jedva dvije milje se skupi.Shategabri je napisao/la: ↑12 feb 2026, 09:26Džabe je tebi pisati, Zenica, Kakanj, Konjic, Mostar, tako ta okolna mjesta i gradovi, kontaš?!chily-rz je napisao/la: ↑12 feb 2026, 09:20
Poznati ste inace da za svako gostovanje dan ranije razdilate karte, uvijek je ogromna zainteresiranost.![]()
Bio u Olovu par puta, sudbina nam takva bila jbg, za Visoko je svakako opšte poznata činjenica da su Bosnu sahranili a nekad grupa zvana Demoni se podijelila na dva bratska kluba, tužan mentalitet i pišanje po lokal patriotizmu ali oni su naš kanton, znamo da je to teška sorta od ljudi, isto ko Hercegovci što bi voljeli da su veći Hrvati od onih rođenih tamo tako i oni glume veće Sarajlije od onih rođenih.
Slabo ti šta kontaš.
Ti si dočekao svojih 5 minuta slave, razbacao se po temama PL i kupa BiH i boli te bimbo.
Ovaj posljednji pasus, jesi siguran da je to trebalo ovdje?
Zadnji pasus je istina živa, Visoko je Sarajevo sa Temua.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Dobar vam je dizajn sala, samo smrdi kad se uhvati malo vatre.
Celik!3,2,2.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ma bio sam u Frankfurtu vise puta, nigdje kao tamo a bio sam svuda, nisam vidio ogavnosti na svakom cosku grada da ne povjerujes ocima, kao da je Detroit iz Robocopa na steroidima. Evropa sva puna arapa, arapskih cetvrti, pa prvi Franfrut ima dzamiju na skoro svakom cosku a pola stanovnista u drzavi turci i on nekom islamabad hah.Shategabri je napisao/la: ↑12 feb 2026, 10:44Ne treba tog opančara citirati, sljego iz neke vuČkoyebine, dočepo se Frankfurta, al i dalje nepismena papčina, to se ne mijenja sve da živi u po Londona, papak ostaje papak bez obzira na pređeni put.OldTownDistrict je napisao/la: ↑12 feb 2026, 10:41Frankfurt zombi grad na taj ugledni grad mislis? Onaj gdje je krada dnevna realnost a narkomanija od heroina pa do ostalih uglednih droga koja je na svakom cosku ulice, ispred restorana , skola, vrtica…ima bar jesan je ugledni zombie. Grad u kojem je vecina arap islamabad. To je taj am majni jel?
Al da u pravu si, papk je papak gdje god bio a na ovom forumu zive.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ja mislim da Zenica ima manje rupa u asfaltu od Sarajeva. Statistika izvučena iz prodaje kugla, lafeta i krajnica obadva grada
Zadnja izmjena: Threeplanetrees, dana/u 12 feb 2026, 11:03, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
Dobro je i kad ga Adem iz penaltika za 0-1.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:00Dobar vam je dizajn sala, samo smrdi kad se uhvati malo vatre.![]()
Slađe nego da je bilo 0-5.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Ja to kažem i za one koji imaju potrebu da naglase da su Sarajlije.OldTownDistrict je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:02Ma bio sam u Frankfurtu vise puta, nigdje kao tamo a bio sam svuda, nisam vidio ogavnosti na svakom cosku grada da ne povjerujes ocima, kao da je Detroit iz Robocopa na steroidima. Evropa sva puna arapa, arapskih cetvrti, pa prvi Franfrut ima dzamiju na skoro svakom cosku a pola stanovnista u drzavi turci i on nekom islamabad hah.Shategabri je napisao/la: ↑12 feb 2026, 10:44Ne treba tog opančara citirati, sljego iz neke vuČkoyebine, dočepo se Frankfurta, al i dalje nepismena papčina, to se ne mijenja sve da živi u po Londona, papak ostaje papak bez obzira na pređeni put.OldTownDistrict je napisao/la: ↑12 feb 2026, 10:41
Frankfurt zombi grad na taj ugledni grad mislis? Onaj gdje je krada dnevna realnost a narkomanija od heroina pa do ostalih uglednih droga koja je na svakom cosku ulice, ispred restorana , skola, vrtica…ima bar jesan je ugledni zombie. Grad u kojem je vecina arap islamabad. To je taj am majni jel?
Al da u pravu si, papk je papak gdje god bio a na ovom forumu zive.
Šta, rodio se kod Sebilja?
I? Vidi ti glave. Ne znaš da se ponašaš.
Mozak tuta. Nešto poput ovog mongoloida.
Džabe ti gdje si se rodio.
Koševo Zapad
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Tjesi se. Nema sladje nego 0-5. Natrpas, pregazis i ponizis suparnika. Ja prezadovoljan nastupom ekipe za koju navijam. Zamisli da se skupina precjenjenih fudbalera mora oslanjati na penal da pobjedi drugoligasa i jos to navijaci predstavljaju kao slatko. Ne bih se slozio.Shategabri je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:03Dobro je i kad ga Adem iz penaltika za 0-1.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:00Dobar vam je dizajn sala, samo smrdi kad se uhvati malo vatre.![]()
Celik!3,2,2.
Radujem se derbiju Bosne i Hercegovine, dva beton tima.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Niti je ovo istina, "nema ni Sarajevo nista za ponuditi, osim sjecanja za zivotih iz 80-tih, isto kao sto nema ni pravih Sarajlija vise"Venom je napisao/la: ↑12 feb 2026, 10:52Bio sam milion puta i bicu jos toliko puta.
Sustina price je da Sarajevo nije metropola i velegrad kakvim se ovdje predstavlja, niti je Zenica grad u kojem zivi samo sirotinja kako je napisao ovaj idiot iznad, niti su Zenicani fasisti.
- Shategabri
- Kontakt:
Misliš ovako?AllGunsBlazing je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:05Tjesi se. Nema sladje nego 0-5. Natrpas, pregazis i ponizis suparnika. Ja prezadovoljan nastupom ekipe za koju navijam. Zamisli da se skupina precjenjenih fudbalera mora oslanjati na penal da pobjedi drugoligasa i jos to navijaci predstavljaju kao slatko. Ne bih se slozio.Shategabri je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:03Dobro je i kad ga Adem iz penaltika za 0-1.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:00
Dobar vam je dizajn sala, samo smrdi kad se uhvati malo vatre.![]()
Otkud bi vi to znali?
Jest, eno se u Barsi crvene što su Albasete jedva 2-1 dobili u kupu
Penal je sastavni dio igre. Ne igraš rukom nema penala.
Odbraniš gol rukom, naravno da će biti penal.
Pa vidi, treba malo gledati sve aspekte, taj drugoligaš se napeo ko žaba za ovu utakmicu, svaka čast na mobilizaciji, tribine pune, igrači max naoštreni, al opet, mi kontrolisali utakmicu, lopta kod nas, možemo i onu svako igra fudbal, nema laganog protivnika
Koševo Zapad