Evo islamabada za ovu gospodu iz doiclanda
Nije taj dojčland vidio ni na internetu.
Po čemu je jak živ bio?
Imamo i Trebević, Igman, Bjelašnicu, a i Jahorina je tuchily-rz je napisao/la: ↑12 feb 2026, 12:16SFF ok, nisam neki fan filmova ali hajde, nek se kotrlja nešto, možda jedino što se po crvenom tepihu šetaju mace diskrecije, Fuadi i njihove tamnije polovine, bradati muškarci u haljini i mnogi drugi raznorazni probisvjet. Imate vi i gej paradu, nemoj bit skroman, pohvali se kad te već krenulo, to je definitivno pobjednička manifestacija. Idući put će simbolično se obilježiti odnos Ismira i hordi kao primjer razvijenosti LGBT zajednice u šeheru.Hordas1990 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:34Mozda nisu dali puno bitnih ljudi ali jedna Cimburijada je nenadmasna kao manifestacija. Po meni jaca od SFF-a.OldTownDistrict je napisao/la: ↑12 feb 2026, 10:55
Zenica ah ta divna izbaci toliko jakih imena za historiju bosne.
Ramo Isak, Aldin Isak, Arnel Isak, Fuad Kasumovic, veliki Tarik Filipovic… ma nema sve dike BiH ovi sinovi zjenice, pa i ona dvoica iz dubioze su napustila to selo. Hvala cijenjenoj zenici i hvala svim zenicanima koji inace nemaju kopleks zvani Sarajevo ne ne, ne nemaju, ne.
0:1![]()
Mah mani suplje,zna se dobro zbog kakvih stvari uradjenih se zadovoljno sto tesko imaju divovi...odyebacemo dive od 3800prosjeka i na divovskom stadionu koji nema uvjete za bajramskog.NoProfit je napisao/la: ↑12 feb 2026, 12:18Mi jesmo div u našim okvirima. Evo samo jedna stvar koja to dokazuje. Vi ste jučer zadovoljni jer ste izgubili 0:1 od nas. To se nama ne može i neće nikad desiti. Zato ne mogu i ne želim da shvatim Željezničare koji izgube od npr. Zrinjskog i kažu, šuti dobro je.
Sad bi bilo lijepo da odyebete s teme i vratite se svojim prvoligaškim aktivnostima.![]()
Ohladi legendo, utakmica je završena nema više potrebe za tenzijama i ponižavanjem, znate i sami da smo 10x prgaviji na jeziku od vas i ne znam što dalje nastavljate i izazivate. Da vam neko spomene da ste toliko siromašni da fasade ne možete srediti poslije rata 30 godina, da još geleri čine ukrase po fasadama ko u Aleppu bilo bi evo vidite šta nam rade. Opustite se i pustite se Zenice. Imamo i mi i vi trenutno većih neprijatelja.Shategabri je napisao/la: ↑12 feb 2026, 13:13Imamo i Trebević, Igman, Bjelašnicu, a i Jahorina je tuchily-rz je napisao/la: ↑12 feb 2026, 12:16SFF ok, nisam neki fan filmova ali hajde, nek se kotrlja nešto, možda jedino što se po crvenom tepihu šetaju mace diskrecije, Fuadi i njihove tamnije polovine, bradati muškarci u haljini i mnogi drugi raznorazni probisvjet. Imate vi i gej paradu, nemoj bit skroman, pohvali se kad te već krenulo, to je definitivno pobjednička manifestacija. Idući put će simbolično se obilježiti odnos Ismira i hordi kao primjer razvijenosti LGBT zajednice u šeheru.Hordas1990 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:34
Mozda nisu dali puno bitnih ljudi ali jedna Cimburijada je nenadmasna kao manifestacija. Po meni jaca od SFF-a.![]()
A u Zenicu sumnjam da će neko otići ako i na Vlašić krene.
Nabacujete zicere bezveze.
Subjektivno misljenje..bilo se i na vasim evropskim utakmicama i mogu tvrditi isto, ali ne zelim jer zna biti fina atnosfera kao i kod nas sinoc, samo neko ko ne zeli sebi priznati to moze reci.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 02:03Jest za laike, i prije ste imali dobru posjetu a atmosfera ocajna, nemate taj mentalitet od kad znam za vas. Porediti vase navijanje i atmosferu posebno kad nas dodje vise je suludo.mrAdislic je napisao/la: ↑12 feb 2026, 00:43Vise od pola stadiona nije culo sjever uopste. Ljudi dragi bilo nas je i vise od ovog sto se predstavlja 11500 i da se cuje sta pjeva grupa koja jos ni kompletna nije bila..svi ljudi izasli i tek vidili da se optuzuje za neko zvizdanje.tale07 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:52
Ja sam bio na zapadu dio do sjevera i istina je da su se čuli zvižduci ali u tom trenutku na zapadu nije se moglo razaznati sta horde uopšte pjevaju, kad je pocelo da se razaznaje zvižduci su poceli da prestaju. Nakon toga ide aplauz na skandiranje Vedran Puljić, pa nakon toga ide drugi aplauz na skandiranje istina za Vedrana !
Ma hajde ti to objasni kad su portali jos krenuli kao objavljuvat samo da ocrne iz nekog razloga..i to te bolesnici za ove stvari optuzuju, pojedinci jedva cekali pa da se pljuju "primitivci"![]()
Ukljucis mozak i skontas koliko puta se skandiralo za njega i podzavalo ga i sad da se zvizdi kao Vedranu jer vas se toliko mrzi![]()
Cestitke na prolazu, zasluzeno jbg kad se gleda sira slika mialjenja je vecina bila da ce te nas nabit, uz nasu neuigranist jer nam liga pocinje za mjesec radi nakaradnog sistema i radi kvalitete logicno, ali smo dokazali jos jednom da mozemo nazad odigrat fino kako je Bojan tu, sto se nas tice mi smo pobjednici sta smo sve uradili za klub i dokle smo dosli, a gdje smo bili.
Svaka cast Ljajicu koji obori glavu kad dade go i nece da slavi ispred juga, vidi se velicina, dok vecina ostalih pravi grimase ispred pogotovo onaj doticni sto ga je Keno patosiro.
Sve u svemu jos jednom se dokazalo gdje je prava fudbalska atmosfera koju ces rijetko naci na nasim prostorima. kao sto vecina igraca, trenera i poznatih licnosti izjavljuje.![]()
Nemate argumente, to je ključno.avenija je napisao/la: ↑12 feb 2026, 13:24Ohladi legendo, utakmica je završena nema više potrebe za tenzijama i ponižavanjem, znate i sami da smo 10x prgaviji na jeziku od vas i ne znam što dalje nastavljate i izazivate. Da vam neko spomene da ste toliko siromašni da fasade ne možete srediti poslije rata 30 godina, da još geleri čine ukrase po fasadama ko u Aleppu bilo bi evo vidite šta nam rade. Opustite se i pustite se Zenice. Imamo i mi i vi trenutno većih neprijatelja.Shategabri je napisao/la: ↑12 feb 2026, 13:13Imamo i Trebević, Igman, Bjelašnicu, a i Jahorina je tuchily-rz je napisao/la: ↑12 feb 2026, 12:16
SFF ok, nisam neki fan filmova ali hajde, nek se kotrlja nešto, možda jedino što se po crvenom tepihu šetaju mace diskrecije, Fuadi i njihove tamnije polovine, bradati muškarci u haljini i mnogi drugi raznorazni probisvjet. Imate vi i gej paradu, nemoj bit skroman, pohvali se kad te već krenulo, to je definitivno pobjednička manifestacija. Idući put će simbolično se obilježiti odnos Ismira i hordi kao primjer razvijenosti LGBT zajednice u šeheru.![]()
A u Zenicu sumnjam da će neko otići ako i na Vlašić krene.
Nabacujete zicere bezveze.
Ako Bog da sretnemo se do kraja godine u PL sa Čelikom koji će dovesti 5-6 kapitalca za PL ako uspijemo ući pa ćemo se opet tući jbg. Fudbal je. Što kaže Cvitanović na ovakvim utakmicama i stadionama sa ovakvom atmosferom igrači jedino mogu rasti i razvijati se na veći nivo.
Naš stadion možda i nema uvjete za bajramskog, ali ima uslove za rang koji je iznad tog u kojem ti igraš zadnjih par godina i trenutno.mrAdislic je napisao/la: ↑12 feb 2026, 13:21Mah mani suplje,zna se dobro zbog kakvih stvari uradjenih se zadovoljno sto tesko imaju divovi...odyebacemo dive od 3800prosjeka i na divovskom stadionu koji nema uvjete za bajramskog.NoProfit je napisao/la: ↑12 feb 2026, 12:18Mi jesmo div u našim okvirima. Evo samo jedna stvar koja to dokazuje. Vi ste jučer zadovoljni jer ste izgubili 0:1 od nas. To se nama ne može i neće nikad desiti. Zato ne mogu i ne želim da shvatim Željezničare koji izgube od npr. Zrinjskog i kažu, šuti dobro je.
Sad bi bilo lijepo da odyebete s teme i vratite se svojim prvoligaškim aktivnostima.![]()
![]()
Isti onaj Zrinjski što smo ga mlatnuli neki dan?LondonBlues je napisao/la: ↑12 feb 2026, 13:37Smijesno kako fks navijaci zanemaruju Zrinjski za kojim kasne 100 bodova u 5 sezona. Covijek ne zna bi li plako ili se smijo.
LondonBlues je napisao/la: ↑12 feb 2026, 13:37Smijesno kako fks navijaci zanemaruju Zrinjski za kojim kasne 100 bodova u 5 sezona. Covijek ne zna bi li plako ili se smijo.
Kakve veze bodovi imaju sa ovom temom?LondonBlues je napisao/la: ↑12 feb 2026, 13:37Smijesno kako fks navijaci zanemaruju Zrinjski za kojim kasne 100 bodova u 5 sezona. Covijek ne zna bi li plako ili se smijo.
Nemam ja problem sa tim, nesto se HZ prozivale a juce zadacu zadali kao i mnogo puta, kad spominjes evropu od Sigme do Gladbaha ona koreo,navijanje je zadaca koju jos niko ni blizu nije savladao.mrAdislic je napisao/la: ↑12 feb 2026, 13:25Subjektivno misljenje..bilo se i na vasim evropskim utakmicama i mogu tvrditi isto, ali ne zelim jer zna biti fina atnosfera kao i kod nas sinoc, samo neko ko ne zeli sebi priznati to moze reci.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 02:03Jest za laike, i prije ste imali dobru posjetu a atmosfera ocajna, nemate taj mentalitet od kad znam za vas. Porediti vase navijanje i atmosferu posebno kad nas dodje vise je suludo.mrAdislic je napisao/la: ↑12 feb 2026, 00:43
Vise od pola stadiona nije culo sjever uopste. Ljudi dragi bilo nas je i vise od ovog sto se predstavlja 11500 i da se cuje sta pjeva grupa koja jos ni kompletna nije bila..svi ljudi izasli i tek vidili da se optuzuje za neko zvizdanje.
Ma hajde ti to objasni kad su portali jos krenuli kao objavljuvat samo da ocrne iz nekog razloga..i to te bolesnici za ove stvari optuzuju, pojedinci jedva cekali pa da se pljuju "primitivci"![]()
Ukljucis mozak i skontas koliko puta se skandiralo za njega i podzavalo ga i sad da se zvizdi kao Vedranu jer vas se toliko mrzi![]()
Cestitke na prolazu, zasluzeno jbg kad se gleda sira slika mialjenja je vecina bila da ce te nas nabit, uz nasu neuigranist jer nam liga pocinje za mjesec radi nakaradnog sistema i radi kvalitete logicno, ali smo dokazali jos jednom da mozemo nazad odigrat fino kako je Bojan tu, sto se nas tice mi smo pobjednici sta smo sve uradili za klub i dokle smo dosli, a gdje smo bili.
Svaka cast Ljajicu koji obori glavu kad dade go i nece da slavi ispred juga, vidi se velicina, dok vecina ostalih pravi grimase ispred pogotovo onaj doticni sto ga je Keno patosiro.
Sve u svemu jos jednom se dokazalo gdje je prava fudbalska atmosfera koju ces rijetko naci na nasim prostorima. kao sto vecina igraca, trenera i poznatih licnosti izjavljuje.![]()
Pa jer svojim potpunim gluparijama razbjesni 10 ljudi koji mu onda sumanuto odgovaraju.
Na normalnom forumu bi završio karijeru za 10 minuta.Balorda je napisao/la: ↑12 feb 2026, 14:02Pa jer svojim potpunim gluparijama razbjesni 10 ljudi koji mu onda sumanuto odgovaraju.
Dobar posao.
Ne znam kakve veze usporedba sa normalnim forumom ima sa ovim našim malim općilištem.Shategabri je napisao/la: ↑12 feb 2026, 14:09Na normalnom forumu bi završio karijeru za 10 minuta.
To si u pravuBalorda je napisao/la: ↑12 feb 2026, 14:16Ne znam kakve veze usporedba sa normalnim forumom ima veze sa ovim našim malim općilištem.
tj. znam, ama baš nikakve.
Jel vam to ko titula, jer drugu osvojit ne mozete hahahhahhhNoProfit je napisao/la: ↑12 feb 2026, 13:38Isti onaj Zrinjski što smo ga mlatnuli neki dan?LondonBlues je napisao/la: ↑12 feb 2026, 13:37Smijesno kako fks navijaci zanemaruju Zrinjski za kojim kasne 100 bodova u 5 sezona. Covijek ne zna bi li plako ili se smijo.
Kakvo pisanje po krezubim zenicanima.NoProfit je napisao/la: ↑12 feb 2026, 13:31Naš stadion možda i nema uvjete za bajramskog, ali ima uslove za rang koji je iznad tog u kojem ti igraš zadnjih par godina i trenutno.mrAdislic je napisao/la: ↑12 feb 2026, 13:21Mah mani suplje,zna se dobro zbog kakvih stvari uradjenih se zadovoljno sto tesko imaju divovi...odyebacemo dive od 3800prosjeka i na divovskom stadionu koji nema uvjete za bajramskog.NoProfit je napisao/la: ↑12 feb 2026, 12:18
Mi jesmo div u našim okvirima. Evo samo jedna stvar koja to dokazuje. Vi ste jučer zadovoljni jer ste izgubili 0:1 od nas. To se nama ne može i neće nikad desiti. Zato ne mogu i ne želim da shvatim Željezničare koji izgube od npr. Zrinjskog i kažu, šuti dobro je.
![]()
![]()
Ovo je prva sezona u kojoj imate prosjek veći od Sarajeva i ne može čovjek disati od vaše priče o tome. I tu se vidi koliko vam to znači i to je lijepoI to u vrijeme, kod vas, najvećeg hajpa u zadnjih 10 godina i u vrijeme kad smo mi treći i u sezoni u kojoj smo izgubili sve šanse za titulu već nakon 10. kola.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Kompromis, Morpheus i 18 gostiju.