mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 13:49
bhfanatic14 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 13:46
Kako fasisti kradu cijelu ligu a kad dodje da igraju izmedju onda sebi postave peljtu da oboje mogu igrat fer utakmicu i nadigravat se. Kakva stoka samo u Bih moguce. Sarajevu "posteni" ceferin spas fudbala daje svaku utakmicu dokazanog lopova Musu. Cirkus liga da vidimo dokad.
Kao i sve u drzavi, svi lafo ugrozeni a najbrojniji narod se nista ne pita, rade sta hoce i kad hoce, niti ce biti bolje niti se nadamo boljem, igras koliko ti dozvole i to je to. Dovoljan je onaj zuti igracu Veleza protiv Borca, ono je za rubriku vjerovali ili ne mada kad pogledas isto tekme Sarajeva sa Borcem isto neka parodija ili komedija.
Stoka samo takva nemogu da ih gledam kakva je to nesorta ljudi. Ja neznam kako sve pratite ja nekad nakon 30 minuta sve pogasim da nebi tv razbio ,nemoze covjek izdrzat nepravdu i onakve pogresne namjerne odluke. Kao sto kazes kod Veleza zamalo da slomije nogu covjeku, velezov dobija zuti

nedo bog nikom ja neznam ,sta se desava u ovoj ligi i drzavi.
Kad imam vremena pogledam malo bh rukomet,kosarku, futsal, pa tamo sve isto ne mozes pobjedit u banja luci, trebinju, mostar bijeli brijeg, sve pokradose goste. To je bruka i sramota i dno dna drustva i svega. Fuj stvarno sve se zgadi covjeku koji voli sport i nasu Bosnu napacenu.