Pa ovaj Bandic je svaku tekmu nama, ili sudi ili je u var sobi. I sinoc je bio var sudija. Nevjerovatno.
Nedo Bog da se priblizimo kojim slucajem vrhu
Neka, moraju i oni proći te faze.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 13:56Ovo sto se gurbeti loze na ove istrosene rage je presmijesno. Tako smo se i mi lozili na Susica, Vrancica, Stepanova, Ikandea itd.
Stoka samo takva nemogu da ih gledam kakva je to nesorta ljudi. Ja neznam kako sve pratite ja nekad nakon 30 minuta sve pogasim da nebi tv razbio ,nemoze covjek izdrzat nepravdu i onakve pogresne namjerne odluke. Kao sto kazes kod Veleza zamalo da slomije nogu covjeku, velezov dobija zutimosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 13:49Kao i sve u drzavi, svi lafo ugrozeni a najbrojniji narod se nista ne pita, rade sta hoce i kad hoce, niti ce biti bolje niti se nadamo boljem, igras koliko ti dozvole i to je to. Dovoljan je onaj zuti igracu Veleza protiv Borca, ono je za rubriku vjerovali ili ne mada kad pogledas isto tekme Sarajeva sa Borcem isto neka parodija ili komedija.bhfanatic14 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 13:46Kako fasisti kradu cijelu ligu a kad dodje da igraju izmedju onda sebi postave peljtu da oboje mogu igrat fer utakmicu i nadigravat se. Kakva stoka samo u Bih moguce. Sarajevu "posteni" ceferin spas fudbala daje svaku utakmicu dokazanog lopova Musu. Cirkus liga da vidimo dokad.
Ma kakvi. Ne valja nista, prestar, preskup, promasen transfer kao i svaki dosad
Čuj Vrančić veće ime od BičakčićaErosViverosViv je napisao/la: ↑12 feb 2026, 13:49bezveze citirate boatenka vidite da je na jeftinom spidu
porediti bicakcica kao ime sa ademom, vrancicem pa i jajalom moze samo 15godisnjak
Bugar bi mogao biti dobar posao, ali ne znam sto je levski raskinuo ugovor sa igracem koji vrijedi milion, da nije kakva budala
Poslajte email u UEFA, to je jedini nacin.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 13:49Kao i sve u drzavi, svi lafo ugrozeni a najbrojniji narod se nista ne pita, rade sta hoce i kad hoce, niti ce biti bolje niti se nadamo boljem, igras koliko ti dozvole i to je to. Dovoljan je onaj zuti igracu Veleza protiv Borca, ono je za rubriku vjerovali ili ne mada kad pogledas isto tekme Sarajeva sa Borcem isto neka parodija ili komedija.bhfanatic14 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 13:46Kako fasisti kradu cijelu ligu a kad dodje da igraju izmedju onda sebi postave peljtu da oboje mogu igrat fer utakmicu i nadigravat se. Kakva stoka samo u Bih moguce. Sarajevu "posteni" ceferin spas fudbala daje svaku utakmicu dokazanog lopova Musu. Cirkus liga da vidimo dokad.
Nije da im ne treba, dobro pojačanje.
Presudjeni KRIMINALAC i bjegunac!!!mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:30Pa i Mirvic brat od vaseg je bio narko diler pa vise ne potencirate tu pricu haha i Tan vam je bio kladionicar i slicne nebuloze, jedini navijaci na svijetu da ih preuzme brat od rivala i oni pognu glave
Nije da ne prizivate rahmanovica kako je otisao..Izgleda nista naucili niste.Shategabri je napisao/la: ↑12 feb 2026, 13:59Neka, moraju i oni proći te faze.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 13:56Ovo sto se gurbeti loze na ove istrosene rage je presmijesno. Tako smo se i mi lozili na Susica, Vrancica, Stepanova, Ikandea itd.
Solidna ekipa realno, ali yebe ih sto im je OP ruiniran i nemaju u21 nigdje osim na spicu gdje su katastrofalni igraci. Patice se do kraja sezone sa realizacijom ako sta ne izmisle, ali ne vidim kako.Shategabri je napisao/la: ↑12 feb 2026, 14:24Nije da im ne treba, dobro pojačanje.
Al treba neko i naprijed.
Neće valjda igrati 6-4-0 formaciju![]()
Shategabri je napisao/la: ↑12 feb 2026, 14:24Al treba neko i naprijed.
Tu i mi kuburimo.Virtu4l je napisao/la: ↑12 feb 2026, 14:29Shategabri je napisao/la: ↑12 feb 2026, 14:24Al treba neko i naprijed.
Vjerovatno se napadač dovodi tek na ljeto, to je najskuplja pozicija, a ponuda nije nešto pretjerano dobra.
Ma mislim na ove islužene fudbalske legende pred penzijom.Pablo11 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 14:28Nije da ne prizivate rahmanovica kako je otisao..Izgleda nista naucili niste.Shategabri je napisao/la: ↑12 feb 2026, 13:59Neka, moraju i oni proći te faze.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 13:56Ovo sto se gurbeti loze na ove istrosene rage je presmijesno. Tako smo se i mi lozili na Susica, Vrancica, Stepanova, Ikandea itd.
To sigurno, ali opet karijera Ermina i pozicija je druga stvar.Shategabri je napisao/la: ↑12 feb 2026, 14:39Ma mislim na ove islužene fudbalske legende pred penzijom.
Amaru je 31. Daleko je on još od penzije.
I koliko vidim, igrao na 21 utakmici do pauze.
Nas dok nisu pokrali prvi smo bili, a onda nakon kradje dubioza, depresija i nista nas ne ideIMResurrected je napisao/la: ↑12 feb 2026, 14:38Sve je to divno i krasno, ali ne igraju imena. Velez pod Ibrom je pet puta opasnija ekipa od Zeljeznicara. Zrinjski, Borac, Sarajevo su klasa iznad. Nadate se Europi preko kupa, ali ne ide to tek tako. Tek od iduce sezone cete biti ozbiljna prijetnja.