Virtu4l je napisao/la: ↑12 feb 2026, 14:47
Shategabri je napisao/la: ↑12 feb 2026, 14:36
Teško je potrefiti nekog i da je dobar, da realno nije preskup, a da ti baš legne u ekipu.
Osim toga, treba vam i bar jedan solidan vezni da poveže redove.
Jasno, imate ovog malog što je povrjeđen, al treba bar još jedan.
Sve je ovo odrađeno
ad-hoc, jer u klubu ima mnogo posla nevezanog za roster. Još minimalno 10 igrača treba dobiti ispisnicu, postavljen je određeni standard ispod kojeg se neće ići, na ljeto bi to trebalo biti mnogo jasnije.
Vjeruj mi da mi ne bi bilo nimalo krivo da ne izborimo Evropu samo da se ima dovoljno vremena da se sve posloži. Pare od Evrope nam ne bi previše pomogle jer bi ispali kao fišek, a samo bi morali početi ranije sa prozivkom i pripremama.
A nekako se ta Evropa stavlja pod moranje kad je Željo u pitanju.
Sezona bez Evrope - propast.
Vremena ima, pitanje je samo koliko puta će se promašiti put, pa dok se vratiš na pravu stazu...mi smo to najbolje osjetili.
Pa iz ovog ugla, tih milion-dva od Evrope neće ništa promjeniti u nekoj dugoročnoj strategiji.
Standard...mi smo dovodili i top imena i mlade igrače, svega je bilo znaš i sam.
Jedini standard koji smo uspostavili, konstantna prodaja i priliv sredstava.
Ostalo...ovo zasad što radi Cvitanović je solidno, al on je tu upao kao vatrogasac.
Mene zanima kako će to izgledati kad krene od početka, prođe pripreme, dobije potrebna pojačanja.
Čovjek je materijal, zna posao, samo što se uvijek pojavi nešto što naruši atmosferu i uvijek je rješenje mjenjaj trenera.