Sta bolan da se odgodi, jesil dobar tiSamba71 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 14:17Nadam se da će povodom današnje tragedije i teške saobraćajne nesreće na M.Dvoru u kojoj je jedna naša sugrađanka izgubila život, druga nogu, te još nekoliko naših sugrađana je povrijeđeno, nadležni organi u KS i NFSBiH donijeti odluku da se utakmica odgodi ili da se makar na početku utakmice dostojanstveno (učenjem fatihe ili minutom šutnje) oprostimo i odamo počast našim stradalim sugrađanima.
Danas je ovo jako težak dan za naš grad. Umjesto nastradale djevojke mogao je biti neko naš najbliži.![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne moze se tako odgadjati, svaki dan bude neka nesreca nije ok da je jedna vaznija od druge osobe.Samba71 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 14:17Nadam se da će povodom današnje tragedije i teške saobraćajne nesreće na M.Dvoru u kojoj je jedna naša sugrađanka izgubila život, druga nogu, te još nekoliko naših sugrađana je povrijeđeno, nadležni organi u KS i NFSBiH donijeti odluku da se utakmica odgodi ili da se makar na početku utakmice dostojanstveno (učenjem fatihe ili minutom šutnje) oprostimo i odamo počast našim stradalim sugrađanima.
Danas je ovo jako težak dan za naš grad. Umjesto nastradale djevojke mogao je biti neko naš najbliži.![]()
Fk Željezničar.
Tacno tako, djevojci neka je laka zemlja bosanska, slazem se da je velika zalost i utakmica ce poceti minutom sutnje vjerovatno.Pablo11 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 14:31Ne moze se tako odgadjati, svaki dan bude neka nesreca nije ok da je jedna vaznija od druge osobe.Samba71 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 14:17Nadam se da će povodom današnje tragedije i teške saobraćajne nesreće na M.Dvoru u kojoj je jedna naša sugrađanka izgubila život, druga nogu, te još nekoliko naših sugrađana je povrijeđeno, nadležni organi u KS i NFSBiH donijeti odluku da se utakmica odgodi ili da se makar na početku utakmice dostojanstveno (učenjem fatihe ili minutom šutnje) oprostimo i odamo počast našim stradalim sugrađanima.
Da dragi Bog olakša svima koji su pogođeni ovom nesrećom, užas živi. Rahmet duši nastradale osobe. Minuta šutnje i fatiha bi trebali biti minimum večeras.Samba71 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 14:17Nadam se da će povodom današnje tragedije i teške saobraćajne nesreće na M.Dvoru u kojoj je jedna naša sugrađanka izgubila život, druga nogu, te još nekoliko naših sugrađana je povrijeđeno, nadležni organi u KS i NFSBiH donijeti odluku da se utakmica odgodi ili da se makar na početku utakmice dostojanstveno (učenjem fatihe ili minutom šutnje) oprostimo i odamo počast našim stradalim sugrađanima.
a kada kosa uz tebe osijedi, ni tada se nemoj brinuti
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Minuta sutnje, ko vjeruje izuci ili izmoli svoje.ultra1987 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 14:34Tacno tako, djevojci neka je laka zemlja bosanska, slazem se da je velika zalost i utakmica ce poceti minutom sutnje vjerovatno.Pablo11 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 14:31Ne moze se tako odgadjati, svaki dan bude neka nesreca nije ok da je jedna vaznija od druge osobe.Samba71 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 14:17Nadam se da će povodom današnje tragedije i teške saobraćajne nesreće na M.Dvoru u kojoj je jedna naša sugrađanka izgubila život, druga nogu, te još nekoliko naših sugrađana je povrijeđeno, nadležni organi u KS i NFSBiH donijeti odluku da se utakmica odgodi ili da se makar na početku utakmice dostojanstveno (učenjem fatihe ili minutom šutnje) oprostimo i odamo počast našim stradalim sugrađanima.
Dobrodošao Patrick pa da dignemo tu titulu. 

"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Al to nije sve 
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Bersaga
- Kontakt:
Oba igrača za prvih 11 odmah, dobro nam došli. Ermina da povrede zaobiđu i ne sumnjam u značajan doprinos ekipi. Galchev na papiru ozbiljno pojačanje. Teren će nam sve reći.
Kakva je Slavija, treba li brinuti za večeras?
SVI NA GRBAVICU!
Kakva je Slavija, treba li brinuti za večeras?
SVI NA GRBAVICU!
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
-
sanjinusto
- Kontakt:
Nemamo mi mjesta za strance.
Cetvrti stranac 
A niste razmisljali da bi trebali neki stranci napustiti ? 
- WeekendOffender
- Kontakt:
Nadam se da ce teren ispratiti ovaj rad uprave, svaka im cast. Galchev je igrac kojem nismo mogli ni email poslati prije dvije godine s obzirom u kakvoj smo se situaciji nalazili. Nek daju sve od sebe svaku utakmicu, Slavisa im je dobro rekao da ovaj klub ne trpi prosjek
Curva Sud
WeekendOffender je napisao/la: ↑12 feb 2026, 15:12Nek daju sve od sebe svaku utakmicu, Slavisa im je dobro rekao da ovaj klub ne trpi prosjek
Slaviša se mora dobro potruditi da isprati sve ovo, on je sad najvažnija karika u klubu. Ovu polusezonu sam mu već halalio, od ljeta nema zajebancije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tek na kraju sezone napuštaju. Je li ovaj dolazi iz Poljske lige?
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Trenutno korisnika/ca: benko21, Cuspajz, delinjo, ELDIABLO20, Emindoks20, Euzebio10, Giba87, Google Adsense [Bot], HariTz, Hrasno15, ibz, majtn22, miguelramos, nedimmmm1337, Proximic, Vanja8 i 138 gostiju.