Da li se ovdje Muhamed nešto zbunio ili je došlo do neke promjene u rasporedu? Zar 9. marta nije planirana utakmica protiv Partizana u Sarajevu, a ne u Beogradu?"Samo se nadam da raspored neće biti kakav jeste - da igramo 9. marta (ponedjeljak) protiv Partizana u Beogradu, a onda odmah u srijedu u Mađarskoj. To mi nema smisla i nadam se da će se to promijeniti", rekao je Pašalić.
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
U ABA smo dostili sto nam je manje vise i vrhunac, koga briga gdje cemo zavrsiti u top 8. A ako cemo vec to ganjati Partizan nije mjesto gdje cemo to uciniti. Cluj, Igokea su nasa meta. Odlicno nam se poslozilo u Europa Cupu i po meni to treba biti trenutni prioritet. Liga i kup su bitni od 14 ABA liga.
PO ti nije osiguran kao 7i i 8i, valja se potruditi ugrabiti to 6o mjestoTETRAPAK je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:53U ABA- smo dostili sto nam je manje vise i vrhunac, koga briga jesmo gdje cemo zavrsiti u top 8. A ako cemo vec to ganjati Partizan nije jesto gdje cemo to uciniti. Odlicno nam se poslozilo u Europa Cupu i po meni to treba biti trenutni prioritet. Liga i kup su bitni od 14 ABA liga.
Jel igramo sa 2 najbolja od ovih ispod nas ako budemo 7 i 8?JHam je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:55PO ti nije osiguran kao 7i i 8i, valja se potruditi ugrabiti to 6o mjestoTETRAPAK je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:53U ABA- smo dostili sto nam je manje vise i vrhunac, koga briga jesmo gdje cemo zavrsiti u top 8. A ako cemo vec to ganjati Partizan nije jesto gdje cemo to uciniti. Odlicno nam se poslozilo u Europa Cupu i po meni to treba biti trenutni prioritet. Liga i kup su bitni od 14 ABA liga.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Slazem se po pitanju prioritetaTETRAPAK je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:53U ABA smo dostili sto nam je manje vise i vrhunac, koga briga gdje cemo zavrsiti u top 8. A ako cemo vec to ganjati Partizan nije mjesto gdje cemo to uciniti. Cluj, Igokea su nasa meta. Odlicno nam se poslozilo u Europa Cupu i po meni to treba biti trenutni prioritet. Liga i kup su bitni od 14 ABA liga.
igraju 7vs8, i 9vs10, onda gubitnik prve protiv pobjednika drugeTETRAPAK je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:58Jel igramo sa 2 najbolja od ovih ispod nas ako budemo 7 i 8?JHam je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:55PO ti nije osiguran kao 7i i 8i, valja se potruditi ugrabiti to 6o mjestoTETRAPAK je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:53U ABA- smo dostili sto nam je manje vise i vrhunac, koga briga jesmo gdje cemo zavrsiti u top 8. A ako cemo vec to ganjati Partizan nije jesto gdje cemo to uciniti. Odlicno nam se poslozilo u Europa Cupu i po meni to treba biti trenutni prioritet. Liga i kup su bitni od 14 ABA liga.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Prioritet kup BIH i fiba cup . ABA liga moze ležernije se igrati do tih utakmica u play inu to je jasno ko dan Bosna ce biti 7 ili 8 tako da treba pametno ovo tempirati. A suštini napravljen je veliki posao ovo sad dalje sve veliki plus.JHam je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:55PO ti nije osiguran kao 7i i 8i, valja se potruditi ugrabiti to 6o mjestoTETRAPAK je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:53U ABA- smo dostili sto nam je manje vise i vrhunac, koga briga jesmo gdje cemo zavrsiti u top 8. A ako cemo vec to ganjati Partizan nije jesto gdje cemo to uciniti. Odlicno nam se poslozilo u Europa Cupu i po meni to treba biti trenutni prioritet. Liga i kup su bitni od 14 ABA liga.
Kakve su nam šanse protiv Szombathelya?
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sa ovakvom igrom i zalaganjem imamo ogromne sanse twmsn ono za polufinale protiv bilboa spanske kreme a ni paok nije bezazelsn jaku ekipu imaju
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Jel se od polufinala igra sve u jednoj dvorani?
Da u Minhenu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Negdje sam procitao da ce se u minhenu odigrati polifinale i finale mozda sam fulio nesto
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Aferim za post, Muha je već u ovoj sezoni pokazao da je ozbiljan trener i nadam se da će se što duže zadržati u Bosni.VensanKasel je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:37
Postoje ljudi koji dođu u klub. I postoje oni koji postanu klub. Muhamed Pašalić spada u ovu drugu kategoriju.
U vremenu kada se dresovi brzo mijenjaju, kada se emocija često mjeri ugovorima, on je ostao konstanta Bosne, i kada je bilo najteže, i kada se slavilo najjače.
Bio je tu kada su tribine znale biti poluprazne, kada se putovalo autobusima bez glamura i kada je više bilo borbe nego aplauza.
I bio je tu kada je Skenderija ponovo gorila, kada se pjevalo i kada su se osvajali trofeji. Nije birao trenutak da voli Bosnu, volio ju je uvijek.
I to se vidjelo u svakom ulazu, svakom padu na parket, svakoj raspravi u kojoj je branio grb na prsima. Sada je nakon Reggiane bio posebno emotivan.
"Prošao sam sve, od 7.000 pa do prazne dvorane. Ovdje sam počeo igrati, počeo sam kao trener. Ovo je ostvarenje sna. Zetra je bila na vrhunskom nivou.
Podržavali su nas. Ja sam to i prije govorio, momci zaslužuju da u ovoj dvorani bude svaku utakmicu tri ili četiri hiljade", završio je Pašalić.
Danas stoji pored klupe, ali suštinski je i dalje na parketu. U načinu na koji reaguje, u energiji koju prenosi na igrače, u pogledu kada stvari krenu loše.
Njegova Bosna igra sa stavom, sa inatom, sa emocijom. To nije slučajno. To je karakter koji se godinama gradio, a sada se pretače u tim.
Pašalić zna šta znači izgubiti s Bosnom. Zna kako boli kada ne ide. I baš zato zna koliko vrijedi kada ide.
Njegovi rezultati danas nisu samo trenerski uspjeh, oni su potvrda da je neko ko je prošao i najteže dane ostao dovoljno jak da dočeka i one ljepše. I da ih gradi.
Jedan čovjek ne može sam osvojiti titulu. Ali može promijeniti atmosferu. Može vratiti vjeru.
Može natjerati grad da opet osjeti da je Bosna njegova. Muhamed Pašalić je za ovaj klub mnogo više od imena na zapisniku.
On je most između onoga što je Bosna bila, onoga što jeste i onoga što tek treba postati.
Da je neki stranac na klupi puno više pohvala bilo ovdje , a pošto je neko ko je sve prošao u Bosni i naš je neka bude debil i imbecil ...
Stava sam da ovaj uspjeh nije nimalo slučajan i da treba biti primjer svim sportskim kolektivima u državi kako se treba raditi. Slažem se s onima što kažu da je bilo grešaka, ali uz rad, red, disciplinu, volju za samokorekcijom i čist nijjet su anulirane ili svedene na minimum. Neki će reći da smo imali i sportske sreće - jesmo, ali smo je očigledno zaslužili zahvaljujući prethodno nabrojanim stavkama.
Nadam se da ćemo u budućnosti o ovoj sezoni govoriti kao onoj u kojoj smo se vratili na bosanskohercegovački tron, u kojoj smo postavili temelje za konkurentnost u ABA ligi i penjanje u evropskoj hijerarhiji, a ne kao još jednom bljesku u tami...
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Perla i Averya ako se zaustavi, odnosno limitira na neki skromniji ucinak,imamo sanse protiv mađarske ekipe.
Opasnost može biti i od Tora i Varadia
Opasnost može biti i od Tora i Varadia
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Muha i momci, kapa dole! Ovo je pregolemo. Plakao sam kao dijete sinoc iz dvorane, nestvaran osjecaj za sve ove sezone patnje i problema.
Kad su momci izasli na zagrijavanje, vec odmah se vidjelo da ce to biti najzrelija utakmica sezone. Znaci, svi su bili fokusirani, pripremljeni za veliku borbu i pomoc jedan drugom. Kad smo sjedili, rekao sam odmah bez problema ovo dobijamo, jer nijednom ove sezone nisam vidio takav fokus na licima nasih igraca.
I bolji tim od Reggiane sinoc bi imao problema protiv nas, ali ono sto “bode” u oci je to da nismo napadacki dobili vanserijsku utakmicu niti od jednog igraca. Na pocetku je bilo malo nervoze, ali poslije je bas sve doslo na svoje. Idemo sada na Madjare, prividno smo favoriti, ali ne treba to da nas zavara. Ovo je jedina ekipa poslije rata koja je uspjela doci do cetvrfinala nekog europskog takmicenja, a moguce je i do polufinala, ako se sve potrefi kako treba.
Caruthers - Donio nam je potrebnu stabilnost. Korisniji je puno od Westa, fizicki je jaci, u prvom poluvremenu su par puta pokusali izolacijama s njegovom visinom da naprave prednost, ali nisko teziste Caruthersa i ekstremna fizicka snaga to nisu dozvolila. Cetiri bacanja uzastopna plus kos iz skoka u napadu su donijela da udjemo mirnije u zavrsnicu. Idealno rjesenje za 20 - ak minuta po mecu, u ovom zgusnutom rasporedu njegov snaga moze doci do izrazaja.
Atic - Sinoc je ponudio ono sto je trebalo, ali uvijek je utisak da moze dati 20 poena s pola snage. Nazalost, mislim da je zbog sebe mogao ponuditi vise u ovoj sezoni. Pas kad se zatvarala utakmica je pokazao da on ima vic. Kad su on, Caruthers i Joesar na vanjskim pozicijama, radimo prevagu na terenu, jer u odbrani tesko iko moze da ih probije.
Plummer - Evidentan je pad u formi, ali sinoc je sutirao samo 1 ili 2 puta otvoren sut, sve je bilo preko ruke i iz neizgradjenih pozicija. Nazalost, nema kreaciju u rukama, da ima vjerovatno bi igrao Euroligu. Morao je doci i pad u formi, ali treba mu izgradjenih pozicija, borio se sinoc iako su ga tukli nemilosrdno.
Gutic - Nema sta da ponudi, nadam se da se razilazimo krajem sezone.
Joesar - Iako su ga trazili iz Poljske kada je poceo pruzati lose partije, Bosna ga je na kraju istrpila, najvise zahvaljujuci Muhi. Muha je razlog sto je ostao tu i sto je vjerovao u njega, on je ubjedljivo najskolovaniji igrac Bosne, pa vjerovatno uz Ivana Ivanovica od rata naovamo. Na svakoj je lopti, nema predaje, samopouzdanje je pocelo da raste, bice znacajno oruzje u borbi sa Igokeom. Povreda je proslost, sto je jako bitno.
Zubac - Vjerovatno igrac sa najboljom formom trenutno. Sve je u odbrani pohvatao, u napadu, pogodio sta je trebalo. Borio se do kraja, nisu mu svirali minimalno 2 faula napravljena na njemu. Trebao je dobiti poziv u reprezentaciju bez obzira na sve.
Kovacevic - Ponudio je odlicnu partiju, nadam se da je ovo najava izlaska iz krize u koju je upao. Kako se vratio Halilovic, forma mu je rapidno opala. Roling koji je uradio pod kosem Reggiane je bila cista poezija, iako mu je par lopti iscurilo iz obruca.
Young - Jednostavno je cinjenica da puno bolje partije pruza na gostujucem terenu. Nevjerovatne fizicke snage, ali kao da nekada ne djeluje zainteresovano na terenu. Sinoc je imao par dobrih reakcija.
Salic - Uradio je dosta lavovskog posla koji se nije vidio. Puno blokova, puno preuzimanja, borio se do krajnjih granica.
Halilovic - Fascinantno zvuci podatak da najplaceniji igrac ekipe ima u prosjeku 6/7 poena, a Bosna dobija utakmice. Sinoc se malo dozvao, ali Miralem jednostavno ne moze. Nadam se da ce do kraja sezone uhvatiti jos bolju formu da nam pomogne.
Cekamo povratak Dele i Westa. Za Kaseya cemo jos vidjeti, obzirom da trenutno raspolazemo sa 3 playmakera pitanje je da li cemo ga angazovati ikako.
U martu je raspored paklen. Sigurno nece biti promjene termina protiv Partizana od 17:00 sati i to 09.03.2026. godine. Arenasport tu nece dozvoliti promjenu termina. U Zetri smo gledali Zvezdu, Buducnost, Cedevita Olimpiju, Spartak, Zadar, Megu, Viennu, Iliriju, Kangoroes, Cedevitu junior, Oradeu, Reggianu, Lublin, Murciju, Rilski (u Skenderiji).
Jos gledamo Partizan, Dubai, Cluj, Igokeu, Madjare, jos jednu utakmicu minimalno ABA lige, da li razigravanje ili playoff, jednu utakmicu polufinala Prvenstva i jednu utakmicu finala. Otprilike 23 utakmice u sezoni. Karta od 270 KM je realno opravdala svoju cijenu.
Vidjet cemo budzet za narednu sezonu, nadamo se na minimalno ovom nivou, a biti prvak BiH bi jednostavno stavila krunu na ovu sezonu.
Kad su momci izasli na zagrijavanje, vec odmah se vidjelo da ce to biti najzrelija utakmica sezone. Znaci, svi su bili fokusirani, pripremljeni za veliku borbu i pomoc jedan drugom. Kad smo sjedili, rekao sam odmah bez problema ovo dobijamo, jer nijednom ove sezone nisam vidio takav fokus na licima nasih igraca.
I bolji tim od Reggiane sinoc bi imao problema protiv nas, ali ono sto “bode” u oci je to da nismo napadacki dobili vanserijsku utakmicu niti od jednog igraca. Na pocetku je bilo malo nervoze, ali poslije je bas sve doslo na svoje. Idemo sada na Madjare, prividno smo favoriti, ali ne treba to da nas zavara. Ovo je jedina ekipa poslije rata koja je uspjela doci do cetvrfinala nekog europskog takmicenja, a moguce je i do polufinala, ako se sve potrefi kako treba.
Caruthers - Donio nam je potrebnu stabilnost. Korisniji je puno od Westa, fizicki je jaci, u prvom poluvremenu su par puta pokusali izolacijama s njegovom visinom da naprave prednost, ali nisko teziste Caruthersa i ekstremna fizicka snaga to nisu dozvolila. Cetiri bacanja uzastopna plus kos iz skoka u napadu su donijela da udjemo mirnije u zavrsnicu. Idealno rjesenje za 20 - ak minuta po mecu, u ovom zgusnutom rasporedu njegov snaga moze doci do izrazaja.
Atic - Sinoc je ponudio ono sto je trebalo, ali uvijek je utisak da moze dati 20 poena s pola snage. Nazalost, mislim da je zbog sebe mogao ponuditi vise u ovoj sezoni. Pas kad se zatvarala utakmica je pokazao da on ima vic. Kad su on, Caruthers i Joesar na vanjskim pozicijama, radimo prevagu na terenu, jer u odbrani tesko iko moze da ih probije.
Plummer - Evidentan je pad u formi, ali sinoc je sutirao samo 1 ili 2 puta otvoren sut, sve je bilo preko ruke i iz neizgradjenih pozicija. Nazalost, nema kreaciju u rukama, da ima vjerovatno bi igrao Euroligu. Morao je doci i pad u formi, ali treba mu izgradjenih pozicija, borio se sinoc iako su ga tukli nemilosrdno.
Gutic - Nema sta da ponudi, nadam se da se razilazimo krajem sezone.
Joesar - Iako su ga trazili iz Poljske kada je poceo pruzati lose partije, Bosna ga je na kraju istrpila, najvise zahvaljujuci Muhi. Muha je razlog sto je ostao tu i sto je vjerovao u njega, on je ubjedljivo najskolovaniji igrac Bosne, pa vjerovatno uz Ivana Ivanovica od rata naovamo. Na svakoj je lopti, nema predaje, samopouzdanje je pocelo da raste, bice znacajno oruzje u borbi sa Igokeom. Povreda je proslost, sto je jako bitno.
Zubac - Vjerovatno igrac sa najboljom formom trenutno. Sve je u odbrani pohvatao, u napadu, pogodio sta je trebalo. Borio se do kraja, nisu mu svirali minimalno 2 faula napravljena na njemu. Trebao je dobiti poziv u reprezentaciju bez obzira na sve.
Kovacevic - Ponudio je odlicnu partiju, nadam se da je ovo najava izlaska iz krize u koju je upao. Kako se vratio Halilovic, forma mu je rapidno opala. Roling koji je uradio pod kosem Reggiane je bila cista poezija, iako mu je par lopti iscurilo iz obruca.
Young - Jednostavno je cinjenica da puno bolje partije pruza na gostujucem terenu. Nevjerovatne fizicke snage, ali kao da nekada ne djeluje zainteresovano na terenu. Sinoc je imao par dobrih reakcija.
Salic - Uradio je dosta lavovskog posla koji se nije vidio. Puno blokova, puno preuzimanja, borio se do krajnjih granica.
Halilovic - Fascinantno zvuci podatak da najplaceniji igrac ekipe ima u prosjeku 6/7 poena, a Bosna dobija utakmice. Sinoc se malo dozvao, ali Miralem jednostavno ne moze. Nadam se da ce do kraja sezone uhvatiti jos bolju formu da nam pomogne.
Cekamo povratak Dele i Westa. Za Kaseya cemo jos vidjeti, obzirom da trenutno raspolazemo sa 3 playmakera pitanje je da li cemo ga angazovati ikako.
U martu je raspored paklen. Sigurno nece biti promjene termina protiv Partizana od 17:00 sati i to 09.03.2026. godine. Arenasport tu nece dozvoliti promjenu termina. U Zetri smo gledali Zvezdu, Buducnost, Cedevita Olimpiju, Spartak, Zadar, Megu, Viennu, Iliriju, Kangoroes, Cedevitu junior, Oradeu, Reggianu, Lublin, Murciju, Rilski (u Skenderiji).
Jos gledamo Partizan, Dubai, Cluj, Igokeu, Madjare, jos jednu utakmicu minimalno ABA lige, da li razigravanje ili playoff, jednu utakmicu polufinala Prvenstva i jednu utakmicu finala. Otprilike 23 utakmice u sezoni. Karta od 270 KM je realno opravdala svoju cijenu.
Vidjet cemo budzet za narednu sezonu, nadamo se na minimalno ovom nivou, a biti prvak BiH bi jednostavno stavila krunu na ovu sezonu.
Evo sa njihovog zvaničnog sajtaRule_hz je napisao/la: ↑12 feb 2026, 16:44bordobijeli je napisao/la: ↑12 feb 2026, 16:42Otkud ta informacija ???
Ja koliko znam igra se sve do kraja 2 utakmice jedna kuci jedna na strani.
Negdje sam procitao da ce se u minhenu odigrati polifinale i finale mozda sam fulio nesto

-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Dogovorise li se sinoc? I gdje ta ultra supersonicna Reggiana?Amirutah1988 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 23:10Nema sanse da Bosna pobjedi Rostock u obje utakmice,to odma da ti kazem,s obzirom na to kako Bosna igra u gostima.CAZIN je napisao/la: ↑04 feb 2026, 22:49Jedina kombinacija u kojoj Rostock ispada a prolaze Mađari je ta da Murcia odigra maksimalno i pobjedi Rostock 4 dana prije igraju protiv Breogana a 3 dana poslije igraju protiv San Pabla (obje ekipe za koje je Atara igrao u Španiji). Kad sam vidio da su u drugom kolu došli u Sarajevo bez dvije zvijezde imam osjećaj da će barem jednog glavnog igrača odmoriti (ako ne i oba).
Rostock pobjedom ide dalje i to je njima jedino u igri, osim da oni i Mađari izgube u što sumnjam. Sve će biti jasnije kad se završi utakmica između Szombathelia i Sopota koja se igra sljedeće srijede u 18 časova dok Rostock protiv Murcie počinje u 19 časova a mi protiv Reggiane u 19:30. Tako da bi potencijalnog protivnika mogli znati već na poluvremenu. Treba ići sada do kraja i probati dobiti Iliriju i Reggianu u Zetri uz nadam se dobro popunjenu dvoranu gdje karta od utakmice protiv Ilirije vrijedi i za Reggianu. Proslaviti plasman u Top 8 ABA lige i u Top 16 EuropeCupa u dobro popunjenoj dvorani da bude dokaz da se vraća košarka u Sarajevo![]()
![]()
Pošto se 1/4 finala igra na dvije utakmice (jedna kući i jedna u gostima) vjerujem ako dobijemo Mađare da možemo ići na dvije pobjede i da bi morali. Ako bi igrali protiv Rostocka mislim da bi isto trebali ići na dvije pobjede. Ako budemo igrali protiv Murcie ući u ta dva meča kao autsajderi, nadam se da idemo na drugog iz te grupe pa da se sa Murciom potučemo u finalu![]()
Sta je veceras bilo Rostocku da izgubi od madarske ekipe ne znam,ali to je velika senzacija.
Veliki ce se sigurno međusobno dogovoriti između sebe,tako da ja ocekujem pobjedu švaba i duel protiv Bosne.
Sta se desilo na kraju? I taj Rostock preopasni? Sad je Siroki prvak svemira, a Igokea do Kupa za finala NBA lige.
Da se igralo do prekosutra, Reggiana uz veliku pomoc sudija i sinoc nisu mogli nista.
Trenutno korisnika/ca: adicrnac, Amirutah1988, Bordeaux433, Kaunas, L-Train i 17 gostiju.