Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Osim ako nije neki psihipata, nema šanse da će normalan čovjek ovom brzinom uletiti. Tako da tehnički kvar je najrealnija opcija.
Ovaj trulju niko živ ne može održavati, to je davno na otpadu trebalo biti, odgovorni su i oni koji dozvoljavaju svako jutro prometovanje ovakvih truleži, ali sačekajmo da vidimo istragu, ne mogu povjerovati da je neko ovom brzinom ušao u krivinu svjesno
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
To je vec realnija opcija, ali također nista manje strašna... Ko je pustio neispravan tramvaj? Ko je zaposlio istog? Da li je taj uopste obučen za to? Da li ta firma to moze raditi? Puno pitanja za sad malo odgovora...
- napoleon72
- Kontakt:
Sta god da je uzrok, ici ce linijom manjeg otpora i svalit na vozaca. Ko bi sad isao u analizu havarije, gledao da li je pruga ispravno sredjena tu, ko je odobrio da ovaj tramvaj vozi, ko je potpisao da je tehnicki ispravan poslije zadnje kontrole, i kad je ta kontrola bila... lakse osudit nekog ko nema jaka ledja.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Ovim bijednicima iz Dnevnog avaza svu familiju yebem. Fahrin toranj vam završio kao one zgrade u Turskoj.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Jel moguce da su jadovi sa avaza objavili sliku tijela ispod tramvaja
Curva Sud
-
nebeskasila
- Kontakt:
I meni ovo djeluje kao neki kvar, nemoguce da je svjesno isao ovako brzo, pa onaj ko nema polozeno zna da je to nemoguce. Nesto nije bilo u redu, samo se bojim da ce ostati na tome, a opet mrtva glava pala. Ljudi ginu kao da je igrica.
I koju su glupani mogli objaviti sliku gdje se vidi momak ispod tramvaja, pa ovo treba tuziti. Fuj
I koju su glupani mogli objaviti sliku gdje se vidi momak ispod tramvaja, pa ovo treba tuziti. Fuj
https://www.klix.ba/magazin/showbiz/inf ... /260212158
Steta sto ova qurva nije poginula. Nama stvarno treba dobar restart.
Steta sto ova qurva nije poginula. Nama stvarno treba dobar restart.
Ofarbam je po licu, qrvetina.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- Wilshere10
- Kontakt:
Sad ce ova Nezira reci da trpi femicid jer joj ljudi j3bu mater. Glupava idiotkinja 
Šta te to čudi moralno smo kao društvo davno dotakli dno, nemam nimalo empatije, bitno je da se posjeduju snimci i slike, poremećaj vrijednosti, vidim neke starlete se žale ne mogu od gužvi kod frizera, propali ko društvo davno.WeekendOffender je napisao/la: ↑12 feb 2026, 16:54Jel moguce da su jadovi sa avaza objavili sliku tijela ispod tramvaja
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Osnovni pilari društva u Bosni i Hercegovini su katastrofa. Zdravstvo, školstvo, pravosuđe, saobraćaj, policija, javni servisi poput komunalnog, vodovoda, sve je u biti razoreno.
Ovo su osnovne stvari koje trebaju mladom čovjeku da ovdje planira budućnost, ali ne može. Dokle god se kao glavni problem u državi servira nacionalizam, dodik, hayat i tako to.. ljudi će plaćati glavom nesposobnost ljudi koji vode i rade u javnom sektoru.
I sada će opet onaj ministar debil, uk izići i reći kako je za njegova mandata uloženo toliko, kako je ostalo mnogo problam od prošle vlade, kako planiraju u budućem periodu uložiti.. boli naaaas qrac više koliko je uloženo, treba nam država koja radi... ovakva Bosna je za qrca i ja sam je odavno stavio na licitaciju,
Ovo su osnovne stvari koje trebaju mladom čovjeku da ovdje planira budućnost, ali ne može. Dokle god se kao glavni problem u državi servira nacionalizam, dodik, hayat i tako to.. ljudi će plaćati glavom nesposobnost ljudi koji vode i rade u javnom sektoru.
I sada će opet onaj ministar debil, uk izići i reći kako je za njegova mandata uloženo toliko, kako je ostalo mnogo problam od prošle vlade, kako planiraju u budućem periodu uložiti.. boli naaaas qrac više koliko je uloženo, treba nam država koja radi... ovakva Bosna je za qrca i ja sam je odavno stavio na licitaciju,
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Avaz zuta stampa uvijek i bio, hadzovic i co. moralni idioti.WeekendOffender je napisao/la: ↑12 feb 2026, 16:54Jel moguce da su jadovi sa avaza objavili sliku tijela ispod tramvaja
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
-
Bundesliga
- Kontakt:
Treba sačekati istragu za sve, a ne odmah čovjeka kriviti, vidjet ćemo do čega je. Najlakše je čovjeku yebavati mater, a možda nije do njega. Isto onaj bi učiteljicu udarao, bolje smeće kupit nego biti prosvjeta danas, pa da ti djeca mogu yebavat mater a ne smiješ im ništa, ili da ti se neki kabadahija natovari na grbaču, jer gdje će mog sokola ko mrko pogledat.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ove influncerice su samo za trpanja
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ala budale, sta je očekivala sažaljenje sto nece stic izvuc pramenove... svakakvih budala.
Mi smo kao narod propali na dno dna. Jedna qurva se slika, druga qurva storije postavlja, Avaz objavljuje slike. Posljedica svakodnevnog trovanja raznoraznih glupana preko interneta čine svoje. Biće sve gore i gore.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Samo da ne bude da je jos vozac snimao za tik tok kako vozi tramvaj.
Mi smo propali ispod dna, i tek nas ceka sve gore i gore.
U nas je svjetsko cudo dati zmigavac kad se skrece, da ne pricamo dalje.
Mi smo propali ispod dna, i tek nas ceka sve gore i gore.
U nas je svjetsko cudo dati zmigavac kad se skrece, da ne pricamo dalje.
Avaz je prije 10+ godina u novinama na naslovnu stranu stavio slupano auto i mrtvog čovjeka u autu, krupni kadar. Nesreća je bila negdje u Prijedoru, ostalo mi u sjećanju. Kretenske novine.WeekendOffender je napisao/la: ↑12 feb 2026, 16:54Jel moguce da su jadovi sa avaza objavili sliku tijela ispod tramvaja
it's football day
Daj Bože da se djevojka izvuče, ali djeluje teško.Sarajevo: Djevojka (17) koju je udario tramvaj u teškom stanju, životno je ugrožena
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.
.jpg)