Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Da se ja pitam, zvao bih Mahmića za baraž ( naravno ako ima želju da igra za nas, a vjerujem da ima. Mlad momak, koji igra super u Češkoj, i koji nam već sad može pomoći
Ja ne bih bježao od ovog Nejašmića. Mislim da je on neka finija verzija Šunjića, a zna i opajdariti očito. Možda čak mogu i zajedno igrati.
Meni je momak drag. Ali kakva crna klasa jedva našao klub u donjem rangu druge lige. Godinama se muči da sredi sebi klub. Čak mu ni reprezentacija ne može pomoći da se proda negdje makar u fenjerasa lige petice.Diadora je napisao/la: ↑12 feb 2026, 05:02
Ti druze ocigledno ne pratis fudbal. Hadzikadunic je za klasu bolji igrac od katica a jos je I mladzi par godina. Svaku bitnu utakmicu koju smo igrali bio je medzu najboljim na terenu, ukrajina u barazu, austrija itd. Katic moze igrati samo u ekipama koje SE brane 90 posto vremena inace nikakve fajde od njega. Recimo Ako budemo vodili protiv velsa , zadnjih 20 minuta moci ce pomoci. Dennis je puno bolji sa lootom u nogama, puno bolja pas igra, bolje cita igru, bolje SE postavlja i generalno je inteligentniji igrac. Katic je snazniji I veci krkan Ali to ti treba samo Ako branis rezultat. Poslije tarika Dennis je nas najbolji stoper.
Adrian-dennis-tarik bi bila super kombinacija. Ili Dennis - tarik-kola. Radeljic mujakic I slicni Ako budu pozvani racunaj da ce kockar naci nacina da ih ugura da im digne cijenu. A to znaci da su nam sanse za bilo kakav uspjeha 50 posto manje
Ali na stranu to...kažeš Katić je bolji za utakmice u kojima se branimo. Šta to ocekujes od utakmice protiv Velsa? Nije valjda da misliš da ćemo ih mi dominirati?
Evo ja ti odmah unaprijed kažem da će to biti utakmica kao ona zadnja protiv Austrije ili možda prva protiv Rumunije. Znači obe ekipe će imati šanse i biće vjerovatno tijesan rezultat, ali će Vels imati veliki posjed i mnogo više šansi od nas, a mi ćemo imati par svojih sansica, pa ako iskoristimo iskoristimo.
I ta ideja adrian-dennis-tarik je besmislena kada znamo da selektor neće koristiti trojicu pozadi. Mogu i ja sada sanjati o tome da će Janelt igrati u vezi protiv Velsa, ali bespotrebno su ti komentari kada znamo da neće.
Imamo puno polovnjaka u reprezentaciji i dok god ih uzdizemo i smatramo da su nešto Woow nikad ništa nećemo postići. Treba biti realan. Tu ima 5-6 dobrih momaka, isto tako 5-6 potencijala. Ovo ostalo je baš diskutabilno.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
I meni iskače po tw ovaj njegov novi go… Međutim, vidjeh ispod Makijevog klipa sa Belminom, da je Belmin nekom na pitanje da li će zaigrati za nas, napisao da koliko on zna - neće.
Steta sto timovi iz lige petice ne prate fudbal. Kad je Dennis za klasu bolji od Katica laganice bi mogao otici u ligu petice.Diadora je napisao/la: ↑12 feb 2026, 05:02Ti druze ocigledno ne pratis fudbal. Hadzikadunic je za klasu bolji igrac od katica a jos je I mladzi par godina. Svaku bitnu utakmicu koju smo igrali bio je medzu najboljim na terenu, ukrajina u barazu, austrija itd. Katic moze igrati samo u ekipama koje SE brane 90 posto vremena inace nikakve fajde od njega. Recimo Ako budemo vodili protiv velsa , zadnjih 20 minuta moci ce pomoci. Dennis je puno bolji sa lootom u nogama, puno bolja pas igra, bolje cita igru, bolje SE postavlja i generalno je inteligentniji igrac. Katic je snazniji I veci krkan Ali to ti treba samo Ako branis rezultat. Poslije tarika Dennis je nas najbolji stoper.DeeWa je napisao/la: ↑11 feb 2026, 09:47Slažem se da nije mnogo blizu, ali nije toliko ni daleko. Bliži je svakako od Košpe u ovom trenutku. Koliko god mi pričali da smo tu popunjeni, jedna povreda i jedan crveni karton pokaže sve naše nedostatke.
Muharemovic, Barišić i Katić su jedini u koje možemo imati neko povjerenje. Ja iskreno ne ulažem mnogo nade ni u Dennisa mi u Mujakica, a treba imati 4-5 solidnih rješenja.
Ako bi uvezao jednu dobru sezonu tamo u grasshoppersu (sa dobrim statistikama neovisno o rezultatu kluba), ne vidim razloga zašto ne bi bio pozvan kao četvrti stoper.
Barišić je takodjer igrao u reprezentaciji aktivno dok je bio u švicarskoj ligi. Ali nije jedino mjerilo da si se prodao već da imaš barem neke pristojne partije.
Ono što je bitno jeste da je on još jako mlad i da ga možemo gledati i u U21 reprezentaciji.
Adrian-dennis-tarik bi bila super kombinacija. Ili Dennis - tarik-kola. Radeljic mujakic I slicni Ako budu pozvani racunaj da ce kockar naci nacina da ih ugura da im digne cijenu. A to znaci da su nam sanse za bilo kakav uspjeha 50 posto manje
Lik je zavrsio u seria B, i to u timu koji je u donjem djelu tabele.
Tu sa sva prica zavrsava u negovoj klasi. I jedan i drugi su cvajtasi, nista vise. Samo sto ce Katic "mozda" igrati u BL slijedeci sezone. I to je veliko mozda.
Nije Dennis Anel
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Samo što je Dennis prošle sezone već izborio Bundesligu, Nikola još nije.
Nije ni Katić neki Ramos. Ali eto i ta činjenica da klub koji je izborio tek ulazak u Bundesligu nije želio zadržati Dennisa ni kao neku petu rezervu na klupi govori ti o njegovim kvalitetama, nažalost.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑12 feb 2026, 19:38Samo što je Dennis prošle sezone već izborio Bundesligu, Nikola još nije.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
To je to, bio je prilicno standardan u HSVu. Nisu ga htjeli zadrzati a nije ga ni bilo koji tim iz BL uzeo, znaci cvajtas. Nista klasa.DeeWa je napisao/la: ↑12 feb 2026, 21:19Nije ni Katić neki Ramos. Ali eto i ta činjenica da klub koji je izborio tek ulazak u Bundesligu nije želio zadržati Dennisa ni kao neku petu rezervu na klupi govori ti o njegovim kvalitetama, nažalost.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑12 feb 2026, 19:38Samo što je Dennis prošle sezone već izborio Bundesligu, Nikola još nije.
Katic je takodjer cvajtas.
Tarik je druga stvar al evo i Barisica je uzela Braga, to nije mala stvar.