Al na zvanicnoj napisali koliko vrijedi pojacanje na Transfermarktu
Ovaj vas izgleda veci debil od naseg.
Nisam ni vidio koga citiram, moja greška, okej, ma da svjestan si da ovakvih pisanja može biti i sa vaše strane, ne znam što bježite od toga.
Pa ko će ti voditi stranicu, pravik, doktor? Ima li tebi šta da valja ili sad i po stranici pljuješ? Pogledaj kakav PR ima Borussija i slični kluboviGavranBeli je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:04Jutjuber ti vodi stranicu, jasno da je proljev logičan. Cuj jutjuber
Totalni amaterizam i pokazatelj neozbiljnosti naših klubova. Valjda je u njihovim očima to neka enormno velika vrijednost pa su odlučili da je vrijedi istaknuti prilikom predstavljanja.GavranBeli je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:04Jutjuber ti vodi stranicu, jasno da je proljev logičan. Cuj jutjuber
Nodaro, sta je ovo vise omladinaca željkana u Slavijinom sastavu nego u vasem ?
Razvijaju ih za nas, tamo su na posudbi
Smiju li dati gol večeras?
Uce li ih da kantaju papke
Smiju nismo mi vi da zabranimo da igraju protiv nas
Logicno da tebi valja jer si ti digitalac, vidim da djeca gledaju te debile jutjubere copy paste pogrešnih stvari.Lynx je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:25Pa ko će ti voditi stranicu, pravik, doktor? Ima li tebi šta da valja ili sad i po stranici pljuješ? Pogledaj kakav PR ima Borussija i slični kluboviGavranBeli je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:04Jutjuber ti vodi stranicu, jasno da je proljev logičan. Cuj jutjuber
Trenutno korisnika/ca: RobertHrkac555 i 13 gostiju.