Ma znam, isti qrac svugdje. Al ovi influenseri i telad koja prate to mi poseban hejt izazivaju. Cuj tebi neko "influensira", znaci ima neki uticaj na tebe i tvoj zivot i odluke. Sta ce ba ova Nezira kome influensirat, yebo me svak ako zna koliko kontinenata na svijetu ima.CAGarfia je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:30Ma nije ni u svijetu situacija puno bolja. Dovoljno ti kazuje činjenica da su glupani izabrali Trumpa za predsjednika najjače države svijeta. Polukriminalci i ove kurvetine sa urađenim usnama imaju svoju publiku i to ti oblikuje društvo. Roditelji sve manje i manje vremena posvećuju djeci, pa im uvale telefon gdje nalete na Designericu, Baku Praseta, Faće ili slične degenerike koje vremenom idealiziraju i dive im se. Zamisli šta će biti kad ta djeca postanu roditelji.napoleon72 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:25Zreli smo za novi restart a la 90te. Mora se ovo malo filtrirat.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- napoleon72
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Ma iz ove picke materine treba bježati glavom bez obzira.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
A gdje ces, sve je realno u pm. Mislim da je potrebnije da mijenjamo stvari ko vec zeli i primoran je da ostane.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Ma šta da mijenjamo, ne zavaravajte se više.
Uspjela u zivotu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vozač je imao moždani udar u onom momentu.
Bruda jel se kituje kvalitetno ta fuksa? Djeluje mi neozbiljno.
Nije mi poznat rad doticne. Trebas vidjeti sa kolegom Pereirom
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
ma garant se zafurao na onom malom pravcu pa po kocnoci i nije radilaalan_kardec je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:54Danas sam negdje gledao javljanje uživo u program sudskog vještaka saobraćajne struke, msm da se preziva Kovačević. Čovjek je odmah rekao (prije pojavljivanja ovog snimka u medijima) da je najvjerovatniji uzrok nesreće neprilagođena brzina jer na toj dionici propisana brzina tramvaja je 10 kmh, a po ovom snimku gledajući, tramvaj na ulazu u ovu krivinu ide bar 50kmh. Ne treba odmah vozača osuđivati, vrlo je moguće da je u pitanju tehnička neispravnost vozila, može biti i neki zdravstveni problem vozača u tom momentu. Kako god, tuga...
Pa bukvalno si ti ovdje lijepio i hvalio dva teška retarda od inflensera, Nedzmina i Sremca.VensanKasel je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:30Krive tzv. influensere , a svi koriste antidruštvene mreže . Pa draga gospodo oni zbog vas i postoje .
- Wilshere10
- Kontakt:
Jedina država u kojoj niko nikad nizašta nije kriv. Jablanica, Tuzla, Sarajevo. Za sve su ublehaši našli izgovor. Idemo dalje. 
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma i ja mislim, ti znaš o ovim stvarima bolje nego svi ovdje. Treba sačekati pa vidjeti šta je u pitanju.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- VensanKasel
- Kontakt:
Mislim da nije ni blizu poređenje .jasmin10 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 18:43Pa bukvalno si ti ovdje lijepio i hvalio dva teška retarda od inflensera, Nedzmina i Sremca.VensanKasel je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:30Krive tzv. influensere , a svi koriste antidruštvene mreže . Pa draga gospodo oni zbog vas i postoje .
Gledam Debelog Sremca , jer zahvaljujući njemu znam u koji ću restoran otići ako se potrefim u nekom mjestu , gdje je on bio . Po tebi je i Nisvet Džanko bio neka vrsta inflensera ?
Mene ne zanima Debeli Sremac i njegov privatni život , to je razlika .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Naravno da je poredjenje na mjestu. Debeli je klasicni influenser. Krmak koji se prejeda i podriguje sa još većim debilom Nedzminom. Debeli je i dobio nagradu neku za influensera godine. Šta je drugo nego influenser ?VensanKasel je napisao/la: ↑12 feb 2026, 19:12Mislim da nije ni blizu poređenje .jasmin10 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 18:43Pa bukvalno si ti ovdje lijepio i hvalio dva teška retarda od inflensera, Nedzmina i Sremca.VensanKasel je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:30Krive tzv. influensere , a svi koriste antidruštvene mreže . Pa draga gospodo oni zbog vas i postoje .
Gledam Debelog Sremca , jer zahvaljujući njemu znam u koji ću restoran otići ako se potrefim u nekom mjestu , gdje je on bio . Po tebi je i Nisvet Džanko bio neka vrsta inflensera ?
Influenseri i društvene mreže ne moraju nužno biti losa stvar, niti jesu losa stvar ako ih koristiš kako treba.
Slažem se da je vise debila na toj sceni nego normalnih influensera, ali to je zato sto nažalost debili dobiju veću paznju. Kao i u svemu.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Vidi, ako je tebi takav stav postujem i razumijem vjeruj mi ali svako ko potencira ‘nema nista od toga’ je direktan krivac za stanje kurcobolje 30 plus godina, jer upravo propagiras svjesno ili ne, da se odustane od svega pa i ideje o promjeni. Najbolje je ostati tih i posmatrati ako vec neces reagovati ili mijenjati. Nadam se da me neces pokresno razumjeti.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Pa i cure gledaju ove zenske influensere da vide putoavnja, prijedloge za odjecu, prijedloge za sminku.Pa mozda i koji kod za snizenja uhvatitiVensanKasel je napisao/la: ↑12 feb 2026, 19:12Mislim da nije ni blizu poređenje .jasmin10 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 18:43Pa bukvalno si ti ovdje lijepio i hvalio dva teška retarda od inflensera, Nedzmina i Sremca.VensanKasel je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:30Krive tzv. influensere , a svi koriste antidruštvene mreže . Pa draga gospodo oni zbog vas i postoje .
Isti djavo
- feniksptica
- Kontakt:
Ako hocete zbog ovog bjezati, samo nemojte u Spaniju. Da vas isto ne doceka.
Sampioni smo kad treba popljuvat bez razloga.
Ko tebi garantuje da ti se na do sad ispravnom autu sutra u voznji ne sjebe sta, da se ne onesvijestis.
Cak bih kao razlog odlaska prije odabro idiote za volanom auta kojih ima mnogo a ne ovo.
I za ovu curu, ja znam da su infulenceri glupi i narcisoidni, al vjerujem da fakat nije znala.
Sampioni smo kad treba popljuvat bez razloga.
Ko tebi garantuje da ti se na do sad ispravnom autu sutra u voznji ne sjebe sta, da se ne onesvijestis.
Cak bih kao razlog odlaska prije odabro idiote za volanom auta kojih ima mnogo a ne ovo.
I za ovu curu, ja znam da su infulenceri glupi i narcisoidni, al vjerujem da fakat nije znala.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
gore od svih nesreca su komentari poslije istih, tipa nista ne valja, propali smo ko drustvo, bog daje iskusenja, vidi ko je uzor, citava francuska za ovo dmah izlazi na ulice i slicno...
Svaki influenser kod nas je psihijatrijski slučaj. Teška dijagnoza kompleksa žrtve i svi isti pattern ponavljaju. Znači Nezira dušo, uredu je, pogriješila si, nisi znala, izvini se i stani, svi griješe. Nemoj dalje. Ja sad ušo na profil treba od sebe pravi žrtvu, ljudi su stradali yebote ona kmeči jer joj je neki anonimus yebo mater.
U Češkoj je prošle godine iskočio voz iz šina, koji je prevozio opasne materije.
Pa opet u Češkoj, kod Pardubica, sudar teretnog i putničkog voza. Sve ovo unazad dvije godine.
Msm ok, BiH nema ozbiljnu i funkcionalnu mrežu željeznica, ali nešto se radi, eto u Sarajevu.
Obnovljeno je oko 20ak km tramvajske pruge, prvi put zadnjih 60 godina. Onda, nabavljeni novi tramvaji itd.
Naravno trebat će godina da recimo baš Sarajevo, koje prednjači u državi, dobije i siguran javni prijevoz. Počev od kvaliteta kontrole, servisiranja, pa buduća ulaganja samo u održavanje.
Pa opet u Češkoj, kod Pardubica, sudar teretnog i putničkog voza. Sve ovo unazad dvije godine.
Msm ok, BiH nema ozbiljnu i funkcionalnu mrežu željeznica, ali nešto se radi, eto u Sarajevu.
Obnovljeno je oko 20ak km tramvajske pruge, prvi put zadnjih 60 godina. Onda, nabavljeni novi tramvaji itd.
Naravno trebat će godina da recimo baš Sarajevo, koje prednjači u državi, dobije i siguran javni prijevoz. Počev od kvaliteta kontrole, servisiranja, pa buduća ulaganja samo u održavanje.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 6 gostiju.