FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Boga mi smijase se nodiju al mali zna lopte
Rutinska pobjeda, ok, slab protivnik, ali i takav je bio previše za Šabića. Taj dečko se mora uozbiljiti ili mu federalna ne gine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
sanjinusto
- Kontakt:
Je li te bar malo stid sad? Ko vas je naucio da psujete nasim igracima.
Inace, Dragovic je odigrao za ovo malo vremena smislenije nego Sabic, Jaganjac i Rakic zajedno.
-
Napaceni87
- Kontakt:
Sabic, Semdin federalna domet maximum, Babaluk mislim da ima prostora za napredak i da ima potencijal
Čestitke forumašu Nodi, svaka čast momčino.
Sto se igre tiče, bolja postavka i bolja igra. Šabic sa obzirom da godinu nije igrao, solidan.
Dragovic i vise nego solidan a najveca krampa Krpic.
Sto se igre tiče, bolja postavka i bolja igra. Šabic sa obzirom da godinu nije igrao, solidan.
Dragovic i vise nego solidan a najveca krampa Krpic.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Slavisa sve kako i jest nema potrebe nista dodavat 
-
MisterBlue
- Kontakt:
Mali Dragović više pokazao za 10 minuta nego Rakić za čitavu polusezonu!
- WeekendOffender
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme jako loše.
Drugo poluvrijeme dosta bolje, i oni su fizički pali mora se priznat. Odinaka totalno potonuće, najviše me razočarao, očekivao sam dosta više. Krpić isto tako nema više šta da ponudi, stoperi dosta nesigurni, ali Slavija nema snage da to kazni. Nastić se isto tako traži, od njega se očekuje više. Alić ponovo najbolji, odlična partija, Rakić kakav god da je, bolji je i od Krpića i Jaganjca, nema završnicu, ali ulazi u prilike i fizički je snažan. Šabić i Dragović posebno dosta dobri, definitivno ih treba više forsirat. Vini ponovo pokazao da je najbolji kada uđe sa klupe. Prokop i Deni su majstori, tu nema dileme, oni su nam okosnica.
Nadam se da novi igrači već od Rudara ulaze u protokol i da konačno upišemo ligašku pobjedu, protiv Rudara mora jače, jer ipak nisu Slavija.
Drugo poluvrijeme dosta bolje, i oni su fizički pali mora se priznat. Odinaka totalno potonuće, najviše me razočarao, očekivao sam dosta više. Krpić isto tako nema više šta da ponudi, stoperi dosta nesigurni, ali Slavija nema snage da to kazni. Nastić se isto tako traži, od njega se očekuje više. Alić ponovo najbolji, odlična partija, Rakić kakav god da je, bolji je i od Krpića i Jaganjca, nema završnicu, ali ulazi u prilike i fizički je snažan. Šabić i Dragović posebno dosta dobri, definitivno ih treba više forsirat. Vini ponovo pokazao da je najbolji kada uđe sa klupe. Prokop i Deni su majstori, tu nema dileme, oni su nam okosnica.
Nadam se da novi igrači već od Rudara ulaze u protokol i da konačno upišemo ligašku pobjedu, protiv Rudara mora jače, jer ipak nisu Slavija.
Kao sto sam i reko prije utakmice 4-0.Za ostale informacije sam dostupan.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Odinaka nije fudbaler to se vidjelo prije pola godine. Decko je kad Pekić ode u penziju da ga zamijeni. Logicnije je stavljati Trupea al ako ce ici onda ima kao nesto smisla. Ostalo mrtvi prosjek, ovi fizički pali i to je to. Krpic Odinaka Sabic Rakic mi nikad ne bi odigrali pola minute vise.
Prvo poluvrijeme tanko…. Travnjak u katastrofalnom stanju.
Odinaka protiv Posušja los danas jos gori.
Sabic se mora dozvat, jedan korner mu bio dobar ostali kao da granata pada u 16erac.
Rakic rinaka
Milosevic i Prokop drugo pol OK.
Šemdin ljudi moji nije za Premijer Ligu!
Idemo dalje….
Odinaka protiv Posušja los danas jos gori.
Sabic se mora dozvat, jedan korner mu bio dobar ostali kao da granata pada u 16erac.
Rakic rinaka
Milosevic i Prokop drugo pol OK.
Šemdin ljudi moji nije za Premijer Ligu!
Idemo dalje….
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
Daj Alica na špica 
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Hvala Bogu rezultat je odličan, nije bilo razumnih odluka cijelo prvo poluvrijeme u zadnjoj trećini, uvijek potez viška ili kratka lopta ili preduga...ali imali smo rezultat. Odbrana nam je stvarno dosta problematična još uvijek, Sedorfu se moraju prestati ubacivati protivnički igrači ispred njega protiv velike većine ekipa bi ono bilo penal znajući kriterij suđenja. Odinaka i Šabić bespotrebno par puta vraćanje bez rezona koje rezultira problemima. U drugom poluvremenu veza Prokop-Deni je stvarno pokazala kvalitet a gol je samo potvrda. Alić nikako ne smije biti druga opcija na beku uz svo poštovanje Nastiću, ali evo možda ga vidimo i na krilu. Nadimak "doktora za prekide" je donekle opravdan ovim golom, interesantna akcija. Dragović je komotno mogao dobiti i malo duže na terenu momak je dobro izgledao. Rakić bi bazen promašio. Rezultatom možemo biti zadovoljni a i igrom u određenim periodima. VTŽ
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
- AhmedNurudin
- Kontakt:
NoDi80 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:32Nadam se brate, super da vidimo i njih, Babaluk me najvise interesujeAhmedNurudin je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:23Vrlo moguće, evo Babaluk i Šemdin u slaviji u početnoj svakako prilika da se isprate njihovi nastupi a na klupi i Zeničanin.
Slabo brate, donekle Šemdin, Babaluka nisam uočio nažalost.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
4:0
Masala, svaka cast. Hajd sad nastavite
Masala, svaka cast. Hajd sad nastavite
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Krpic i Rakic , nema napretka sa njima
Ostalo je ok
Hvala brate nadam se da ce postepeno dobijati prilike i da ce biti dobar za Zelju sto je i najvaznije
Nazalost brate, sta ces imamo jos puno opcija, a i bice jos viseAhmedNurudin je napisao/la: ↑12 feb 2026, 20:17
Slabo brate, donekle Šemdin, Babaluka nisam uočio nažalost.
Sad kako je Bicakcic potpisao bice navala za upisivanje u OP Zeljeznicar
Pozdrav brate moj
Mozda se opet budu smijali kad kazem da mislim da imamo jos talentovanije momcice kojima trebaju strucni treneri da ih pravilno razviju i da na vrijeme sa 17,18 pocnu igrati za prvi tim
Osim trenera neophodan nam je kamp i dobro bi bilo u Gorazde, Slaviju, Stupcanicu, Igman da saljemo talente, jer ne mogu svi ni igrati za prvi tim
Naravno ljudi iz kluba konacno su posveceni i rade na rijesavanju tih problema, nedostataka koji nas koce
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Sa ozbiljnijim protivnikom mi bismo veceras dozivjeli debakl u toga moramo svi biti svjesni. Pojedini igraci kao da su totalno zaboravili igrati fudbala. Ali evo napokon smo vidjeli i nekoliko igraca koji mozda i mogu nesto napraviti. Jedva cekam da vidim i ove igrace sto su dosli u zadnje vrijeme, pa da vidimo na sta ce to liciti. Naravno ako dobiju radne dozvole do kraja polusezone, jer znam ja nas..
Druga stvar, oranicu moramo mijenjati cim prije. Na onakvom terenu vise nije moguce igrati normalan fudbal. Lopta odskace cise od pola metra u pojedinim momentima, to sam vidjao samo u Bijeljini.
Odbrana totalno nesigurna, drago mi je sto smo doveli najvise igraca za defanzivne pozicije. Na hajr.
Druga stvar, oranicu moramo mijenjati cim prije. Na onakvom terenu vise nije moguce igrati normalan fudbal. Lopta odskace cise od pola metra u pojedinim momentima, to sam vidjao samo u Bijeljini.
Odbrana totalno nesigurna, drago mi je sto smo doveli najvise igraca za defanzivne pozicije. Na hajr.
Trenutno korisnika/ca: Allosio, Arma00, b00t, Cwirek, Ferroviere1987, GIBRA, GrbavicaHrammm, haklamas, LoveFootball1987, Mahalasi, nedimmmm1337, Plavi74, yurrr, zeljovolimte i 136 gostiju.