Pa tvoja Bosna igra sa cetnicima,u tvojoj Bosni igraju cetnici.
Vi hocete Zvezdu i Partizan u Sarajevo,ne ja.
Valjda oni vole Sarajevo,i postuju državu BIH,kako da ne
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Post ti je prijavljen.Amirutah1988 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 21:37Pa tvoja Bosna igra sa cetnicima,u tvojoj Bosni igraju cetnici.
Valjda oni vole Sarajevo,i postuju državu BIH,kako da ne![]()
Neka je,ja samo odgovaram na provokacije,a istina boliBordeaux433 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 21:45Post ti je prijavljen.Amirutah1988 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 21:37Pa tvoja Bosna igra sa cetnicima,u tvojoj Bosni igraju cetnici.
Ko potcjenjuje bilo koga? Ti ovdje umanjujes svaki uspjeh Bosne. Da li ima problema? Itekako ima. Da li ima pogresnih odluka? Itekako ima. Nisi htio da slusas, rekao sam ti poslije utakmice u Italiji da je to bezvezna i divlja ekipa protiv koje imamo sanse. Sad se vadis na to da ove sezone imaju omjer 6:11, da je Murcia ipak dobila Rostock. Sinoc su imali ozbiljnu podrsku sudija, ali opet nista nisu mogli. Isto kao sto je Bosna u Italiji uz mec protiv Ilirije odigrala najlosiji mec sezone.Amirutah1988 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 21:33Pred kraj je Murcia pobjedila Rostock.DirkNowitzki je napisao/la: ↑12 feb 2026, 20:53Dogovorise li se sinoc? I gdje ta ultra supersonicna Reggiana?Amirutah1988 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 23:10
Nema sanse da Bosna pobjedi Rostock u obje utakmice,to odma da ti kazem,s obzirom na to kako Bosna igra u gostima.
Sta je veceras bilo Rostocku da izgubi od madarske ekipe ne znam,ali to je velika senzacija.
Veliki ce se sigurno međusobno dogovoriti između sebe,tako da ja ocekujem pobjedu švaba i duel protiv Bosne.
Sta se desilo na kraju? I taj Rostock preopasni? Sad je Siroki prvak svemira, a Igokea do Kupa za finala NBA lige.
Da se igralo do prekosutra, Reggiana uz veliku pomoc sudija i sinoc nisu mogli nista.
Regianna nije ocito na nivou na kojem je bila prethodnih sezona,cinjenica da imaju omjer 6:11 u Lega A govori da imaju slabu sezonu.
Nisu oni ni prosle sezone nesto drasticno bolji bili(7 mjesto)
Široki ima solidnu ekipu,uspjesno su igrali ABA2 ligu kao i našu ligu,opreza treba imati.
Bosna ako ne skine sa trona Igokeu,po meni nije učinila ono najvažnije sto treba ove sezone,vidjet cemo sta ce biti.
A vi nastavite i dalje potcjenjivati timove,imate na to pravo,ali i ja imam pravo na svoje misljenje
Ne umanjujem vec ne zelim da maštam o necemu sto pojedini ovdje pisu a i sami znaju da od toga nema ništa,doslo se do toga da neki mastaju o Ligi Prvaka,a sutra ce se pisati i maštati o Euro Cupu / Euroligi.DirkNowitzki je napisao/la: ↑12 feb 2026, 21:58Ko potcjenjuje bilo koga? Ti ovdje umanjujes svaki uspjeh Bosne. Da li ima problema? Itekako ima. Da li ima pogresnih odluka? Itekako ima. Nisi htio da slusas, rekao sam ti poslije utakmice u Italiji da je to bezvezna i divlja ekipa protiv koje imamo sanse. Sad se vadis na to da ove sezone imaju omjer 6:11, da je Murcia ipak dobila Rostock. Sinoc su imali ozbiljnu podrsku sudija, ali opet nista nisu mogli. Isto kao sto je Bosna u Italiji uz mec protiv Ilirije odigrala najlosiji mec sezone.Amirutah1988 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 21:33Pred kraj je Murcia pobjedila Rostock.DirkNowitzki je napisao/la: ↑12 feb 2026, 20:53
Dogovorise li se sinoc? I gdje ta ultra supersonicna Reggiana?
Sta se desilo na kraju? I taj Rostock preopasni? Sad je Siroki prvak svemira, a Igokea do Kupa za finala NBA lige.
Da se igralo do prekosutra, Reggiana uz veliku pomoc sudija i sinoc nisu mogli nista.
Regianna nije ocito na nivou na kojem je bila prethodnih sezona,cinjenica da imaju omjer 6:11 u Lega A govori da imaju slabu sezonu.
Široki ima solidnu ekipu,uspjesno su igrali ABA2 ligu kao i našu ligu,opreza treba imati.
Bosna ako ne skine sa trona Igokeu,po meni nije učinila ono najvažnije sto treba ove sezone,vidjet cemo sta ce biti.
A vi nastavite i dalje potcjenjivati timove,imate na to pravo,ali i ja imam pravo na svoje misljenje
Rostock je ista ekipa kao i Madjari, ako Bosna bude na potrebnom nivou, sigurno ce proci dalje. Ali, raspored je izuzetno tezak, dzaba je tebi bilo pricati da se igralo u ponedjeljak protiv Zvezde, a vec u srijedu u Italiji. Sta ako Bosna ne skine Igokeu? Sta ce biti? Neuspjesna sezona? To nema veze s istinom. Bosna ako uzme titulu, sezona ce biti perfektna, sada je odlicna.
Muha je podigao ekipu za najmanje 30/40%. Nikada se nije u Bosni desilo da ovako SVI se bore kao da je svaka zadnja. Ovo je nesto sto nijedan sastav Bosne nije krasilo. Plummer je spasio sezonu, a ovo sve je nadogradnja.
Tebi to nista ne znaci. Nastavit ces da hvalis ekipe protiv kojih Bosna igra. Reggiana je bila svemirski brod, a italijanske/njemacke ekipe 4/5 puta jaci od ABA ligasa. A ustvari Zvezda mlati Bayern, Virtus, Milan, Partizan isto tako, itd.
Provokacije? Trolas danima ovdje, a onda kosarkase Bosne nazivas cetnicima, kurvoAmirutah1988 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 21:52Neka je,ja samo odgovaram na provokacije,a istina boliBordeaux433 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 21:45Post ti je prijavljen.Amirutah1988 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 21:37
Pa tvoja Bosna igra sa cetnicima,u tvojoj Bosni igraju cetnici.
Liga prvaka nije mastanje, nego realnost. Sto nisi pisao tako da je Reggiana losa poslije utakmice u Italiji? Nego si govorio svima ovdje da je Reggiana nezaustavljiva za Bosnu (cak se i sjecam koji trojac si navodio, naravno po statistici koju si otvorio). Pa sta je trebala Bosna? Sacekati protivnika iz Italije u najboljoj formi ove sezone pa da igraju s njima? Mozda da probaju s Virtusom ili Trentom? Tacno si rekao da su jaci 4 ili 5 puta, natjerat ces me da izvadim taj dio. ABA liga je izuzetno ozbiljna liga koja ima 3 euroligasa, 2 iz Eurocupa, 2 iz Lige prvaka. Malo li je?Amirutah1988 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 22:14Ne umanjujem vec ne zelim da maštam o necemu sto pojedini ovdje pisu a i sami znaju da od toga nema ništa,doslo se do toga da neki mastaju o Ligi Prvaka,a sutra ce se pisati i maštati o Euro Cupu / Euroligi.DirkNowitzki je napisao/la: ↑12 feb 2026, 21:58Ko potcjenjuje bilo koga? Ti ovdje umanjujes svaki uspjeh Bosne. Da li ima problema? Itekako ima. Da li ima pogresnih odluka? Itekako ima. Nisi htio da slusas, rekao sam ti poslije utakmice u Italiji da je to bezvezna i divlja ekipa protiv koje imamo sanse. Sad se vadis na to da ove sezone imaju omjer 6:11, da je Murcia ipak dobila Rostock. Sinoc su imali ozbiljnu podrsku sudija, ali opet nista nisu mogli. Isto kao sto je Bosna u Italiji uz mec protiv Ilirije odigrala najlosiji mec sezone.Amirutah1988 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 21:33
Pred kraj je Murcia pobjedila Rostock.
Rostock je ista ekipa kao i Madjari, ako Bosna bude na potrebnom nivou, sigurno ce proci dalje. Ali, raspored je izuzetno tezak, dzaba je tebi bilo pricati da se igralo u ponedjeljak protiv Zvezde, a vec u srijedu u Italiji. Sta ako Bosna ne skine Igokeu? Sta ce biti? Neuspjesna sezona? To nema veze s istinom. Bosna ako uzme titulu, sezona ce biti perfektna, sada je odlicna.
Muha je podigao ekipu za najmanje 30/40%. Nikada se nije u Bosni desilo da ovako SVI se bore kao da je svaka zadnja. Ovo je nesto sto nijedan sastav Bosne nije krasilo. Plummer je spasio sezonu, a ovo sve je nadogradnja.
Tebi to nista ne znaci. Nastavit ces da hvalis ekipe protiv kojih Bosna igra. Reggiana je bila svemirski brod, a italijanske/njemacke ekipe 4/5 puta jaci od ABA ligasa. A ustvari Zvezda mlati Bayern, Virtus, Milan, Partizan isto tako, itd.
Apsolutno se ne vadim "slabim omjerom"Regianne,to je činjenica i njihovo trenutno stanje koje nije dobro,šta sam zelio reci,da u Italiji sigurno postoji bolja opcija,tj neki drugi klub umjesto Regianne,ali to je njihov problem.
Što se tice rasporeda,ja sam vec napisao svoje misljenje,Bosna treba da izdvoji sebi najbolju opciju,a po meni su to FIBA Europe Cup-liga i kup.
Bosna ako ne skine Igokeu sa trona,svakako ce biti manje uspjesna sezona.
O tome da sam rekao 4/5 puta da su jaci talijanski/njemacki klubovi od ABA ligasa nije tacno.
A sta je ABA liga?ABA liga je Zvezda-Partizan i Buducnost i ništa više i vise nema itd,s tim da bi se Buducnost sigurno opekla protiv neke od ekipa iz te dvije lige.
Napisano 14. januara. Ko sad ne govori istinu?Amirutah1988 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:29Ja konstantno ponavljam,nemojte da vas zavarava polozaj Reggiane ili eventualno Rostocka pa da se nadate necemu sto nije moguce pod sadasnjim okolnostima.BarbareZeljin je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:25Ljudi haman predzadnjiu Italji,vode te 27 razlike. **** ga,ali ovo je bas amaterski od nas. Razumijem da je kratak roster i da ti fale 2 igraca u rotaciji. Pa covjek nema sta da kaze,ali ovo sa Halilovicem i ostalim povredama bas iritira.
Obje lige su za 4-5x jace od balkanskih i to je realnost.
Onda tako mozes izuzeti 3-4 najbolje ekipe iz svake od tih liga i doci do istog zakljucka. To sto su u ABA ligi najjace ekipe ujedno j medju najjacim u Europi je samo prednost, a ne mana.Amirutah1988 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 22:14Ne umanjujem vec ne zelim da maštam o necemu sto pojedini ovdje pisu a i sami znaju da od toga nema ništa,doslo se do toga da neki mastaju o Ligi Prvaka,a sutra ce se pisati i maštati o Euro Cupu / Euroligi.DirkNowitzki je napisao/la: ↑12 feb 2026, 21:58Ko potcjenjuje bilo koga? Ti ovdje umanjujes svaki uspjeh Bosne. Da li ima problema? Itekako ima. Da li ima pogresnih odluka? Itekako ima. Nisi htio da slusas, rekao sam ti poslije utakmice u Italiji da je to bezvezna i divlja ekipa protiv koje imamo sanse. Sad se vadis na to da ove sezone imaju omjer 6:11, da je Murcia ipak dobila Rostock. Sinoc su imali ozbiljnu podrsku sudija, ali opet nista nisu mogli. Isto kao sto je Bosna u Italiji uz mec protiv Ilirije odigrala najlosiji mec sezone.Amirutah1988 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 21:33
Pred kraj je Murcia pobjedila Rostock.
Apsolutno se ne vadim "slabim omjerom"Regianne,to je činjenica i njihovo trenutno stanje koje nije dobro,šta sam zelio reci,da u Italiji sigurno postoji bolja opcija,tj neki drugi klub umjesto Regianne,ali to je njihov problem.
Što se tice rasporeda,ja sam vec napisao svoje misljenje,Bosna treba da izdvoji sebi najbolju opciju,a po meni su to FIBA Europe Cup-liga i kup.
O tome da sam rekao 4/5 puta da su jaci talijanski/njemacki klubovi od ABA ligasa nije tacno.
A sta je ABA liga?ABA liga je Zvezda-Partizan i Buducnost i ništa više i vise nema itd,s tim da bi se Buducnost sigurno opekla protiv neke od ekipa iz te dvije lige.
Da ,da provokacije i to bezobrazne.Bordeaux433 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 22:20Provokacije? Trolas danima ovdje, a onda kosarkase Bosne nazivas cetnicima, kurvoAmirutah1988 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 21:52Neka je,ja samo odgovaram na provokacije,a istina boli
Od balkanskih,tako je i to je donekle manje vise tacno.DirkNowitzki je napisao/la: ↑12 feb 2026, 22:25Napisano 14. januara. Ko sad ne govori istinu?Amirutah1988 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:29Ja konstantno ponavljam,nemojte da vas zavarava polozaj Reggiane ili eventualno Rostocka pa da se nadate necemu sto nije moguce pod sadasnjim okolnostima.BarbareZeljin je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:25Ljudi haman predzadnjiu Italji,vode te 27 razlike. **** ga,ali ovo je bas amaterski od nas. Razumijem da je kratak roster i da ti fale 2 igraca u rotaciji. Pa covjek nema sta da kaze,ali ovo sa Halilovicem i ostalim povredama bas iritira.
I jos jedan post ti je prijavljenAmirutah1988 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 22:26Da ,da provokacije i to bezobrazne.Bordeaux433 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 22:20Provokacije? Trolas danima ovdje, a onda kosarkase Bosne nazivas cetnicima, kurvoAmirutah1988 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 21:52
Neka je,ja samo odgovaram na provokacije,a istina boli
Kad meni moze bezveznjakovic Rule pisati sto pise,imam i ja pravo da odgovorim na isto.
A nista nisam pogrijesio,Uros,Petar,Novak,Djoko su samo od nekih imena
Hvala,naudit ces miBordeaux433 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 22:29I jos jedan post ti je prijavljenAmirutah1988 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 22:26Da ,da provokacije i to bezobrazne.Bordeaux433 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 22:20
Provokacije? Trolas danima ovdje, a onda kosarkase Bosne nazivas cetnicima, kurvo
Kad meni moze bezveznjakovic Rule pisati sto pise,imam i ja pravo da odgovorim na isto.
A nista nisam pogrijesio,Uros,Petar,Novak,Djoko su samo od nekih imena
ABA liga nema jake klubove,ABA liga je samo Zvezda-Partizan i Buducnost,i nista vise od toga,i tako ce biti uvjek.adicrnac je napisao/la: ↑12 feb 2026, 22:26Onda tako mozes izuzeti 3-4 najbolje ekipe iz svake od tih liga i doci do istog zakljucka. To sto su u ABA ligi najjace ekipe ujedno j medju najjacim u Europi je samo prednost, a ne mana.Amirutah1988 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 22:14Ne umanjujem vec ne zelim da maštam o necemu sto pojedini ovdje pisu a i sami znaju da od toga nema ništa,doslo se do toga da neki mastaju o Ligi Prvaka,a sutra ce se pisati i maštati o Euro Cupu / Euroligi.DirkNowitzki je napisao/la: ↑12 feb 2026, 21:58
Ko potcjenjuje bilo koga? Ti ovdje umanjujes svaki uspjeh Bosne. Da li ima problema? Itekako ima. Da li ima pogresnih odluka? Itekako ima. Nisi htio da slusas, rekao sam ti poslije utakmice u Italiji da je to bezvezna i divlja ekipa protiv koje imamo sanse. Sad se vadis na to da ove sezone imaju omjer 6:11, da je Murcia ipak dobila Rostock. Sinoc su imali ozbiljnu podrsku sudija, ali opet nista nisu mogli. Isto kao sto je Bosna u Italiji uz mec protiv Ilirije odigrala najlosiji mec sezone.
Dzaba ti se vaditi, dokazao sam ti da ne govoris istinu. Jednostavno glorifikujes Bosnine protivnike, preuvelicavas njihove rostere. Pusti nas da uzivamo u odlicnoj Bosninoj sezoni, bavi se drugim ekipama.Amirutah1988 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 22:28Od balkanskih,tako je i to je donekle manje vise tacno.DirkNowitzki je napisao/la: ↑12 feb 2026, 22:25Napisano 14. januara. Ko sad ne govori istinu?Amirutah1988 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:29
Ja konstantno ponavljam,nemojte da vas zavarava polozaj Reggiane ili eventualno Rostocka pa da se nadate necemu sto nije moguce pod sadasnjim okolnostima.
ABA liga je regionalno takmicenje,a kada bi gledali pojedinacno razlika je vidljiva
Pretpostavljam da i kosarkase crne boje koze nazivas nigerima, pa svakako ocekujem da ces biti odstranjen sa foruma da ne moramo citati tvoje idiotizme.Amirutah1988 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 22:30Hvala,naudit ces miBordeaux433 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 22:29I jos jedan post ti je prijavljenAmirutah1988 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 22:26
Da ,da provokacije i to bezobrazne.
A nista nisam pogrijesio,Uros,Petar,Novak,Djoko su samo od nekih imena![]()
svasta.Amirutah1988 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 22:31ABA liga nema jake klubove,ABA liga je samo Zvezda-Partizan i Buducnost,i nista vise od toga,i tako ce biti uvjek.adicrnac je napisao/la: ↑12 feb 2026, 22:26Onda tako mozes izuzeti 3-4 najbolje ekipe iz svake od tih liga i doci do istog zakljucka. To sto su u ABA ligi najjace ekipe ujedno j medju najjacim u Europi je samo prednost, a ne mana.Amirutah1988 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 22:14
Ne umanjujem vec ne zelim da maštam o necemu sto pojedini ovdje pisu a i sami znaju da od toga nema ništa,doslo se do toga da neki mastaju o Ligi Prvaka,a sutra ce se pisati i maštati o Euro Cupu / Euroligi.
Šta bi jedna Mega,Zadar,Ilirija,Vienna,Studentski Centar,Split,Krka,Borac,FMP ucinili protiv klubova iz Italije i Njemacke?DirkNowitzki je napisao/la: ↑12 feb 2026, 22:33Dzaba ti se vaditi, dokazao sam ti da ne govoris istinu. Jednostavno glorifikujes Bosnine protivnike, preuvelicavas njihove rostere. Pusti nas da uzivamo u odlicnoj Bosninoj sezoni, bavi se drugim ekipama.Amirutah1988 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 22:28Od balkanskih,tako je i to je donekle manje vise tacno.
ABA liga je regionalno takmicenje,a kada bi gledali pojedinacno razlika je vidljiva
Ne da je manje vise tacno, nego je potpuno netacno. Poredimo ABA ligaske ekipe sa italijanskim i njemackim. Nemoj da ti sad izvadim za koje si sve igrace govorio da su nezaustavljivi za Bosnu.
Raspravljate se s ublehašem koji uopšte nije naš navijač. Banujte ga više, uništio je temu otkad je počeo prosipati svoje gluposti ovdje.Amirutah1988 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 08:10Nisam gledao,gledao sam utakmice naše lige ,tako da nmg komentarisati.
Pratim NASU LIGU i sta nejasno?Madafaka je napisao/la: ↑12 feb 2026, 22:45Raspravljate se s ublehašem koji uopšte nije naš navijač. Banujte ga više, uništio je temu otkad je počeo prosipati svoje gluposti ovdje.Amirutah1988 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 08:10Nisam gledao,gledao sam utakmice naše lige ,tako da nmg komentarisati.
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 7 gostiju.