Liga Nacija 2026/2027
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Liga Nacija 2026/2027
Iskreno ova Poljska osim Lewe, Zielinskog, Zalewskog i Casha je reprezentacija na našem nivou tako da se protiv njih može uzeti pozitivan rezultat. Sjetimo se prvog gostovanja u kvalifikacijama isto smo govorili da su Rumuni favoriti ali da ih možemo iznenaditi i to se desilo bez Kerima, Esmira, Muharemovića i ekipe nadolazećih.
O Rumunima ne treba trošiti riječi. Ona ekipa koja bude mirnija na terenu će pobjediti utakmicu to je valjda jasno kao dan. Oni će nam prirediti pakao na gostovanju te naši igrači samo trebaju biti fokuairani kako će odigrati tih 90 minuta pa da se vrate.
Za Švedsku vjerovatno Isak neće igrati kod nas tako da oni ostaju na Gyokeresu u napadu i Elangu na krilu. Protiv njih će biti teško igrati jer će nam ovo biti prvi zvanični dueli a i zbog toga što su promjenili trenera i sigurno će to utjecati pozitivno na njih.
Očekujem: 3W 2X 1L, poraz očekujem u Rumuniji jer će tamo biti svega osim fudbala.
O Rumunima ne treba trošiti riječi. Ona ekipa koja bude mirnija na terenu će pobjediti utakmicu to je valjda jasno kao dan. Oni će nam prirediti pakao na gostovanju te naši igrači samo trebaju biti fokuairani kako će odigrati tih 90 minuta pa da se vrate.
Za Švedsku vjerovatno Isak neće igrati kod nas tako da oni ostaju na Gyokeresu u napadu i Elangu na krilu. Protiv njih će biti teško igrati jer će nam ovo biti prvi zvanični dueli a i zbog toga što su promjenili trenera i sigurno će to utjecati pozitivno na njih.
Očekujem: 3W 2X 1L, poraz očekujem u Rumuniji jer će tamo biti svega osim fudbala.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ovdje je pod moranje da se pozove Nardin Mulahusejnovic, siguran sam da na suhi kvalitet moze zabiti bar 2 gola u ove cetiri utakmice.bhfanatic14 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 11:14Jeli prpahaha tesko je kad si mali mentalno, ne brinite ovo rijesava babuka sa 4 puta po 90minuta u 12 dana. Njegove ciljeve da ispunimo mi smo rahat, to je najmanje sto mozemo uradit. Bit ce puno suza okrece se kolo srece, sa ovim ljudima njih 5 koji nigdje nisu radili nit imaju iskustva na klupi Fiasko je zagarantovan kad tad samo pitanje koji momenat.
Njemacka Bih 7-0
Nizozemska Bih 5-2
Kipar Bih 2-2
Bih San marino 1-0
Engleska Bih 3-0
Bih Madjarska 0-2
Bih kipar 2-1
Slovenija Bih 2-1 ( nikad u historiji nismo izgubili od mrtve slovenije) , puno je bilo sramota u kratko vrijeme. A dolaze jos nazalost. Pojma vi nemate ko vas vodi i kako.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Tako smo igrali i u onoj sezoni kad smo imali protivnike CG, Fince i Rumuniju. 4 utakmice u nekoliko dana, jun. Zbog EP.231983 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 10:50Ne znam je li svima u grupi isto, 4 utakmice u 10 dana, ili je samo nas to zapalo. Vjerujem da smo svi u istim 'ovnima, ali u tom slucaju nam je svima isto pa na to ne mozemo gledati kao na hendikep. Ako bismo u prva cetiri kola nrkako ugrabili 2 pobjede i remi, bilo bi doboljno za jedno od prva dva mjesta, a onda to potvrditi jos jednom pobjedom u novembru.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jarane svi smo svjesni da Džeko nema snage i ne može odigrati ni 30 minuta po utakmici u ovih 10 dana tako da to nemaš potrebe naglašavati jer svi imamo oči i vidimo to. A što se tiče rezultata što si naveo idemo redom na kraću analizu:bhfanatic14 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 11:14Jeli prpahaha tesko je kad si mali mentalno, ne brinite ovo rijesava babuka sa 4 puta po 90minuta u 12 dana. Njegove ciljeve da ispunimo mi smo rahat, to je najmanje sto mozemo uradit. Bit ce puno suza okrece se kolo srece, sa ovim ljudima njih 5 koji nigdje nisu radili nit imaju iskustva na klupi Fiasko je zagarantovan kad tad samo pitanje koji momenat.
Njemacka Bih 7-0
Nizozemska Bih 5-2
Kipar Bih 2-2
Bih San marino 1-0
Engleska Bih 3-0
Bih Madjarska 0-2
Bih kipar 2-1
Slovenija Bih 2-1 ( nikad u historiji nismo izgubili od mrtve slovenije) , puno je bilo sramota u kratko vrijeme. A dolaze jos nazalost. Pojma vi nemate ko vas vodi i kako.
Njemačka 7:0 BiH - ljudi su nas ubili ali stvarno jedna od frešaka stručnog štaba. O postavi ne želim pisati jer ima igrača koji nemaju kvaliret za reprezentaciju.
Nizozemska 5:2 BiH - zaboravljaš da smo imali i 1-1 i 3-2 i primili na kraju 2 brza gola i kraj. Prvi put da se igralo u jačem sastavu a stručnom štabu tek 3. utakmica bila.
Kipar 2:2 BiH - samo ću ti napisati da ni Rumuniji ni Austriji nije lako bilo ni na Kipru ni na domaćem terenu protiv njih.
BiH 1:0 San Marino - velika sramota mada su se tu isprovavali igrači trebalo se više dati Esmiru i Denisu a i pozvati Kerima. Sve u svemu uspjeli smo nekako pobjediti i ova pirova pobjeda nas nije koštala SP.
Engleska 3:0 BiH - prva utakmica koju je vodio ovaj stručni štab je jedino što ću reći, protiv ekipe koja je pucala na zlato na EP.
BiH 0:2 Mađarska - kvalitetniji tim u tom trenutku pobjedio. Mi smo se nečemu nadali ali smo svi znali da je Mađarska kvalitetniji tim i da nas je u Budimpeštu spasio Vasilj da izvučemo X.
BiH 2:1 Kipar - naveo sam gore razlog i opet ću. Austrija je kod kuće pobjedila Kipar 1:0 a statistički je Kipar bio bolji. Ništa više neću reći.
Slovenija 2:1 BiH - prijateljska utakmica, glavni igrači nisu bili u rosteru i dobili odmor. Utajmica poslužila da se neki momci koji nemaju veliku minutažu malo isprobaju. Ne pada mi taj poraz teško.
Ako nista, bar je dobro sad da igramo u septembru kada bi trebali svi biti u punom trenaznom procesu, jer se zna da smo tradicionalno u junu najgori, jedva SMarino dobili jer nam je bilo vruće.DamirT je napisao/la: ↑13 feb 2026, 11:23Tako smo igrali i u onoj sezoni kad smo imali protivnike CG, Fince i Rumuniju. 4 utakmice u nekoliko dana, jun. Zbog EP.231983 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 10:50Ne znam je li svima u grupi isto, 4 utakmice u 10 dana, ili je samo nas to zapalo. Vjerujem da smo svi u istim 'ovnima, ali u tom slucaju nam je svima isto pa na to ne mozemo gledati kao na hendikep. Ako bismo u prva cetiri kola nrkako ugrabili 2 pobjede i remi, bilo bi doboljno za jedno od prva dva mjesta, a onda to potvrditi jos jednom pobjedom u novembru.
S obzirom na 4 utakmice u 10 dana vjerujem da ce biti dug spisak i pretpoziva. Opet kazem, kako svima, tako i nama, nemam se sta buniti.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Otkud to da Isak nece igrat? Švedjani ga ocekuju u play offu ali to ce biti tesko… ako se plasiraju na SP on ce igrat.CAZIN je napisao/la: ↑13 feb 2026, 11:17Iskreno ova Poljska osim Lewe, Zielinskog, Zalewskog i Casha je reprezentacija na našem nivou tako da se protiv njih može uzeti pozitivan rezultat. Sjetimo se prvog gostovanja u kvalifikacijama isto smo govorili da su Rumuni favoriti ali da ih možemo iznenaditi i to se desilo bez Kerima, Esmira, Muharemovića i ekipe nadolazećih.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ja bih jos dodao Bih - Rumunija, gdje su nas razbili prvo poluvrijeme gdje je trebalo biti 0-3 , nevjerovatno kakve su 100% sanse ispustili. Slovenija izgovor od tebe samo takav, dzeko u nas nije igro inace svi,slovenija jos vise nije imala igraca igrali im igraci iz americke Mls i slovenske ligeCAZIN je napisao/la: ↑13 feb 2026, 11:31Jarane svi smo svjesni da Džeko nema snage i ne može odigrati ni 30 minuta po utakmici u ovih 10 dana tako da to nemaš potrebe naglašavati jer svi imamo oči i vidimo to. A što se tiče rezultata što si naveo idemo redom na kraću analizu:bhfanatic14 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 11:14Jeli prpahaha tesko je kad si mali mentalno, ne brinite ovo rijesava babuka sa 4 puta po 90minuta u 12 dana. Njegove ciljeve da ispunimo mi smo rahat, to je najmanje sto mozemo uradit. Bit ce puno suza okrece se kolo srece, sa ovim ljudima njih 5 koji nigdje nisu radili nit imaju iskustva na klupi Fiasko je zagarantovan kad tad samo pitanje koji momenat.
Njemacka Bih 7-0
Nizozemska Bih 5-2
Kipar Bih 2-2
Bih San marino 1-0
Engleska Bih 3-0
Bih Madjarska 0-2
Bih kipar 2-1
Njemačka 7:0 BiH - ljudi su nas ubili ali stvarno jedna od frešaka stručnog štaba. O postavi ne želim pisati jer ima igrača koji nemaju kvaliret za reprezentaciju.
Nizozemska 5:2 BiH - zaboravljaš da smo imali i 1-1 i 3-2 i primili na kraju 2 brza gola i kraj. Prvi put da se igralo u jačem sastavu a stručnom štabu tek 3. utakmica bila.
Kipar 2:2 BiH - samo ću ti napisati da ni Rumuniji ni Austriji nije lako bilo ni na Kipru ni na domaćem terenu protiv njih.
BiH 1:0 San Marino - velika sramota mada su se tu isprovavali igrači trebalo se više dati Esmiru i Denisu a i pozvati Kerima. Sve u svemu uspjeli smo nekako pobjediti i ova pirova pobjeda nas nije koštala SP.
Engleska 3:0 BiH - prva utakmica koju je vodio ovaj stručni štab je jedino što ću reći, protiv ekipe koja je pucala na zlato na EP.
BiH 0:2 Mađarska - kvalitetniji tim u tom trenutku pobjedio. Mi smo se nečemu nadali ali smo svi znali da je Mađarska kvalitetniji tim i da nas je u Budimpeštu spasio Vasilj da izvučemo X.
BiH 2:1 Kipar - naveo sam gore razlog i opet ću. Austrija je kod kuće pobjedila Kipar 1:0 a statistički je Kipar bio bolji. Ništa više neću reći.
Slovenija 2:1 BiH - prijateljska utakmica, glavni igrači nisu bili u rosteru i dobili odmor. Utajmica poslužila da se neki momci koji nemaju veliku minutažu malo isprobaju. Ne pada mi taj poraz teško.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
Edincapitano
- Kontakt:
Cuj ostaju na Elangu, Imaju oni dosta vise igraca. Bardaghji u Barsi, Elanga u Newcastle, Ayari u Brighton itd.CAZIN je napisao/la: ↑13 feb 2026, 11:17
Svedi na papiru imaju strasnu repku, puno bolju od Poljske i Rumunije, kad sastave ekipu sigurno su top 20 u svijetu.
Kad samo vidis prvi 11, igraci iz Liverpoola, Arsenala, Tottenhama, Barsa,Juventusa, Dortmund, Atalanta,Newcastle...
Ma sa svima se potući, pa šta bude. Sa velikom podrškom u Švedskoj možemo izvući X sigurno.
Protiv hokejasa - dva remija,
protiv cigana - pobjeda i remi,
protiv ispijaca vodke - pobjeda i poraz.
S time bi mogli ostvariti prvo ili drugo mjesto.
protiv cigana - pobjeda i remi,
protiv ispijaca vodke - pobjeda i poraz.
S time bi mogli ostvariti prvo ili drugo mjesto.
Poljska i Svedska favoriti, realno borba za trece mjesto s rumunijima. 2 mjesto uspjeh, 3 mjesto realnost.
Raspored nije los realno. Prve dvije u gostima sa Poljacima i Rumunima. Taman rjesimo najteza gostovanja i vidimo na cemu smo.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Nadat se da ćemo mi biti u potu 2 umjesto Šveđana ili Poljaka
-
signalidunapark
- Kontakt:
Kojom su magijom Srbi i Turci u prvom potu?
Pretpostavka da ce zavrsiti medju prve 3 u svojim grupama. Srbija i nekako, ali Turska ispred Belgije, Italije i Francuske u grupi?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Vidim da su stavili kao da će Turska biti treća, a Belgija četvrta. Ma ovo je sve šta bi bilo kad bi bilo, eno i nama stavili samo 10% šanse da budemo prvi u grupi, a Rumunima duplo više.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ove projekcije su svakako teška besmislica.
Nakon Kipra su nam davali 4% šanse da osvojimo grupu. Pa smo bili jako blizu.
Nakon Kipra su nam davali 4% šanse da osvojimo grupu. Pa smo bili jako blizu.