Pa sigurno jedan od najvećih talenata iz Hrvatske u toj 06/07 generaciji. Prije godinu i pol bio je na radaru Atalante, ostao u Osijeku radi seniorskih minuta. No kako je tamo stanje sve gore i gore, stagnirao je, mislim relativno stagnirao. 19 godina, može igrati sve u napadu, agilan, ima osjećaj za prostor, dribling, lijeva noga.nokee je napisao/la: ↑13 feb 2026, 11:06Jesi upratio ovog Zivkovica? Ja nesto slabo.. Vidim komentare navijaca Osijeka nisu bili odusevljeni s njim..NisamInSajder je napisao/la: ↑13 feb 2026, 09:35Živković će biti bomba.
Protiv Čelika dovoljno, vidjeli smo igru, kontrolirali stvari, fali realizacija, nekoliko glupih odluka se napravilo u zadnjoj trećini i fali razigran špic. Turkeš ima finu historiju protiv Sloge Doboj, bujrum. Mislim da on može, samo treba razigrati. Menalo i Ljajić iza njega, po bokovima Beganović i Kuprešak. Elezi iz drugog plana je nešto što ova liga nije imala dugo godina, Cimirot na zadnjem veznom. I koliko samo zadnja trojka izgleda ozbiljno i dobro kada je tu Gojković, a ne bezvoljni i traljavi Bralić.
Protiv Sloge koja je jako tvrda, trebat će što više opcija u napadu i zbog toga mora i Turkeš na teren, visinom će pomoći, može spustiti koji centaršut na nogu Ljajiću, Menalu, Eleziju.
Rekao sam bit će bomba.
.png)