Nema ga sta pitati, sve sto taj vas ima su njih dvojica zajedno polrenuli plus ovaj svoje ima, preko NBA je uzeo sto taj nece za dva zivota.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑13 feb 2026, 13:14
Pitaj mu brata ko ima vise para
Premijer liga BiH - aktuelno
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sezona 2006/07, Borac dobio 2:1.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 feb 2026, 11:00Uvijek je bilo mrznje u ligi to stoji ali znali su se prije 15-20 godina neki kodeksi.Ovakav seljakuk oko gostovanja nikada nije vladao.I kad su najtezi uslovi bili organizovalo se kako treba.Cak smo mi jednu utakmicu bili organizovano na domacoj tribini u Banja Luci sto je danas nemoguca misija.
I kazu donio savez nekakav napredak,al u qurcu.Nikad vece seljakanje i nepostovanje.To utice na posjetu i ponasanje navijaca.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
19vendetta87
- Kontakt:
-
Hordas1990
- Kontakt:
HeadshotBumbaclat je napisao/la: ↑13 feb 2026, 14:33Znaci ti si balija?LondonBlues je napisao/la: ↑13 feb 2026, 14:31Zasto bi nekog vrijedjala rijec balija na vjerskoj ili nacionalnoj osnovi, kad se ta rijec prije svega povijesno koristila za seljaka i neobrazovanog covijeka
Ne možeš ovako gruboBumbaclat je napisao/la: ↑13 feb 2026, 14:33Znaci ti si balija?LondonBlues je napisao/la: ↑13 feb 2026, 14:31Zasto bi nekog vrijedjala rijec balija na vjerskoj ili nacionalnoj osnovi, kad se ta rijec prije svega povijesno koristila za seljaka i neobrazovanog covijeka
Samoubi se komšija dok se bori sa tastaturom.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Shategabri
- Kontakt:
Jure bombašBalorda je napisao/la: ↑13 feb 2026, 15:16Ne možeš ovako gruboBumbaclat je napisao/la: ↑13 feb 2026, 14:33Znaci ti si balija?LondonBlues je napisao/la: ↑13 feb 2026, 14:31Zasto bi nekog vrijedjala rijec balija na vjerskoj ili nacionalnoj osnovi, kad se ta rijec prije svega povijesno koristila za seljaka i neobrazovanog covijeka![]()
Koševo Zapad
Dugo nisam vidio ovako krvavo samoubistvo iz zasjede. Samo tesko da ti je ovaj komsija. Bog zna gdje je ono raslo.Balorda je napisao/la: ↑13 feb 2026, 15:16Ne možeš ovako gruboBumbaclat je napisao/la: ↑13 feb 2026, 14:33Znaci ti si balija?LondonBlues je napisao/la: ↑13 feb 2026, 14:31Zasto bi nekog vrijedjala rijec balija na vjerskoj ili nacionalnoj osnovi, kad se ta rijec prije svega povijesno koristila za seljaka i neobrazovanog covijeka![]()
Ali nemaveze bitnoe daje dobar covijek makar bijo i balia.
Bumbaclat je napisao/la: ↑13 feb 2026, 14:33Znaci ti si balija?LondonBlues je napisao/la: ↑13 feb 2026, 14:31Zasto bi nekog vrijedjala rijec balija na vjerskoj ili nacionalnoj osnovi, kad se ta rijec prije svega povijesno koristila za seljaka i neobrazovanog covijeka
Sto se lik samoupuca...
Znaci sad je Transfermarkt kompetentan, a mitomani ?

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ma dobar je sigurno, ima prijatelja muslimana.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- LondonBlues
- Kontakt:
U normalnoj upotrebi u pravopisu kod pridjeva negacije NE se pise zajedno, dok se odvaja u slucaju samo kada zelis nesto naglasiti sto se koristi dosta rijetko. Ajde sad sve to lijepo to google trazite pa se vraite ovdje da mi cokite glavic.
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
Uh, gore je nego što smo mislili

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ne provaljuj se dalje, ljubi te brat...LondonBlues je napisao/la: ↑13 feb 2026, 15:32U normalnoj upotrebi u pravopisu kod pridjeva negacije NE se pise zajedno, dok se odvaja u slucaju samo kada zelis nesto naglasiti sto se koristi dosta rijetko. Ajde sad sve to lijepo to google trazite pa se vraite ovdje da mi cokite glavic.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
LondonBlues je napisao/la: ↑13 feb 2026, 15:32U normalnoj upotrebi u pravopisu kod pridjeva negacije NE se pise zajedno, dok se odvaja u slucaju samo kada zelis nesto naglasiti sto se koristi dosta rijetko. Ajde sad sve to lijepo to google trazite pa se vraite ovdje da mi cokite glavic.

- LondonBlues
- Kontakt:
A slovo i me zajebalo sad vidim. Posteno balija sam
MO=HSKZ
MO=HSKZ
Druže, napisao si ČOVIJEKA. Daj banuj se sam.LondonBlues je napisao/la: ↑13 feb 2026, 15:32U normalnoj upotrebi u pravopisu kod pridjeva negacije NE se pise zajedno, dok se odvaja u slucaju samo kada zelis nesto naglasiti sto se koristi dosta rijetko. Ajde sad sve to lijepo to google trazite pa se vraite ovdje da mi cokite glavic.
Neka si nam vala ovo objasnio...LondonBlues je napisao/la: ↑13 feb 2026, 15:32U normalnoj upotrebi u pravopisu kod pridjeva negacije NE se pise zajedno, dok se odvaja u slucaju samo kada zelis nesto naglasiti sto se koristi dosta rijetko. Ajde sad sve to lijepo to google trazite pa se vraite ovdje da mi cokite glavic.
- LondonBlues
- Kontakt:
A i vi vala stvarno vam je nidje veze svi pametni a odma uvrede niko nece da me nauci, eto ti drustva danas
Zadnja izmjena: LondonBlues, dana/u 13 feb 2026, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
- jurisicduska
- Kontakt:
Pustite čovijeka na miru.
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 5 gostiju.