Obolit ćete zbog duške
Premijer liga BiH - aktuelno
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sarajevo ljubavi moja 1946
-
sanjinusto
- Kontakt:
Mozda si propustio u silnom botovanju za Mirvaha, vi ste duzni 4.5 miliona drzavi.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Hebo te Mirvah a hebo te i brat od Mirvahasanjinusto je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:14Mozda si propustio u silnom botovanju za Mirvaha, vi ste duzni 4.5 miliona drzavi.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 13 feb 2026, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
Mozemo bit normalni kad ocemo izgledaThreeplanetrees je napisao/la: ↑13 feb 2026, 18:10Jeste brate pomagali su svi ali ono što se danas desilo u Mostaru je največa priča. Znači čitav grad se digao obadva dijela raja životom uplaćivala i gurala pošto je panika bila da se treba skupiti do ponedjeljka pola miliona marakaPendulum je napisao/la: ↑13 feb 2026, 17:52Threeplanetrees je napisao/la: ↑13 feb 2026, 17:49“Dragi prijatelji,
sa velikim zadovoljstvom dijelimo s vama informaciju da je do sada, zahvaljujući vama – dobrim ljudima, prikupljeno 208.000 eura za liječenje našeg Darisa.
Ne postoje riječi kojima možemo opisati našu sreću, kao ni sreću Darisovih roditelja.
Mostar![]()
![]()
Ja bih rekao Bosna i Hercegovina.![]()
-
sanjinusto
- Kontakt:
Sto si neurozan? Ne govorim za to sto je Tan vratio prije 10 godina. Duzni ste trenutno 4.5 miliona drzavi. Dobra vijest za tebe je da Mirvah nece nigdje, to su vam slagali, tako da mozes nastaviti da botujes. Mozda i digne dnevnicu, ali nadam se da ce te prijaviti na puni iznos.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:17Hebo te Mirvah a hebo te i brat od Mirvahasanjinusto je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:14Mozda si propustio u silnom botovanju za Mirvaha, vi ste duzni 4.5 miliona drzavi.za.isli brat od Mirvaha vas vodi haha to je kad nemas obraza sekunde. Mi drzavi nikad nista duzni nismo ostali tako da nemoj da brines nista za razliku od vas koji ste vjeciti duznici. Tan vratio pare drzavi,Mirvic isto samo ovaj vas lazni bogatas nije, sta ti je pravi vlasnik
ajd kad ste Ceru deroasa branili zivotom ovdje mozete i ovog mesara.
- jurisicduska
- Kontakt:
Dajte im trofej za prvi klub koji je izganjao papire za licencu. Zamisli to objaviš. 
**** te on, i tebe i ostale
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Cuj im price i njegovi ga mrze
Sto ne pitas Haklamasa sto je neurozan...sanjinusto je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:21Sto si neurozan? Ne govorim za to sto je Tan vratio prije 10 godina. Duzni ste trenutno 4.5 miliona drzavi. Dobra vijest za tebe je da Mirvah nece nigdje, to su vam slagali, tako da mozes nastaviti da botujes. Mozda i digne dnevnicu, ali nadam se da ce te prijaviti na puni iznos.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:17Hebo te Mirvah a hebo te i brat od Mirvahasanjinusto je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:14
Mozda si propustio u silnom botovanju za Mirvaha, vi ste duzni 4.5 miliona drzavi.za.isli brat od Mirvaha vas vodi haha to je kad nemas obraza sekunde. Mi drzavi nikad nista duzni nismo ostali tako da nemoj da brines nista za razliku od vas koji ste vjeciti duznici. Tan vratio pare drzavi,Mirvic isto samo ovaj vas lazni bogatas nije, sta ti je pravi vlasnik
A vi to vratili dugove pa se pzivate na dug FKS...
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Na punom sam iznosu vec, mada si ti previse paglu,nisam ja fukara bez marke u dzepu da me nakav Mirvic mora placat, ako nemas za kifle javi se da te poguram. Daj nam tinreci svoje info ko nas je slagao haha posto nemas info nikakav da ti kazem samo da pojma nemas al strpi se malo, sve ide svojim tokom.sanjinusto je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:21Sto si neurozan? Ne govorim za to sto je Tan vratio prije 10 godina. Duzni ste trenutno 4.5 miliona drzavi. Dobra vijest za tebe je da Mirvah nece nigdje, to su vam slagali, tako da mozes nastaviti da botujes. Mozda i digne dnevnicu, ali nadam se da ce te prijaviti na puni iznos.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:17Hebo te Mirvah a hebo te i brat od Mirvahasanjinusto je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:14
Mozda si propustio u silnom botovanju za Mirvaha, vi ste duzni 4.5 miliona drzavi.za.isli brat od Mirvaha vas vodi haha to je kad nemas obraza sekunde. Mi drzavi nikad nista duzni nismo ostali tako da nemoj da brines nista za razliku od vas koji ste vjeciti duznici. Tan vratio pare drzavi,Mirvic isto samo ovaj vas lazni bogatas nije, sta ti je pravi vlasnik
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Nećeš na ovome portalu pročitat neku lijepu vijest o zajedničkoj akciji navijača Veleža i Zrinjskog gdje su stavljali ljudi svoje dresove za koje su emotivno vezani na aukciju na društvenim mrežama da se pomogne dečku.Threeplanetrees je napisao/la: ↑13 feb 2026, 18:10Jeste brate pomagali su svi ali ono što se danas desilo u Mostaru je največa priča. Znači čitav grad se digao obadva dijela raja životom uplaćivala i gurala pošto je panika bila da se treba skupiti do ponedjeljka pola miliona marakaPendulum je napisao/la: ↑13 feb 2026, 17:52Ja bih rekao Bosna i Hercegovina.Threeplanetrees je napisao/la: ↑13 feb 2026, 17:49“Dragi prijatelji,
sa velikim zadovoljstvom dijelimo s vama informaciju da je do sada, zahvaljujući vama – dobrim ljudima, prikupljeno 208.000 eura za liječenje našeg Darisa.
Ne postoje riječi kojima možemo opisati našu sreću, kao ni sreću Darisovih roditelja.
Mostar![]()
![]()
![]()
Jel vrijeme napokon da dobro pobjedi zlo i da ne gledamo jedni na druge preko nišana radi par budala i političara koji žive od nacionalizma i podjela?!
Volim Mostar makar vaki.
Bože pomozi dečku i da uživa u mostarkom beharu puno proljeća!
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
- SilaMoc1946
- Kontakt:
- jurisicduska
- Kontakt:
Koji je ovo @NoDi, 17 ili 18 trofej?
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
sanjinusto
- Kontakt:
Slagali su vam ovi sto vam pricali da ti poslodavac napusta klub. On ne misli ici nigdje, sto je za tebe super. Nemoj se ljutit molim te, nisam ja mislio nista lose. Ti imas pravo da botujes. Ja postujem sto ne odustajes iako te stalno vrijedjaju i govore ti da si bot. Bolje i to nego se povinjati kako vjetar puse. Haj zivio.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:29Na punom sam iznosu vec, mada si ti previse paglu,nisam ja fukara bez marke u dzepu da me nakav Mirvic mora placat, ako nemas za kifle javi se da te poguram. Daj nam tinreci svoje info ko nas je slagao haha posto nemas info nikakav da ti kazem samo da pojma nemas al strpi se malo, sve ide svojim tokom.sanjinusto je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:21Sto si neurozan? Ne govorim za to sto je Tan vratio prije 10 godina. Duzni ste trenutno 4.5 miliona drzavi. Dobra vijest za tebe je da Mirvah nece nigdje, to su vam slagali, tako da mozes nastaviti da botujes. Mozda i digne dnevnicu, ali nadam se da ce te prijaviti na puni iznos.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:17
Hebo te Mirvah a hebo te i brat od Mirvahaza.isli brat od Mirvaha vas vodi haha to je kad nemas obraza sekunde. Mi drzavi nikad nista duzni nismo ostali tako da nemoj da brines nista za razliku od vas koji ste vjeciti duznici. Tan vratio pare drzavi,Mirvic isto samo ovaj vas lazni bogatas nije, sta ti je pravi vlasnik
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Pa šta ako neće ići, dovoljno je da Zoran ostane sa njim.sanjinusto je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:45Slagali su vam ovi sto vam pricali da ti poslodavac napusta klub. On ne misli ici nigdje, sto je za tebe super. Nemoj se ljutit molim te, nisam ja mislio nista lose. Ti imas pravo da botujes. Ja postujem sto ne odustajes iako te stalno vrijedjaju i govore ti da si bot. Bolje i to nego se povinjati kako vjetar puse. Haj zivio.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:29Na punom sam iznosu vec, mada si ti previse paglu,nisam ja fukara bez marke u dzepu da me nakav Mirvic mora placat, ako nemas za kifle javi se da te poguram. Daj nam tinreci svoje info ko nas je slagao haha posto nemas info nikakav da ti kazem samo da pojma nemas al strpi se malo, sve ide svojim tokom.sanjinusto je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:21
Sto si neurozan? Ne govorim za to sto je Tan vratio prije 10 godina. Duzni ste trenutno 4.5 miliona drzavi. Dobra vijest za tebe je da Mirvah nece nigdje, to su vam slagali, tako da mozes nastaviti da botujes. Mozda i digne dnevnicu, ali nadam se da ce te prijaviti na puni iznos.![]()
Ovo novi istočnjak od Goražda...sanjinusto je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:45Slagali su vam ovi sto vam pricali da ti poslodavac napusta klub. On ne misli ici nigdje, sto je za tebe super. Nemoj se ljutit molim te, nisam ja mislio nista lose. Ti imas pravo da botujes. Ja postujem sto ne odustajes iako te stalno vrijedjaju i govore ti da si bot. Bolje i to nego se povinjati kako vjetar puse. Haj zivio.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:29Na punom sam iznosu vec, mada si ti previse paglu,nisam ja fukara bez marke u dzepu da me nakav Mirvic mora placat, ako nemas za kifle javi se da te poguram. Daj nam tinreci svoje info ko nas je slagao haha posto nemas info nikakav da ti kazem samo da pojma nemas al strpi se malo, sve ide svojim tokom.sanjinusto je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:21
Sto si neurozan? Ne govorim za to sto je Tan vratio prije 10 godina. Duzni ste trenutno 4.5 miliona drzavi. Dobra vijest za tebe je da Mirvah nece nigdje, to su vam slagali, tako da mozes nastaviti da botujes. Mozda i digne dnevnicu, ali nadam se da ce te prijaviti na puni iznos.![]()
Sad je prica i o 15%, slabo to ide duska rekao sam ti. Na ovakve objave i slicno moras vise info izvlaciti, moras poceti se aktivirati na ** forumu da izvuces kako treba info.
Pocela prica kako mirvic ne ide iz fks, pa ona standardna suplja sve ide svojim tokom kao nema mahalanja.
Pocela prica kako mirvic ne ide iz fks, pa ona standardna suplja sve ide svojim tokom kao nema mahalanja.
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, f16, Jarodwest, Vanja8 i 12 gostiju.