Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Esmir Bajraktarević
Kakav centaršut, auh
Toxicni Perisic,siri ruke bezveze i onda ovakav sut 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kakav je? Pljuju ga po twiteru
Igraju bez napadaca i to je teska patnja kad nemas nekog da iz vuce odbranu,pa makar ona panjina Pepi....
-
napapijri1987
- Kontakt:
Edin Dzeko od 23 godine bi u ovoj ekipi PSV zabio 50 golova. Nevjerovatno koliko prilika imas kao napadac. Ova tekma pokazuje zasto Saibari mora igrati. Jednostavno neko mora davati golove,pa makar taj neko to radio na svaku trecu priliku.
Esmir je tehnicki njihov najjaci igrac. Sve opasno je doslo preko njega,imao je 4-5 pasova u prostor pa i pasova gdje je on ulazio u prostor. Vjeruju mu vise nego perisicu koji nista nije napravio.
Ok onaj sut je los i za to ga se moze kritikovati a ostalo je top.
Esmir je tehnicki njihov najjaci igrac. Sve opasno je doslo preko njega,imao je 4-5 pasova u prostor pa i pasova gdje je on ulazio u prostor. Vjeruju mu vise nego perisicu koji nista nije napravio.
Ali ovi debili pljuju Esmira, a frajer daleko najjači naprijed danas. 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A i taj dešava se, i najbolji promaše zicer, ošutaju loše itd. Generalno, kao što kažeš sve je došlo sa njegove strane. Po meni je jako dobar, šteta što nije dao gol a mogao je ili asistenciju da ima.napapijri1987 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 20:50Edin Dzeko od 23 godine bi u ovoj ekipi PSV zabio 50 golova. Nevjerovatno koliko prilika imas kao napadac. Ova tekma pokazuje zasto Saibari mora igrati. Jednostavno neko mora davati golove,pa makar taj neko to radio na svaku trecu priliku.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ne razumijemnzastonga neko pljuje, nisam doduse isao da gledam, ali po meni je ponajbolji veceras. Imao 4 šuta, izrađena, logična, malo neprecizna. Jedan čak i desnom nogom.
Onog Tila u trepavicu pogodi, onaj fula s 3 metra glavom
Onog Tila u trepavicu pogodi, onaj fula s 3 metra glavom
Esmir u PSVu = Mujakić kod nas u reprezentaciji.
Jedva se čeka pljuvati po takvima.
Jedva se čeka pljuvati po takvima.
Djeluje mi previse strasljiv i fin, saigraci mu previse pametuju, umjesto da im uzvrati ili da se brani on spusti glavu, i tako mi izgleda koda gubi samopouzdanje. Onaj till smotani je morao dati ono s glavom, a onaj sut esmirov je bio bas los. Sve u svemu u ovi 45minuta mi je najjaci nas ugwu 
Perisic ovo ne zabije i kontra se stvori 1 na 1, neće niko Ivanu a napisati. 
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Evo Rumuna 
-
Coolpanda24
- Kontakt:
E nek ga primiše vala 
- RollingPaper
- Kontakt:
U ovom PSV-u niko nikom lopte neda
Haha, ja cim sam vidio 19 na senaforu prebacio na Hadziahmetovica
Ono sto je vidljivo kod njega je koliko mnogo vise radi na terenu. I danas je cesto bio tu odmah pored beka.
Mnogo pametnije trci, oktriva prostor pa se odmah i cini brzi.
Danas sasvim solidan. Traljav sut u prvom polivremenu ali mimo toga vrlo aktivan. Par dobrih dodavanja i centarsuteva.
Mnogo pametnije trci, oktriva prostor pa se odmah i cini brzi.
Danas sasvim solidan. Traljav sut u prvom polivremenu ali mimo toga vrlo aktivan. Par dobrih dodavanja i centarsuteva.
On treba da ode iz ovog PSV jer ocigledno ga ne gotive
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
hem izgubise, hem ciggan dade gol...nece da valja za narednu tekmu:-)
Lijepo je vidjeti da je Esmir startao posljednje četiri utakmice, ali problem je što su pritom izgubili dvije, što se kod PSV‑a rijetko dešava. U dvije druge utakmice je ulazio Man s klupe umjesto njega i oba puta postigao gol, što baš i ne ide u prilog Esmiru. Ipak, za njega je to ogroman napredak, samo još uvijek nedostaje pravi impact na ekipu
.jpg)