Izdajnika i foliranta niko vise i ne prati.TripleThreat je napisao/la: ↑13 feb 2026, 23:34Odigra dobro, ukupno dva posta pohvale. Odigra loše, nema ko se ne sjati ovdje da pljuje. Pun forum ljudi koji ni sebe ne mogu smisliti, kamoli druge.
Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Džanan Musa
-
TripleThreat
- Kontakt:
Lezi spavaj.
Ima zanimljiv podkast na 6.75, bas mi je interesantno ovo za SAS i da ga misko tu nije ubijedio u drugačije, da je to prihvatio vjerovatno bi i dns dan bio u NBA,steta… Ovog momka kad god slušam, svaki put mi ostavi utisak da nije neki čovjek, ali poštujem ga kao sportistu i bh ambasadora.
- Shategabri
Mogao je on ostati u NBA, prvo nekoliko godina razvojna liga pa onda preći u profi, međutim Miško je predložio ovo i mislim da se nisu pokajali. Ipak je njegova karijera, nakon svega, sada blistava.....iako nije u NBA.
NBA je showbiz
NBA je showbiz
On da je ostao duze u NBA, danas ne bi ni vidio Euroligu vjerovatno. Povlacio bi se po drugorazrednim ekipama. Srecom na vrijeme je vidio da nece tamo uspjeti. A moguce je da mu je udarila u glavu ona prica kako ce osvajati NBA prstenove i slicno. Opet nama je i ovakav zlata vrijedan.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma sve se slažem, ali odbiti SAS sa takvom istorijom razvijanja mladih igrača, plus dosta ih je došlo iz europe, parker, diaw, ginobili, tiago i ostali, steta da ga misko tu nije prelomio, msm da bi SAS napravio igračinu od njega, mozda je žal sto nije imao priliku vise sa duletom raditi, nevjerovatno kako taj čovjek ne dobija priznanje za sve sto je uradio sa mladim igračima.
Slažem se potpunoMuumii je napisao/la: ↑18 feb 2026, 14:24Ma sve se slažem, ali odbiti SAS sa takvom istorijom razvijanja mladih igrača, plus dosta ih je došlo iz europe, parker, diaw, ginobili, tiago i ostali, steta da ga misko tu nije prelomio, msm da bi SAS napravio igračinu od njega, mozda je žal sto nije imao priliku vise sa duletom raditi, nevjerovatno kako taj čovjek ne dobija priznanje za sve sto je uradio sa mladim igračima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.