Sljedeca tekma LP u srijedu. Milan Como
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kao sto i juce napisa, bitno je dobiti pa makar i na guz.ove, i bas tako i bi 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
jebote kakva patnja sa najlosijom ekipom u ligi, umalo 4 boda da izgubimo u susterima sa njima
Sada srijeda i Como zahtjevna utakmica, steta crvenog Rabiota njegovo iskustvo ce faliti, ali mislim da vezni red Jasari Modric i Ricci mogu iznjeti tu utakmicu, mad augra se u srijedu i bit ce pitanje kakvu ce energiju imati Modric.
Sada srijeda i Como zahtjevna utakmica, steta crvenog Rabiota njegovo iskustvo ce faliti, ali mislim da vezni red Jasari Modric i Ricci mogu iznjeti tu utakmicu, mad augra se u srijedu i bit ce pitanje kakvu ce energiju imati Modric.
-
celikmilan
- Kontakt:
Ide sad suspenzija Rabiotu 4 utakmice.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Male utakmice su rak rana ovog tima.. Ali konačno kraj ove turneje po gostovanjima. U srijedu nakon mjesec dana konačno na San Siru.
23 utakmice bez poraza.
23 utakmice bez poraza.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
Izgleda napokon i ti progledo
Rabiot veceras dosta losih pasova i presjecenih mu lopti, iako je trcao kao navijen u oba pravca. Na kraju cista glupost prvo onakav faul, a onda i 2 zuta zaredom.
Bogami sam se prepao da necemo pobijediti, sve mi je na to mirisalo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Rafa se vratio nakon povrede, i ne mozes odmah ocekivati da bude na nivou, polako. On i ove sezone nema lose brojke, iako igra na netipicnoj poziciji za njega, i kuburi od pocetka sa nekim povredama. Cim uveze par meceva slijedi pauza. Nadam se da ce sad biti OK sasvim. On i Pulisic su nam itekako potrebni u nastavku. I Mikea se tjeralo prosle godine, branio sam ga jer je citava ekipa bila u nekoj crnoj rupi. Gledaj sad Mikea, radi cuda na golu.
Cudi me da Max vec nije odredio ko suta penale, pa da se ne desavaju stvari kao sinoc. Ako vec Fullkrug nije trebao da izbodi penal. I meni je na prvu bilo cudno od kud bas on, a sto ne Rabiot ili Modric recimo, ali eto....
Cudi me da Max vec nije odredio ko suta penale, pa da se ne desavaju stvari kao sinoc. Ako vec Fullkrug nije trebao da izbodi penal. I meni je na prvu bilo cudno od kud bas on, a sto ne Rabiot ili Modric recimo, ali eto....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ma ja sa taj sigurno koji je uvijek uz Rafu i dalje ga zelim gledati u Milanu, ali brate ne mogu se oteti dojmu da ne moze primiti loptu i proci barem jednog igraca. A i brzina mu nije vise jaca strana.
Nadam se da ce ubrzo biti priblizno onaj stari Rafa.
Ako Fulle nije trebao izvoditi penal trebao ga je odmah izvesti, tu sam 100% na misterovoj strani.
Rabiot ce preskociti Como ali ce mu ostati 4 zuta i treba mu jedan do suspenzije, mozda najbolje da odmah protiv parme dobije zuti i odradi suspenziju protiv Cremonesea, a ne da propusti Inter.
Valjda ce tu mister reci sta ko treba uraditi.
Nadam se da ce ubrzo biti priblizno onaj stari Rafa.
Ako Fulle nije trebao izvoditi penal trebao ga je odmah izvesti, tu sam 100% na misterovoj strani.
Rabiot ce preskociti Como ali ce mu ostati 4 zuta i treba mu jedan do suspenzije, mozda najbolje da odmah protiv parme dobije zuti i odradi suspenziju protiv Cremonesea, a ne da propusti Inter.
Valjda ce tu mister reci sta ko treba uraditi.
- Beduin
- Kontakt:
Cim Rafa ulazi sa klupe i to ovako kasno, onda je ocito da i dalje vuce neku povredu ili jos nije fizicki spreman. Isto tako i Pulisic. Sva najbolja igraca tavore i ne znamo na cemu smo sa njima sad kad ide najbitniji dio sezone.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
milanist je napisao/la: ↑13 feb 2026, 14:38Ima uvijek par zanimljivi igeaca, neke su cak doveli i ovo ljeto. Ovaj malac sto su ga preotelu PSVu kaxu top talenat pa vidit cemo. Comotto je uvijek bio dobar, nadam se da ce uspjeti. On, Camarda, Toriani, Traore... kad dva uspiju super.
Zna li se sta je sa Liberalijem, taj isprovocora transfer i nema ga na mapi vise, znam da je bio povrijedjen, ili ga je stigla neka Milanova kletva![]()
hd bilder hochladenOvo sam ti ostao duzan, znam da sam ti htio odgovoriti i sad se sjeti
Kako se vratio nakon povrede igra odlicno.
Gledam sad ponovo gol Pise i tačno se ne zna ko je veći debil od ove 3 nazad.
Il Club più titolato al mondo!
To sam i ja sinoc napisao, da se ne zna koji je gori sa reakcijom od Njih trojice. Odbrana nam je uzas. Iduca sezona nam pod hitno treba dva vrhunska. Hajde ako je Gila zavrsen jos jedan ali WC uz njega i onda se to moze puno puno bolje.
ronaldo99 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 08:29milanist je napisao/la: ↑13 feb 2026, 14:38Ima uvijek par zanimljivi igeaca, neke su cak doveli i ovo ljeto. Ovaj malac sto su ga preotelu PSVu kaxu top talenat pa vidit cemo. Comotto je uvijek bio dobar, nadam se da ce uspjeti. On, Camarda, Toriani, Traore... kad dva uspiju super.
Zna li se sta je sa Liberalijem, taj isprovocora transfer i nema ga na mapi vise, znam da je bio povrijedjen, ili ga je stigla neka Milanova kletva![]()
hd bilder hochladen
Ovo sam ti ostao duzan, znam da sam ti htio odgovoriti i sad se sjeti
Kako se vratio nakon povrede igra odlicno.
Znam da je bio povrijedjen, znaci poceo je igrati dobro. Ajd nek igra nemamo sta izgubiti. Mi smo njeg prodali skroz? Ali uz 50% naredne prodaje?
Gledam sad gol Modrica, ali kakva asistencija Riccija, brat je u padu nekako uspio zahvatiti loptu i poslati do Luke, aferim
Sljedecu nema Rabiota, ocekuju ljudi Jasharija i Riccija pored Modrica, a dobiti ce Fofanu i Rubena
Neki dan procitam FM menadjer 2026 uzasne recenzije ima, kritike pljuste na sve strane...ne znam sta vi mislite o tome?? Jer vidim da ovdje dosta forumasa u FM fazonu....
Ako mislis kupovati moj savjet ti je nemoj, ja sam se bas razocarao jednostavno ne mozes ga igrati sve su unistili.
Ja igram FM24 sa updateom tj editor sad zadnji sa svim novim igracima i transferima.
Vidim bas po objavama na forumu koji igraci su odlicni za razvoj, koji bi trebali u Milan da igraju itd....
Malo je stvarnost drugacija od FM-a....
O cemu ti memo, ne znam jel ironija ili samo onako zayebajes
prica se o par malaca koji su ostali zapazeni u primaveri. Sto se tice tih igrica, ja mislim da je zadnje sto sam.igrao bila delta force II.
dok je jos bila hit u svoj vakat.
Jbg memo najbolje da se nista ne pise. U sustini kod tebe je sve u dvije boje, bijelo i crno.
Posmatraj svijet u malo vise boja.
Naravno da talenata postoji i u podmladku milana i da ce ih uvijek biti. Sad da li ce dobiti pravu priliku kao recimo Donaruma u onaj vakat kad ga je Sinisa gurnuo pa eto ostalo je historija ili ce ih nasi slati u druge trece lige i tamo stagnirati i ne postici svoj puni potencijal.
Posmatraj svijet u malo vise boja.
Naravno da talenata postoji i u podmladku milana i da ce ih uvijek biti. Sad da li ce dobiti pravu priliku kao recimo Donaruma u onaj vakat kad ga je Sinisa gurnuo pa eto ostalo je historija ili ce ih nasi slati u druge trece lige i tamo stagnirati i ne postici svoj puni potencijal.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.