Izgleda da si ti Vanja na svadbi bidermajer uhvatio.Vanja8 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 22:53I mi isto, popadasmo od smijeha, nisi ovo trebao objavljivati, ne mozemo se prestati smijati...Samba71 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 22:42Amko mu bio crnogorski kum, zato je bila dobra koverta.jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2026, 20:42
Posljedni gospodin kod dotičnih.
Kao on ode nekakva stranka zauze klub, nekakve budžetlije, hamelj ovog grada.
Svabo mi je bio od druga otac. Veliko poštovanje prema Svabi.
I sliku im postaviš i kovertu i oni opet ne vjeruju.
P.S. Evo priča mi Amar da je poslije testiranja čaršaf bio k'o japanska zastava.Sjedimo i umiremo od smijeha.
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Šta ću mu ja . Trebao je Melunovića umjesto Amara za crnogorskog kuma uzeti, koji bi makar u pogrešnu rupu pucao.let3 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 23:48jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2026, 23:00
Hajd da sam jednog od njih nekad uvrijedio. Opsovao nekom. Nevjerovatna razlika a eto isti grad , ali valjda se niste asimilirali, zadržali svoje neke navike i običaje.
A oni samo na ličnoj osnovi , žena, dijete…![]()
![]()
Ovo su oni postovi kad od sebe pokusava praviti zrtvu. Malo ce moralisati o asimilaciji, dok ga ne prebaci na fantazije sa Amarom i onda krece prava pricakrvav je Dule
![]()
Ne znam , zašto se ljudi stide reći odakle su ? Zašto im je furka lagati da su iz Sarajeva ? 

Što ne kažeš da je svadba bila kod čolpe na Bentbaši ?jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2026, 23:57Ma znas i ti opsovat nemoj zajebavat.Argentina je napisao/la: ↑13 feb 2026, 23:34Kako to da ja to dozivim isto sto i ti, samo od Pitara?jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2026, 23:00Nadrealisti.
Kakav humor.
Hajd da sam jednog od njih nekad uvrijedio. Opsovao nekom. Nevjerovatna razlika a eto isti grad , ali valjda se niste asimilirali, zadržali svoje neke navike i običaje.
A oni samo na ličnoj osnovi , žena, dijete…
Isti grad, a tolika razlika.
Ovi tvoji nadrealisti prevazilaze mjere dobrog ukusa.
Ovaj misli da se neko žali na to. Psovke i vrijeđanje su odraz nemoći bar u mom svijetu. Postovi nisu glumljenje žrtve nego odraz superiornosti. Ali hajd ti objasni levatima. Sirovini da je sekundarna vrlo tesko možeš pokazati , nacrtaš ona i dalje konta da je primarna.
Ulomljenica. Odakle si ti ?
- Shategabri
- Kontakt:
Biće da to ti sebe gledaš u ogledalu, pa komentarišeš.BiHSportman je napisao/la: ↑13 feb 2026, 23:06Ne podržavam psovanje i vrijeđanje nekoga iz tako bliže porodice, ali vi ste stvarno debili i kao klub i kao navijači.jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2026, 23:00Nadrealisti.
Kakav humor.
A oni samo na ličnoj osnovi , žena, dijete…
Koševo Zapad
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jel realno da prate gdje ko preporucuje parking pa to prenose ovdje dok drugi nesretnik proganja Osima i kaci slike po forumu
I treci djipke o porijeklu, bukvalno svjedocimo kompletnom pokusaju evolucije prosjecnog navijaca Sarajeva, od sela TK do pokusaja gradske asimilacije. Kakva opsesija i malogradjanstvo
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
https://www.klix.ba/sport/nogomet/sokol ... /260214015
Joj ovih pokemona od kantonalne policije ucinili im se ramini , da su ostali jos pola sata na Grbavici i lav iz pionirske doline bi im naisao
Koji jednozinaci kmetovi koji ce dns preko vraca da konobarisu i slazu police u Sarajevo
Joj ovih pokemona od kantonalne policije ucinili im se ramini , da su ostali jos pola sata na Grbavici i lav iz pionirske doline bi im naisao
Koji jednozinaci kmetovi koji ce dns preko vraca da konobarisu i slazu police u Sarajevo
Ovi pitari su dostigli vrhunski nivo idiotizma, duška nisi sam!
Najgori su štrumfovi, ko' fol iz Sarajeva a svi iz istočne Bosne. 
Papak ne napisa odakle si ?
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ma vidi ga gdje je apostrof stavio

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Gistro bančo !
- jurisicduska
- Kontakt:
Gledaj ih što su se u smjenu probudili.
Mada samba ima smisla za humor. Ovo ostalo tanko.
Šta vas ovo sokolovi podjebavaju da ste iz Priboja, Sjenice Itd. ?
Nisu mnogo fulali.jurisicduska je napisao/la: ↑14 feb 2026, 10:10Gledaj ih što su se u smjenu probudili.
ja ne mogu da se sjetim kad se na ovoj temi zadnji put o fudbalu sta pisalo... pa sarajlije drage ne pitamo se nista u savezu, J*** nas Vico i Beus, nismo ligu osvojili ni jedni ni drugi godinama, a vi serete ko je odakle. Evo ja sam s Vrbanjuse, i koga boli ona stvar? Ima nas u oba kluba i starosjedilaca i prigradskih navijaca i ljudi sa svih strana, pa? Svi se redom saginjemo Vici, bez obzira na porijeklo.
Mene vise zanima mozemo li popravit stanje u savezu i hocemo li konacno postat relevantni. Ima li tu ikakve nade za promjenama? Mozemo li pritisak sad napraviti zajednicki na Ceferina da se sudjenje unaprijedi? **** vas porijeklo, svi smo dosli s istog mjesta i na isto mjesto se vracamo.
Mene vise zanima mozemo li popravit stanje u savezu i hocemo li konacno postat relevantni. Ima li tu ikakve nade za promjenama? Mozemo li pritisak sad napraviti zajednicki na Ceferina da se sudjenje unaprijedi? **** vas porijeklo, svi smo dosli s istog mjesta i na isto mjesto se vracamo.
a kada kosa uz tebe osijedi, ni tada se nemoj brinuti
Boga ti da te pitam. Ko ti je pjevao na svadbi ?jurisicduska je napisao/la: ↑14 feb 2026, 10:10Gledaj ih što su se u smjenu probudili.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Danas derbi BiH .Najbolji klubovi zadnjih godina dok je na centru najbolji sudija Peljto Irfan.
Neka bolji pobjedi.
Kakvo je vrijeme u BL?
Neka bolji pobjedi.
Kakvo je vrijeme u BL?
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, perodeformero i 18 gostiju.