English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: English Premier League
možda bi vam donio i trofej lige prvaka nakon 72 godine, nikad se ne zna
Nije Allah DzelešanuhuJayCatwright je napisao/la: ↑13 feb 2026, 14:45možda bi vam donio i trofej lige prvaka nakon 72 godine, nikad se ne zna
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- napoleon72
- Kontakt:
1>0Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑13 feb 2026, 14:37Trebamo dovesti Kloppa vrhunskog strucnjaka da nam donese 1 titulu u 7 godinanapoleon72 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 10:47Realno im igracki mogu parirat samo dvije ekipe u ligi, City i Lpool. Nisu sad ovo neki anonimusi koji su se uklopili u specifican sistem, nego igraci koji i u reprezentacijama igraju vrhunski itd. Kao sto je npr Barca nastavila s dominacijom i nakon Pepa, ne znam ko da ti je trener, ne mozes flopat sa takvom ekipom, cak je u prvoj sezoni pokojni Villanova uzeo vise bodova nego Pep u svoje 4 sezone tamo. Tako da, ko god da im dodje tesko mogu ispod 3. mjesta, a neko iskusniji bi im vjerovatno donio trofeje, neko ko bi se znao nosit s tim pritiskom.![]()
Plus LP, jos dva finala, finale EL, kupovi... Jurgen je za Artetu Murinjo
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Ovi ce ispast
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
23 godine karijere ima da stigne velikog strucnjaka po trofejima a jos 3 da izjednaci legacy u engleskojnapoleon72 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 14:491>0Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑13 feb 2026, 14:37Trebamo dovesti Kloppa vrhunskog strucnjaka da nam donese 1 titulu u 7 godinanapoleon72 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 10:47
Realno im igracki mogu parirat samo dvije ekipe u ligi, City i Lpool. Nisu sad ovo neki anonimusi koji su se uklopili u specifican sistem, nego igraci koji i u reprezentacijama igraju vrhunski itd. Kao sto je npr Barca nastavila s dominacijom i nakon Pepa, ne znam ko da ti je trener, ne mozes flopat sa takvom ekipom, cak je u prvoj sezoni pokojni Villanova uzeo vise bodova nego Pep u svoje 4 sezone tamo. Tako da, ko god da im dodje tesko mogu ispod 3. mjesta, a neko iskusniji bi im vjerovatno donio trofeje, neko ko bi se znao nosit s tim pritiskom.![]()
![]()
Plus LP, jos dva finala, finale EL, kupovi... Jurgen je za Artetu Murinjo![]()
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- Wilshere10
- Kontakt:
Plavi cirkuzanti, kojima je bod protiv najjaceg tima Evrope ravan pobjedi, tvrde da Arsenal nema igru? Okej 
Ovaj Tudor je seoska varalica, bolje da su angažovali Jakira.
Tudor
pa ovi nisu normalni
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- sirBobbyMoore
- Kontakt:
- Pensioner26
- Kontakt:
Oj nemojte biti tako okrutni. Ipak smo vam poklonili bolje krilo od Sake.Wilshere10 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 14:58Plavi cirkuzanti, kojima je bod protiv najjaceg tima Evrope ravan pobjedi, tvrde da Arsenal nema igru? Okej![]()
Procitaj jos jednom svoj post pa ces vidjeti kakve besmislice pises. Pogotovo ta paralela sa Barcom poslije Pepa nema nikakvog smislanapoleon72 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 10:47Realno im igracki mogu parirat samo dvije ekipe u ligi, City i Lpool. Nisu sad ovo neki anonimusi koji su se uklopili u specifican sistem, nego igraci koji i u reprezentacijama igraju vrhunski itd. Kao sto je npr Barca nastavila s dominacijom i nakon Pepa, ne znam ko da ti je trener, ne mozes flopat sa takvom ekipom, cak je u prvoj sezoni pokojni Villanova uzeo vise bodova nego Pep u svoje 4 sezone tamo. Tako da, ko god da im dodje tesko mogu ispod 3. mjesta, a neko iskusniji bi im vjerovatno donio trofeje, neko ko bi se znao nosit s tim pritiskom.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Okle iščupaše Tudora? Stvarno zanimljivo, debitira protiv Arsenala
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Pa navijao bi za Bayern još.Centre forward je napisao/la: ↑13 feb 2026, 13:20Da nije petro dolara i sad bi ti gled'o Irelanda u plavom dresu, vjerojatno u ulozi trener - igrač.
Ili bi sa nama pratio "farmersku", kako ti kažeš. Koja li je izglednija varijanta![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
E cuj tudor, kako ta prevara uopste dobija poslove
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- napoleon72
- Kontakt:
Ono sto hocu da kazem je da ova grupa igraca dovoljno dobra da tesko moze flopat i zavrsit na 4. ili 5. mjestu. Jednostavno ne mogu, dvije ekipe imaju jednako dobre ili bolje igrace, ostali nemaju. Nisu oni dobri radi Artete i sistema nego su dobri generalno. Sa svakim trenerom ce bit dobri. Samo ce s nekim drugim uzet nesta, a ne usr.at se i kiksat svaku utakmicu koju odigraju nakon prvog pratioca zbog bezmudog "strucnjaka".harden je napisao/la: ↑13 feb 2026, 16:40Procitaj jos jednom svoj post pa ces vidjeti kakve besmislice pises. Pogotovo ta paralela sa Barcom poslije Pepa nema nikakvog smislanapoleon72 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 10:47Realno im igracki mogu parirat samo dvije ekipe u ligi, City i Lpool. Nisu sad ovo neki anonimusi koji su se uklopili u specifican sistem, nego igraci koji i u reprezentacijama igraju vrhunski itd. Kao sto je npr Barca nastavila s dominacijom i nakon Pepa, ne znam ko da ti je trener, ne mozes flopat sa takvom ekipom, cak je u prvoj sezoni pokojni Villanova uzeo vise bodova nego Pep u svoje 4 sezone tamo. Tako da, ko god da im dodje tesko mogu ispod 3. mjesta, a neko iskusniji bi im vjerovatno donio trofeje, neko ko bi se znao nosit s tim pritiskom.![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
- Wilshere10
- Kontakt:
- Pensioner26
- Kontakt:
Najjače bi bilo sad da Tudor dobije Arsenala 
Cuj ove tu, kad se kaze da imamo najsiri kadar u ligi, onda kao pumpamo svoje, a kad se realno kaze da mozemo spusit ligu onda smo luzeri
Dajte se dogovorite medju sobom sto i kako se trebaju ponasati navijaci Arsenala da zadovolje vase apetite da budete sretni i mi cemo vam to omoguciti za dobrobit vaseg mentalnog zdravlja ako je vec naruseno
Dajte se dogovorite medju sobom sto i kako se trebaju ponasati navijaci Arsenala da zadovolje vase apetite da budete sretni i mi cemo vam to omoguciti za dobrobit vaseg mentalnog zdravlja ako je vec naruseno
ARSENAL4ever
Nadam se da će se trend i pravilo nastaviti i ove sezone