Premijer liga BiH - aktuelno
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Borac i Sarajevo borba za titulu, Velež i Zrinski Evropa.
Sarajevu Kup i Superkup.
Sarajevu Kup i Superkup.
cista pobjeda Borca, bas su nadigrali Zrinjskog koji je bio jako jako los veceras sa bruku gresaka u zadnjoj liniji.
Savic odigrao odlicnu utakmicu 3 asistencije, realno Borac ima bas jaku ekipu i uz dodatni vjetar sudija gdje bude trebalo ne vjerujem da ce Zrinjski da ih stigne, pogotovo sa ovakvom igrom gdje su i Slogu tesko probili, a sad jos dolaze englezi ako ih oni demoliraju oni bi mogli bas pasti.
Savic odigrao odlicnu utakmicu 3 asistencije, realno Borac ima bas jaku ekipu i uz dodatni vjetar sudija gdje bude trebalo ne vjerujem da ce Zrinjski da ih stigne, pogotovo sa ovakvom igrom gdje su i Slogu tesko probili, a sad jos dolaze englezi ako ih oni demoliraju oni bi mogli bas pasti.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
tesko ce zuti Morata moci zamijeniti Bilbiju
Pranjic je bio bolji i od Mikica i od Cuzea
Barisic stoper covjek je za federalne lige
Borac zasluzeno ofanziva grmi
Pranjic je bio bolji i od Mikica i od Cuzea
Barisic stoper covjek je za federalne lige
Borac zasluzeno ofanziva grmi
Sampionski fudbal danas na gradskom. Borac je odigrao onako kako treba da igra sampion, i direktnog konkuretna doslovno nabio. Bolji smo bili i to je to. Vjerujem i da ce se Zrinjski trgnuti poslije Kristal palaca . Bice zanimljivo do kraja, ali za sad je moj Borac dosta blizi tituli !
Bravo mali.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Borac ide ipak prema naslovu
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Znaš gdje redovno padate, past će te opet, neizvjesnosti nikad kraja. Al' realno ovo je mozda najcistija pobjeda od povratka u PL BiH.Resolute je napisao/la: ↑14 feb 2026, 18:03Sampionski fudbal danas na gradskom. Borac je odigrao onako kako treba da igra sampion, i direktnog konkuretna doslovno nabio. Bolji smo bili i to je to. Vjerujem i da ce se Zrinjski trgnuti poslije Kristal palaca . Bice zanimljivo do kraja, ali za sad je moj Borac dosta blizi tituli !
Po igrama koje pruža ove,a i prošle sezone,Savić najbolji igrač lige.
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
To da li je najcistija pobjeda, reci ce nam @zaboljesutra.LoveFootball1987 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 18:07Znaš gdje redovno padate, past će te opet, neizvjesnosti nikad kraja. Al' realno ovo je mozda najcistija pobjeda od povratka u PL BiH.Resolute je napisao/la: ↑14 feb 2026, 18:03Sampionski fudbal danas na gradskom. Borac je odigrao onako kako treba da igra sampion, i direktnog konkuretna doslovno nabio. Bolji smo bili i to je to. Vjerujem i da ce se Zrinjski trgnuti poslije Kristal palaca . Bice zanimljivo do kraja, ali za sad je moj Borac dosta blizi tituli !
A da ce biti neizvjesnosti do kraja, itekako ce biti.
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Kreativno nema štahaklamas je napisao/la: ↑14 feb 2026, 17:46Možda da vi što pišete po forumu i odete na utakmicu, pa da čovjek pomisli da vas ima puno, pa eto obolit ćemo.
Sarajevo ljubavi moja 1946
Ja bi vise rekao da nakon 2 i po sezone je zasluzan za pobjedu u gostima protiv Celika je zapravo povratak najtrofejnijeg trenera u historiji BH premijer Lige .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
TribuneEst
- Kontakt:
Borac je prema naprijed daleko najjaca ekipa u ligi.
Koliko godina ima ovaj klinac sto zabi treci gol?
Koliko godina ima ovaj klinac sto zabi treci gol?
Kako je Savic odigrao, doktorska disertacija
Sarajevo bas dobilo pojacanje, a da ipak nije otisao u Sarajevo
Sarajevo bas dobilo pojacanje, a da ipak nije otisao u Sarajevo
Borac zasluženo, Savić je igračina baš.
Ne znam kad je Zrinjski zadnji put popio tri komada u prvenstvu, vjerovatno protiv Veleža u Vrapčićima 2023.
Ne znam kad je Zrinjski zadnji put popio tri komada u prvenstvu, vjerovatno protiv Veleža u Vrapčićima 2023.
O brate rođače, o brate ćutuče
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
.jpg)