Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ovo kao i u Srbiji,protesti na svim mjestima osim tamo gdje bi trebali biti 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Wilshere10
- Kontakt:
Kud pokusava proci? Kroz njih? Preko njih?
Drzava se raspada, gdje god se okrenes, kurcina, a njemu smeta sto "papci blokiraju grad." Ovakvima nije nista da te pregaze na putu jer ces ti reci da je on u pravu i da niko ne smije blokirati put.
Drzava se raspada, gdje god se okrenes, kurcina, a njemu smeta sto "papci blokiraju grad." Ovakvima nije nista da te pregaze na putu jer ces ti reci da je on u pravu i da niko ne smije blokirati put.
-
HeavyBassBlues
- Kontakt:
Brate, radi se o moralnoj odgovornosti. Sama cinjenica da se ovo mora dodatno pojasnjavati, dovoljno govori o stupnju svijesti domaceg covjeka.lakilone je napisao/la: ↑14 feb 2026, 17:15Moze li neko da mi objasni zbog cega se tacno traze ostavke?
Ljudi pisu kao drveca nam ubijaju gradjane, tramvaji djecu, isto kao da se to ne bi desilo da je neko drugi bio na vlasti.
Da se razumijemo, nemam “favorita” kada je politika u pitanju, ali smatram da su ovi trenutni uradili u posljednje 3-4 godine vise posla, nego sto su neki uradili od 1995 do 2020.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Covjek se okrenuo, kao i nekoliko jos ljudi koji nisu mogli cekati u automobilima, cesta je bila cista do Skenderije, par klosara odlucilo trcati za njima i ispred njihWilshere10 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 18:24Kud pokusava proci? Kroz njih? Preko njih?
Drzava se raspada, gdje god se okrenes, kurcina, a njemu smeta sto "papci blokiraju grad." Ovakvima nije nista da te pregaze na putu jer ces ti reci da je on u pravu i da niko ne smije blokirati put.![]()
Kod ovog sto mu uskace u auto odmah vidis da je narkoman, kao sto se moglo vidjeti i danas na N1 kod nekih koji su javili da pricaju pred kamerom, ne znaju ni oni otkud tu ni sta se desava, ali zasto ne iskoristiti priliku za papanisanjem na glavnoj saobracajnici u centru grada
Ja prvi ne bih imao saosjecanja da mi ovakva skupina klosara sa kapuljacama lupa po autu, a to ne znaci da se ne slazem sa vecinom normalnih koji su dosli tu i protestuju
Don't believe the hype.
Tako je to kad @Jack koordinira protestima.akisarajevo92 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 18:35Covjek se okrenuo, kao i nekoliko jos ljudi koji nisu mogli cekati u automobilima, cesta je bila cista do Skenderije, par klosara odlucilo trcati za njima i ispred njihWilshere10 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 18:24Kud pokusava proci? Kroz njih? Preko njih?
Drzava se raspada, gdje god se okrenes, kurcina, a njemu smeta sto "papci blokiraju grad." Ovakvima nije nista da te pregaze na putu jer ces ti reci da je on u pravu i da niko ne smije blokirati put.![]()
Kod ovog sto mu uskace u auto odmah vidis da je narkoman, kao sto se moglo vidjeti i danas na N1 kod nekih koji su javili da pricaju pred kamerom, ne znaju ni oni otkud tu ni sta se desava, ali zasto ne iskoristiti priliku za papanisanjem na glavnoj saobracajnici u centru grada
Ja prvi ne bih imao saosjecanja da mi ovakva skupina klosara sa kapuljacama lupa po autu, a to ne znaci da se ne slazem sa vecinom normalnih koji su dosli tu i protestuju
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Wilshere10
- Kontakt:
Mokes na kisiku. Ako budu protesti, nestat ce sendvica. Opravdan strah. 
Nek se nesto desava, neka ovakvih stvari, one su dio demokratije, na stranu sto je ovo danas bilo vise djecije da se malo uslika za tiktoka i ovo ne moze prerasti ni u sta ozbiljnije.
Pa ljudi se okrenuli sa vozilima da se vrate jer je blokirano, a ovi skacu na njih. Steta sto onom kepecu sto je ko biva glavni nije par vaspitnih sastavio. Naravno, ne opravdavam ovog taksistu nimalo, ali kad ti par likova skace na vozilo, sta drugo da ocekuju?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ako kažem šta zaista mislim o tome ispašću bot, ali ono ni ponašanje tih drugih mi nije ništa bolje.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jedina šteta je što ovaj taksista nije jednog od ovih debilčića opalio nogom u glavu.
Gledam i ovu djecu na Skenderiji. Dobru ideju imaju, ali očigledno mozga nemaju. Potpuno pogrešan pristup su zauzeli s pokušajem glumljenja lokalnih šerifa. Vjerovatno to da bi se malo proqurčili u društvu i nekim djevojčicama ispali zajebani, ali neko ko ih poznaje mora im objasnit da se to ovako ne radi.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Reda radi. Vjerovatno niko na svijetu nema više reda radi protesta po glavi stanovnika.
Imaju vještaci da utvrde uzrok nesreće i ispravnost tramvaja. Ako je do vozača, šta da se radi. Ako je do tramvaja, neka protesta.
Naivno je očekivati neke masovne proteste. Nije ih bilo nakon Jablanice i nikakve reakcije federalne vlasti, sigurno ih neće biti ni sada.
Ne zna čovjek šta treba da se desi da bude masovni izlazak na proteste.
Mada nažalost i to bi se pretvorilo u botovanje kao i u Srbiji.
Problem Jablanice je što nije Sarajevo. Da se nesreća takvih razmjera desi u Sarajevu, možda bi se diglo malo više ljudi.jasmin10 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 19:03Naivno je očekivati neke masovne proteste. Nije ih bilo nakon Jablanice i nikakve reakcije federalne vlasti, sigurno ih neće biti ni sada.
Don't hate what you don't understand.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ne znam je li relevantno , ali kazu na klix forumu da su druge proteste preuzeli lokalni huligani.Kao sto se vidi po videima ocito da su upravu.JayCatwright je napisao/la: ↑14 feb 2026, 20:06Sto posto. Retardi mali dabogda veceras jos izginuo svaki od njih.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ma sad ce najvise oko vozaca. Pazi covjek radi svoj posao zaraduje svoju platu kao i vecina ove drzave ne znam ja kolke su plate u grasu ali nisu nesto velike . Najvjerovatnije je doslo do kvara tramvaja , zato preuzimaju drugi odgovornosti to jest ministri i direktori . Pa evo ti kao ministar zaradjujes 5000 maraka mjesecno minimalno , ti primas te pare zbog kolicine odgovornosti koju ti imas i za sve dobro ti preuzimas zasluge a i za sve lose ti preuzimas krivicu . Isto kao sto generali i komadanti preuzimaju krivicu na sebe za ponasanje pojedinaca . Ako sad se ne podnese ostavka to ce se pokazati da moze biti i mrtvih ljudi i svega ali da Ministar ne daje otkaz ili direktor preduzeca , ja nisam ni za jedne ni za druge ja hocu da dodju pismeni ljudi na vlast koji imaju iskustvo u poljima u kojima trebaju vladati , stvarno mi je zao svih ljudi sto su stradali eto mogao sam i ja stajati na toj stanici u tom trenutku ja redovno tu cekam tramvaj i u svemu ovomo sreca je pa je bilo u 12 a nije bilo naprimjer sat kasnije u 13 i 10 kad zavrsavaju sve onde tehnicke skole sa prvom smjenom pa bilo bi 100 puta veci haos .xaviesta je napisao/la: ↑14 feb 2026, 19:33Problem Jablanice je što nije Sarajevo. Da se nesreća takvih razmjera desi u Sarajevu, možda bi se diglo malo više ljudi.jasmin10 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 19:03Naivno je očekivati neke masovne proteste. Nije ih bilo nakon Jablanice i nikakve reakcije federalne vlasti, sigurno ih neće biti ni sada.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- Wilshere10
- Kontakt:
Zasto je ovaj covjek uhapsen?Lejla Fejzić, svjedokinja stravične tramvajske nesreće u Sarajevu: „Prije ulijetanja u krivinu, vozač je mahao rukama i pritiskao tramvajsko zvono. Upozoravao… mi smo uspjeli pobjeći. Bila sam u šoku. Ono je bio horor. Zvala sam svoje da dođu po mene. Nisam bila baš najbolje."
Protesti su i sutra. Nece klix botovi uspjeti svojim lazima da zaustave ovo.
Uhapsen jer mora biti neko zrtveno janje. Umjesto da covjeku pruze psiholosku pomoc, strpase ga u pritvor. Ne bi se zacudio da izadje vijest da se ubio tu nakon svega.Wilshere10 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 20:42Zasto je ovaj covjek uhapsen?Lejla Fejzić, svjedokinja stravične tramvajske nesreće u Sarajevu: „Prije ulijetanja u krivinu, vozač je mahao rukama i pritiskao tramvajsko zvono. Upozoravao… mi smo uspjeli pobjeći. Bila sam u šoku. Ono je bio horor. Zvala sam svoje da dođu po mene. Nisam bila baš najbolje."
Protesti su i sutra. Nece klix botovi uspjeti svojim lazima da zaustave ovo.![]()
A slag na tortu je da je direktor GRAS-a bio u prostoriji gdje su vozaca ispitivali, a nije uopste tu smio biti. Sad zbog cega je tu bio...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.