Još da nauči zicere pospremati u mrežu na dva metra od gola i sve super.MostarNeretva je napisao/la: ↑14 feb 2026, 19:04Daleko najbolji napadac koga imamo, i najkorisniji igrac repke. Kapitenski mentalitet ..
Ermedin Demirović
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Ermedin Demirović
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Da to ima mogao bi biti svjetska klasa onda, ovako ce biti za Stuttgarta i slicnih ekipa dobarBoixosNois1899 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 19:10Još da nauči zicere pospremati u mrežu na dva metra od gola i sve super.MostarNeretva je napisao/la: ↑14 feb 2026, 19:04Daleko najbolji napadac koga imamo, i najkorisniji igrac repke. Kapitenski mentalitet ..
100%, jer on hamali i za Edina dosta. Znam da je bilo utakmica gdje je igrao i bez Edina, pa ucinak nikakav, i generalno slabo je tu golova za repku, msm ne slabo nego preslabo ako cemo u sitna crijevca.. medjutim,ja mislim da ce on bas ''prodisati'' kad Edin ode,kako on tako i mnogi momci. Jasno je da EDin donosi sigurnost na terenu i da je s jedne strane od ogromnog znacaja,medjutim ja imam osjecaj da ih dosta i koci na neki nacin,jer svi gledaju u njega, kao on ce,necemo se mi petljat ovo ono,a Edin vodja nikakav ruku na srce,tako da puno ocekujem od Amara,Tarika,Ermedina kad Dzeksona ne bude, ponajvise kroz liderske crte i karakter,a onda i uticaj na terenu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Idemooo 
Samo da povreda nije bila.
Samo da povreda nije bila.
Zadnja izmjena: mrAdislic, dana/u 14 feb 2026, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
BašČelik!🖤❤️
Majstoreeee!
Hoće ga ovi ziceri na dva metra od mreže
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Tehnicki savrsena zavrsnica. Tap in u telemarku 
Trpac Kelnova u svom ritmu. Cim dodje Vels nece ni postojat na terenu. 
Uđe Huseinbašić Demirović zabi drugi gol. Ne znam kako ovo djeluje na fanatica.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Najbolji su mi ovi elementi sto pokusavaju ocrniti Demirovica vidim kao nesto iznad me citiraju i repliciraju .. pokusavaju ocrniti Demira . Isto kao sto je radjeno sa Bracon, Pjanicem , Lulicem itd..
Demir rutinski trpa sve sto dodje u 15 metara precniku blizu.
I kada nesto promasi barem znam to je zbog drhtavih noga jer se momcina dobro istrci i preore teren .. sve za tim .
Demir rutinski trpa sve sto dodje u 15 metara precniku blizu.
I kada nesto promasi barem znam to je zbog drhtavih noga jer se momcina dobro istrci i preore teren .. sve za tim .
Medo nikad bolji,povreda ga vratila kao pravog centarfora,mislim da je dao vise golova nakon povrede nego prije povrede,samo nek tako nastavi abd tako i u repki
Starter aBd protiv otocana u martu. Samo je pitanje da li ici s njim u vrhu a sa strana npr Alajbegovic i Bajraktarevic, ili sa dva u spicu (drugi napadac Dzeko ili Tabakovic)
Apsolutno opravdano dobija kritike zbog učinka u reprezentaciji. Lik je izgledao kao totalni amater protiv San Marina u obe tekme.
U klubu je druga stvar.
U klubu je druga stvar.
13 utakmica - 7 golova, 1 asistencija ove sezone u Bundesligi. Veliki borac na terenu, biće od njega kruha.
Ne kontam ove komentare,ono sumnjam u njega,decko napreduje iz sezone u sezonu,ja njega vidim poslije Dzeke u spicu sa Bazdarom a krila Kerim i Esmir,ubitacan napad,i nema kome necemo da damo barem jedan gol,fali samo jedan Pjanic i Miske ali moderniji sa njihovim kvalitetima,da onda pitamo jel ima ko jaci i bolji od nas,jer imamo stopera za izvoz onih najboljih,kao i desnih bekova,Dedic,Memic,Malic,golman solidan,samo lijevi bek malo steka,a opet Seo i Karic su tu,ali nam treba dobra alternativa,ABD,NASE JE I SVJETSKO A EVROPSKO I NE SUMNJAM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

.jpg)