Dva brata i sestru, svi sa invaliditetom.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Bravo Nidale, bravo momčino, kako god završilo uspio si.
Bio sam i ja odustao ali evo konačno. Svaka čast!!!
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Ma dobar je top baš mi je drago zbog njega ko da mi je brat na terenu.DoktorXabaras je napisao/la: ↑14 feb 2026, 21:23Bravo Nidale, bravo momčino, kako god završilo uspio si.
Sarajevo ljubavi moja 1946
-
BordoAhbab
- Kontakt:
Dobar Nidal za sad, izgleda bas spremno i sigurno, da ga povrede zaobidju ako se veceras dobro pokaze igrat ce cesce sigurno
Ma ima fore da napreduje koliko hoće. Krenuti iz ove žabokrečine i već s 19 godina igrati za prvu ekipu Francuske Lige je definitivno ostvarenje sna.
Za sad najbolji na terenu...7.2 mu ocjena
Najblizi mu neki Thomas i golman sa 6.9
Najblizi mu neki Thomas i golman sa 6.9
SilaMoc1946 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 21:27Ma dobar je top baš mi je drago zbog njega ko da mi je brat na terenu.DoktorXabaras je napisao/la: ↑14 feb 2026, 21:23Bravo Nidale, bravo momčino, kako god završilo uspio si.
Cuva ciru immobila ba najbolje ocjenjen igrac poslije saida strijelca gola
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Imamo li kakav procenat 
Postignut je dogovor o transferu našeg prvotimca i kapitena Nidala Čelika u francuskog prvoligaša RC Lens, a vrijednost transfera iznosi rekordnih 5 miliona maraka, kao i procenti od buduceg transfera.

pa kad gledas kakav tempo igra Lens i koliko visoko igraju kad su naprijed nije ni cudo sto mu je trebalo godinu dana za orve minute.
Celik da nema talent ovi ne bi dali 2.5miliona bezveze, ali morao je on jos dosta raditi na brzini, snazi,skocnosti, igri sa loptom jer Francusla liga je 5 svjetlosnih godina ispred nase lige.
Uglavnom ovo je pokazatelj da racunaju na njega i da ce vremenom dobiti prostor da igra
Celik da nema talent ovi ne bi dali 2.5miliona bezveze, ali morao je on jos dosta raditi na brzini, snazi,skocnosti, igri sa loptom jer Francusla liga je 5 svjetlosnih godina ispred nase lige.
Uglavnom ovo je pokazatelj da racunaju na njega i da ce vremenom dobiti prostor da igra
Predasistencija
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Pojedinci nisu ni svjesni kakvu torturu naši ljudi i borci prolaze u tom sudu. Koliko sam čuo takva im je praksa da jedan sudija kad iznosi presude u svojim sllučajevima skupi sve za jedan dan da se kao ne maltretira za svaki posebno pa se onda dešavaju takve stvari. Ja sam bio u onoj njihovoj pušionici kad smo tu svi skupa bili optuženi, svjedoci, oštećeni, žrtve sve u jednoj prostoriji, hajd ovi kriminalci ali žrtve iz rata, ma katastrofa. Npr. moje svjedočenje su odbacili samo što sam u pisanoj izjavi napisao "da bio je" a kasnije na ispitivanju "možda je bio" i nisu mi dali da to promjenim ma koliko sam insistirao iako se radilo o trećem licu nevezanom za optuženog, ali eto bilo je dovoljno dokaza da se osudi tako da dobro je prošlo.Lujkaa je napisao/la: ↑14 feb 2026, 21:05Moj slucaj je bio zaseban ali kada je trebala biti donesena presuda debili u sudu su odlucili da meni i toj dvojici srpskih vojnika (ako su to ta dvojica) procitaju presude zajedno jer su slucajevi kao isti. Na kraju su oslobodjeni i oni i ja.DoktorXabaras je napisao/la: ↑14 feb 2026, 20:04Bio sam ja kao svjedok u paralelnom slučaju pa zato. Živ ti meni bio.
Za ove mlađe i neupučene Tobe je dao kroz humanitarne pomoći više para nego što će ovi pojednci odavde zaraditi da žive deset života.
Nidal Celik u startnoj postavi lidera francuskog prvenstva i trenutno najbolji na terenu uz strijelca dva gola.
ABda da ga zdravlje posluzi bice i Sarajevo i BiH na dobitku .
ABda da ga zdravlje posluzi bice i Sarajevo i BiH na dobitku .
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ma nisam nikad odustao, jos je on mlad, plus prava je prica trazit dobre pare za igraca, nece niko iskesirat milione i da nista, pa brate pita te ako nista neko iz uprave, gazda ko god, sto ja dadoh pare? Doduse bacili su ovi novinari, ako se tako mogu nazvat par tekstova, gdje je sta je, mjau… treba prilagodbe, al zato su ga kontam i doveli, dovoljno mlad, a fizicki jak, da ga mogu oblikovat i prilagođavat za ono sta im treba. Prvo je liga i tenzija drukcija, drugo koliko sam dosad odgledo Lensa igraju bas neki tezak fudbal, pogotovo za stopere gdje ih traze da idu naprijed dosta i prave visak igraca u organizaciji, pa onda trci nazad. Mozda i grijesim, ali ima tu raznih faktora, da bude akobogda zdrav i da igra i napreduje.DoktorXabaras je napisao/la: ↑14 feb 2026, 21:23Bravo Nidale, bravo momčino, kako god završilo uspio si.
Puno to govori o njemu i njegovoj disciplini i volji, da je godinu dana stisnuo zube i posvetio se radu da dostigne taj nivo. Sta bi bilo od jednog Skore da je imao taj mentalitet kad je otisao tamo.SHZ82 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 21:41pa kad gledas kakav tempo igra Lens i koliko visoko igraju kad su naprijed nije ni cudo sto mu je trebalo godinu dana za orve minute.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ma meni se bilo baš oteglo, godina prošla a ni minute nije dobio, pogledo sam skoro svaku utakmicu Lensa kad je bio u konkurenciji za utakmicu kontajući da će dobiti šansu a još su odigrali detak skoro pa nebitnih utakmica i ništa. Al evo hvala Bogu evo ga i što neko napisa ko da mi brat rođeni igra koliko mi je drago. A o igri Lansa je suvišno bilo šta pričati jer sam ih baš puno gledao, ovakav ritam i intenzitet se rijetko viša, fizički su prejaki.Oerde je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:03Ma nisam nikad odustao, jos je on mlad, plus prava je prica trazit dobre pare za igraca, nece niko iskesirat milione i da nista, pa brate pita te ako nista neko iz uprave, gazda ko god, sto ja dadoh pare? Doduse bacili su ovi novinari, ako se tako mogu nazvat par tekstova, gdje je sta je, mjau… treba prilagodbe, al zato su ga kontam i doveli, dovoljno mlad, a fizicki jak, da ga mogu oblikovat i prilagođavat za ono sta im treba. Prvo je liga i tenzija drukcija, drugo koliko sam dosad odgledo Lensa igraju bas neki tezak fudbal, pogotovo za stopere gdje ih traze da idu naprijed dosta i prave visak igraca u organizaciji, pa onda trci nazad. Mozda i grijesim, ali ima tu raznih faktora, da bude akobogda zdrav i da igra i napreduje.DoktorXabaras je napisao/la: ↑14 feb 2026, 21:23Bravo Nidale, bravo momčino, kako god završilo uspio si.
- jurisicduska
- Kontakt:
Šta ovo Nidal igra u prvoj ekipi Francuske lige ?
Ne igra…..Rastura!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Dva pasa od Nidala iz zadnje linije kod ovog penala za Lens. Bravo Nidale majstore.
Trenutno korisnika/ca: boki86, gh0stHZ, Hamagara, nedimmmm1337, trunks1946 i 37 gostiju.
.png)