Treba istražiti šta se desilo sa svim ostalim štoperima pa je primoran Nidala stavit
Nama dobro svakako..
Treba istražiti šta se desilo sa svim ostalim štoperima pa je primoran Nidala stavit
Kako god,dok jednom ne smrkne drugom ne svane
DoktorXabaras je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:02Sad kad vam dođe NoDi i stavi sliku Nidala u dresu Željezničara i napiše veliki, veliki Željezničar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Zaganjaj NoDi ovog Saida, ubio se za Zeljinu postavku, a nije skup, mislim nije za vas skup...NoDi80 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:03DoktorXabaras je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:02Sad kad vam dođe NoDi i stavi sliku Nidala u dresu Željezničara i napiše veliki, veliki Željezničar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imamo 20% od narednog transfera a on ode u Man.City za 30 mil.eura.NoDi80 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:03DoktorXabaras je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:02Sad kad vam dođe NoDi i stavi sliku Nidala u dresu Željezničara i napiše veliki, veliki Željezničar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kod vas naprave karijeru samo oni sto dodju iz Zelje poput Celika, Baljica, Rondica, KovacevicaDoktorXabaras je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:09
Imamo 20% od narednog transfera a on ode u Man.City za 30 mil.eura.![]()
Ide brat od Muharemovica iz Rapida, treba nam mlad lijevonogi stoper
A je li ti stvarno misliš da neko uzima za ozbiljno lika kojem u potpisu stoji "hajduk živi vječno"?f16 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:10Ja se izvinjavam ovim navijačima FKS, ali jel vi stvarno vidite Čelika kao ozbiljnog igrača? Pa momak koji je u Sarajevu hodao po Slogama i Aquama, opijao se svaku noć, **** sve i svašta radi izlazaka i pića.
U Lens otišao evo godinu dana bez šanse na utakmici, kakav on, bez uvrede.
Pa imate Sukilovica tu...NoDi80 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:10Kod vas naprave karijeru samo oni sto dodju iz Zelje poput Celika, Baljica, Rondica, KovacevicaDoktorXabaras je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:09
Imamo 20% od narednog transfera a on ode u Man.City za 30 mil.eura.![]()
Ide brat od Muharemovica iz Rapida, treba nam mlad lijevonogi stoper![]()
Boli me ****, da ti pravo kažem. Samo ti govorim ono što ja znam o momku.Herson je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:12A je li ti stvarno misliš da neko uzima za ozbiljno lika kojem u potpisu stoji "hajduk živi vječno"?f16 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:10Ja se izvinjavam ovim navijačima FKS, ali jel vi stvarno vidite Čelika kao ozbiljnog igrača? Pa momak koji je u Sarajevu hodao po Slogama i Aquama, opijao se svaku noć, **** sve i svašta radi izlazaka i pića.

Je li pratiš ti uopšte Francusku ligu ili samo onako lupaš?f16 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:17Boli me ****, da ti pravo kažem. Samo ti govorim ono što ja znam o momku.Herson je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:12A je li ti stvarno misliš da neko uzima za ozbiljno lika kojem u potpisu stoji "hajduk živi vječno"?f16 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:10Ja se izvinjavam ovim navijačima FKS, ali jel vi stvarno vidite Čelika kao ozbiljnog igrača? Pa momak koji je u Sarajevu hodao po Slogama i Aquama, opijao se svaku noć, **** sve i svašta radi izlazaka i pića.
Jonathan Gradit - štoper
Samson Baidoo - štoper
Kyllian Antonio - štoper
Ruben Aguilar - desni bek
![]()
Nidal je dijete za tvoju informaciju... Meni je čudnije što nam se reprezentativci od 30+ ponašaju kao tinejdžeri kad dođu u Sarajevo na okupljanje.. A to da li će od Čelika biti nešto pokazat će vrijeme,lik je jos uvijek mlad a evo vode 2:0 i korektno igra u jednoj od najjacih liga...f16 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:17Boli me ****, da ti pravo kažem. Samo ti govorim ono što ja znam o momku.Herson je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:12A je li ti stvarno misliš da neko uzima za ozbiljno lika kojem u potpisu stoji "hajduk živi vječno"?f16 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:10Ja se izvinjavam ovim navijačima FKS, ali jel vi stvarno vidite Čelika kao ozbiljnog igrača? Pa momak koji je u Sarajevu hodao po Slogama i Aquama, opijao se svaku noć, **** sve i svašta radi izlazaka i pića.
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 26 gostiju.