Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Nadrealan fudbaler
Samo nek se ovo dobilo 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Daj tri boda i novog trenera. Previše potencijala u ekipi da je Slot ubija.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
[Lewis Steele] Liverpool set-pieces in 2026 so far... scored 8, conceded 2. From August to New Year, they'd scored 8 and conceded 13. A marked improvement.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Konate opet monstruozan.
Iako nam to ne znači mnogo ove sezone, slijedi nam jako lijep raspored, a isto se ne može reći za United i Chelsea.
Iako nam to ne znači mnogo ove sezone, slijedi nam jako lijep raspored, a isto se ne može reći za United i Chelsea.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Lijep dan da mi nedostaje Firmino.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Izgleda da je Endova povreda bas gadna, navodno ga nece biti dugo vremena :/
Ova sezona bi definitivno isla u drugom smjeru da imamo zdrave desne bekove, Leonija nazad i Isaka naprijed. Ne kazem da bismo se borili za naslov, ali mislim da bismo imali vise stabilnosti i da bi veci broj tekmi mogli dobiti u svoju korist. Velika steta, bit ce cudo ako se uspijemo docepati LP.
Ova sezona bi definitivno isla u drugom smjeru da imamo zdrave desne bekove, Leonija nazad i Isaka naprijed. Ne kazem da bismo se borili za naslov, ali mislim da bismo imali vise stabilnosti i da bi veci broj tekmi mogli dobiti u svoju korist. Velika steta, bit ce cudo ako se uspijemo docepati LP.
Opet se šuška
Srce, čast i ponos!
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Opet szobo na beku i u kupu, ja tarda jbo mater c.ifutsku
Slagirani gakpo opet igra
Slagirani gakpo opet igra
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Gura celo svoje zivotom,mogao je komotno i Mamardashvili na go.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
De Muhamede svega ti i veceras opleti po Slotu pred novinarima, da odmorimo malo od tebe
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Kakva dijagonala Doma, bukvalno kao Stevie u najbolje dane <3
Curtiiiiiiiis, najbolji desni bek Liverpoola ikad
Curtiiiiiiiis, najbolji desni bek Liverpoola ikad
Dobar je Wirtz igrač ali ovo sto mi gledamo nema šanse da vrijedi pare koje su se dale za njega.
Odbrana inace dosta bolja, da nije bilo ovog klizanja Curtisa i par prodanih lopti Wirtza na 30m od gola neb ovi nikakvu opasnost napravili
Odbrana inace dosta bolja, da nije bilo ovog klizanja Curtisa i par prodanih lopti Wirtza na 30m od gola neb ovi nikakvu opasnost napravili
Koliko je Alisson unio nervozu u ekipu svojim glupostima i dodavanjima u zadnjih 5 minuta
jel moguće da ne postoji niko trezven da Salahu opali šamar kad krene prema korneru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.