Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Šteta crveni poremeti utakmicu a dotle bilo izjednačeno i napadalo se na obe strane ali koliko god je sudija prestrogo dosudio toliko se trebate ljutiti i na budalu Kalulua, znači znaš da imaš žuti i ti pružaš ruku da zaustaviš kontru, Bastoni iskoristio minimalni dodir i simulirao intenzitet. Isto ovako je upravo Bastoni glupo napravio penal protiv Liverpoola. U svakom slučaju čestitke Juventusu na hrabroj igri.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Inter se moze zahvallti sudijama sto su dobili veceras.
Koji strah imaju kad im se sudi cijelu utakmicu. Ovo veceras nebi dobili samo da je sudija bio objektivan barem 10%.
Koja sramota . Zesci odron od ekipe .
A sta drugo ocekivati od kineza
Koji strah imaju kad im se sudi cijelu utakmicu. Ovo veceras nebi dobili samo da je sudija bio objektivan barem 10%.
Koja sramota . Zesci odron od ekipe .
A sta drugo ocekivati od kineza
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Auuu braćo moja mila. Odgledo utakmicu, ušo ovdje vidit šta raja piše. Kad ono kmečanje na pro max ultra, da nisam gledao konto bi da se radi o utakmici Chelsea - Barca 2009.
Al otprilike se ove stvari desavaju juventusu od kad je agneli krenuo sa perezom u onu superligu
-
ElPrincipe
- Kontakt:
Milanezi postali veci navijaci juventusa od juventina israfile puhni vakat je hahhahaha ali se veceras glodjaju jaja od muke
Iskreno navijao sam za remi i mislim da bi to bio najrealniji ishod ovog derbija. 
Ne kontam sta je vama internistima cudno? Da necemo za vas navijati? Logicno da cemo kontra vas jer ste ispred nas. Da je obrnuto isto bi i vi radili.
Veceras sam bio za juve i to je jedini put, ostalo cu uvijek biti za ekipu protiv koje igraju. Logicno sasvim.
Veceras sam bio za juve i to je jedini put, ostalo cu uvijek biti za ekipu protiv koje igraju. Logicno sasvim.
Ma ne oni su veceras bili objektivniElPrincipe je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:00Milanezi postali veci navijaci juventusa od juventina israfile puhni vakat je hahhahaha ali se veceras glodjaju jaja od muke
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
ElPrincipe
- Kontakt:
Dobar colombo bio tad sve sudjeno po pravilu cist go za juventus nemoj tako sudije nisu nikad nista sudile u njihovu korist gdje ces tako pricat
Bastoni poslije duela sa Kaluluom 

Zadnja izmjena: galia95, dana/u 14 feb 2026, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Sasvim logično, i ja sam ove sezone navijao za vas i Juve protiv Napolija. Ništa lično, samo biznisronaldo99 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:03Ne kontam sta je vama internistima cudno? Da necemo za vas navijati? Logicno da cemo kontra vas jer ste ispred nas. Da je obrnuto isto bi i vi radili.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Al kako ono ide ona njihova poznata? Sudija je alibi za gubitnike? To više ne važi? 
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Pa normalno, al evo tvojim ovim pojedinima to izgleda nije jasno. Skontace valjda nekad. Ima jos dosta do kraja ganjacemo se.Biscione je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:06Sasvim logično, i ja sam ove sezone navijao za vas i Juve protiv Napolija. Ništa lično, samo biznisronaldo99 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:03Ne kontam sta je vama internistima cudno? Da necemo za vas navijati? Logicno da cemo kontra vas jer ste ispred nas. Da je obrnuto isto bi i vi radili.
Veceras sam bio za juve i to je jedini put, ostalo cu uvijek biti za ekipu protiv koje igraju. Logicno sasvim.![]()
Cisto da se zna, zadnje kolo igrate u Bologni
Jedino sto smo mi ispred tog Napolija, pa i nije bas logicno da navijas za nas. LogicnoBiscione je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:06Sasvim logično, i ja sam ove sezone navijao za vas i Juve protiv Napolija. Ništa lično, samo biznisronaldo99 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:03Ne kontam sta je vama internistima cudno? Da necemo za vas navijati? Logicno da cemo kontra vas jer ste ispred nas. Da je obrnuto isto bi i vi radili.
Veceras sam bio za juve i to je jedini put, ostalo cu uvijek biti za ekipu protiv koje igraju. Logicno sasvim.![]()
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
mamu mu J*** u picku !
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Možda sam vas malo podcijenio, nevjerovatno mi je da se još uvijek držite ovako blizu uz tako tanku igru. Igranje jedne utakmice sedmično dosta pomažemilanist je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:10Jedino sto smo mi ispred tog Napolija, pa i nije bas logicno da navijas za nas. LogicnoBiscione je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:06Sasvim logično, i ja sam ove sezone navijao za vas i Juve protiv Napolija. Ništa lično, samo biznisronaldo99 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:03Ne kontam sta je vama internistima cudno? Da necemo za vas navijati? Logicno da cemo kontra vas jer ste ispred nas. Da je obrnuto isto bi i vi radili.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.