Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Pogba
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Pogba » 14 feb 2026, 23:38

To je to, samo kod Tudora je u startu već blo ukradeno 5 bodova.

Ja mrzim pricati o sudijama i uvijek sam pricao protiv ekipe kad gubimo, ali ne možeš biti slijep na ovo.

Evo i Commoli i Chiellini su se i oglasili.
Chiellini a Sky: “Episodio inaccettabile ed è l’ennesimo da inizio stagione. Bisogna cambiare in fretta.”
Comolli a Sky: “È stato imbarazzante vedere questo episodio. L'ha visto tutto il mondo. Somma di errori visti in questa stagione”
Da su Bogdom ranije se oglasavali, možda ne bi sad obojica govorili "somma di errori" tj visestruke greske na štetu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 14 feb 2026, 23:44

Komoli muda pokazao napokon treba im majku **** ništa fino pričati, pacovi sa Meace ne mogu drugačije nas pobjediti
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Manuel5
Kontakt:

Post Postao/la Manuel5 » 14 feb 2026, 23:48

🎙️ | Former referee Marelli: “Bastoni wanted to deceive the referee and he succeeded. With the new protocol, however, the VAR would have called LaPenna to the monitor, who would have sent Bastoni off for a double yellow card, since he had already received one and would have gotten the second for simulation.” #InterJuve

[@NicoSchira]

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 14 feb 2026, 23:53

Bravo Komoli, u srž, veća muda nego Elkan i ostali Italijani u Upravi zajedno

🗣️ Damien Comolli: "It's embarrassing to see this happen. It's been seen all over the world. This isn’t an isolated incident, it’s a catalogue of mistakes that have occurred throughout this season to Juventus. It's very hard to accept injustices like these.

I just told the players that they did well, there's great frustration from the coach, the players and also the fans, talking about football after this match doesn't make much sense.” [Via
@SkySport
]
MANIJACI JUG 1987

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 14 feb 2026, 23:54

8 golova smo primili zadnje 3 utakmice.
2 poraza i jedan remi 95oj minuti.

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 15 feb 2026, 00:07

dinoo je napisao/la:
14 feb 2026, 23:54
8 golova smo primili zadnje 3 utakmice.
2 poraza i jedan remi 95oj minuti.
Pa i protiv Lacija su nas pokrali za penal nad Kabalom kod 0-0.
Ne možeš više izvući kad te J*** na svakom koraku
MANIJACI JUG 1987

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 15 feb 2026, 00:45

Ako odradimo kvalitetan mercato na ljeto uz zadržavanje Spalletia, 10 La Penni nas ne može zaustaviti u osvajanju Scudetta.
Po stanju na terenu dok je bilo 11 na 11 dva razlike bi dobili sigurno, toliko smo izgledali kompaktnije.
Kvaliteta nam svakako fali, to je posao za ljeto, glavni i jedini.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 15 feb 2026, 01:19

Gazzetta dello Sport: "Eccessivo il primo giallo a Kalulu, assurdo il secondo. L'intervento di Carlos Augusto su McKennie era da rigore.

#MaxOUT

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 15 feb 2026, 01:27

Takodje gol intera za 3;2 prije toga cist faul nad Opendom...eto koliko su nas sjebali veceras... :clap:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 15 feb 2026, 01:59

Andrej je napisao/la:
14 feb 2026, 22:52
Tesko izivljavanje vec drugu utakmicu ko da smo Pisa.Ne moze ovo prolazit tek tako.
Momci glavu gore
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

UmjetnikZijad
Kontakt:

Post Postao/la UmjetnikZijad » 15 feb 2026, 02:09

Ne mogu da se ne zapitam gdje je novi ugovor za Wesa Mckinnijea? Covjek je ove godine pod Spalettijem svjetska klasa, da svjetska klasa!! Ovi papci amaterski potpisali Yildiza i kao to je to.

I da, treba se debelo nazahvaljivati Milanezima sto nam za sicu dadose novog Liliana Thurama desno. Kvalitetne partije Kalulua nisu slucajnost i ovo veceras nije njegova mrlja nego zna se cija. Momak je sklonio ruku na vrijeme al nije on kriv sto nam se sudi na ovaj nacin.

Moje misljenje je da je jezgra ove ekipe sposobna za ogromne stvari, uz 2-3 ciljana pojacanja. Niko, ali bas niko nas nije nadigrao pod Spalettijem ove sezone.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 15 feb 2026, 09:24

GIBRA je napisao/la:
15 feb 2026, 00:45
Po stanju na terenu dok je bilo 11 na 11 dva razlike bi dobili sigurno, toliko smo izgledali kompaktnije.
Ne znam druže bil se složio s tim, po igri smo bili tu negdje, smjenjivali su se napadi na obe strane (nas je*e defanziva) ali i prije isključenja smo mi bili bliži drugom golu, ona prilika kad je Di Gregorio prvo odlično odbranio pa nakon toga pogodili jednu stativu i onda i drugu stativu.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 15 feb 2026, 09:56

Nije ni prvi zuti sto smo i rekli vec.

:lol:
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 15 feb 2026, 11:11, ukupno mijenjano 1 put.

#MaxOUT

Montoya
Kontakt:

Post Postao/la Montoya » 15 feb 2026, 10:49

Šta vam je više sa tim sudijama. Bilo,prošlo idemo dalje aBd. Možemo biti zadovoljni i imamo se čemu nadati ako nastave ovako radit. J... sudije,šta vam je više!!

JuventinoBihac
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoBihac » 15 feb 2026, 11:04

hoce li biti kakav official statement kluba? Pa mi smo najveci klub u Italiji ne moze se ovo nastaviti desavati

Montoya
Kontakt:

Post Postao/la Montoya » 15 feb 2026, 11:25

JuventinoBihac je napisao/la:
15 feb 2026, 11:04
hoce li biti kakav official statement kluba? Pa mi smo najveci klub u Italiji ne moze se ovo nastaviti desavati
A šta očekuješ da če se desiti i ako se klub oglasi? Osim te greške sudije za drugi žuti,sve ostalo je po pravilima. Bastoni dobro odglumio,ovaj nasjeo na to i dao žuti. Jbg ljudi griješe,zato su ljudi. Pravila su da se VAR u to ne može miješati i tu je kraj rasprave!! Da li če se pravila mijenjati,to je več neki drugi film!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 15 feb 2026, 11:43

Montoya je prikriveni interista. Prvo priča protiv Juventusa i spominje muntaria iako je čist gol Matria u istoj utakmici nakon tog incidenta ponisten. :rol:
Sreca pa imam dobro pamćenje.

Sta je bolan po pravilima? Prvi zuti, drugi zuti, faul na opendi, penal nad McKenniem? Nisi ni gledao utakmicu.

Sta ocekujemo da ce se desiti? Dugoročno hoće, evo Rocchi se vec izvinjava mada nemamo koristi od toga, ali ako pristisnes i ne prihvatas da ti neko kroji tabelu i sudbinu vratit ces poštovanje i nećeš biti ponizavan iz kola u kolo. Na šutnju nas jos vise gaze, to je valjda jasno kao dan.

Zivi bili pa vidjeli da cemo kad budemo imali daMu vidjeti i promjenu pravila vec na kraju sezone za dobrobit svih na kraju krajeva.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 15 feb 2026, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.

#MaxOUT

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 15 feb 2026, 11:49

Frajer 5x postova pise kako treba ostavit sudjenje i nije nista znacajno pokradeno, pojava je ili provokator ili internista, mediji u skandal i sve zivo na sudije , dobri bosnjo kaze nismo pokradenj, dobro je nek ne puca, plata redovna prijavljen ma 450KM. Idi skupljaj pokemone ostavi se komentarisanja levat

Montoya
Kontakt:

Post Postao/la Montoya » 15 feb 2026, 12:04

Ne kažem ja šabani da sudija nije pogriješio,ali sve posle te greške je po pravilima. Vi ste se zakačili za te sudijske greške kao nekad interisti. I još da vam kažem ljudi dragi 30 godina navijač,ali onaj realan. Navijač kluba Juventusa,a ne mrzilac drugih klubova. Navijač Juventusa,a ne pojedinih igrača tog Juventusa. Imao sreću pa gledao par puta i uživo,a u vremena kad nije bilo streamova snalazio se na svakakve načine da pogledam!! Vama je svatko ko ima mišljenje i ko misli glavom provokator!! ⚫⚪

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 15 feb 2026, 12:08

Listam malo uz kafu tviter tek sad vidiš koliko smo pokradeni. Ne znam jesmo li ikad i u jednoj utakmici ovako zaklani.
Prvo Kalulu nije trebao dobiti prvi žuti karton, pa onda drugi žuti, onaj prosječni štoper po kvalitetu Bastoni trunke stida i srama nema, tako to pacovi odgajaju igrače, pa Materaci im jedna od najvećih legendi kluba :rol: zamisli kako si mali klub kada ti je Materaci legenda :rol:

Penal nad Mekenijem, samo pogledajte nastavak akcije, lopta pogađa Biseka u ruku još jedan penal, pa penal na Bogom, pa faul nad Opendom kod njihovog trećeg gola.

Ovo je za Haga šta je uradio onaj raspali Interov sudija, sudio im je deset utakmica imaju devet pobjeda i remi kada on "dijeli" pravdu :puke:

Još jednom svaka čast Komoliju na izjavama poslije utakmice, nema oštećenijeg kluba ova godine ja mislim, krenuti od Verone i penala Žoao Marija, oduzeti penal protiv Fiorentine, pa penal nad Čikom protiv Lacija u prvom dijelu, pa Lukumi, pa Kabal protiv Lacija....

MANIJACI JUG 1987

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.