joj valja onog plocu slusat, ne postoji gori komentator od njega
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Ma danas teska patnja, lose vrijeme + nema Hordi.
Ocekujem tesku i minimalnu pobjedu sa losom igrom i jednom majistorijom Adema. Igru brisi bodove pisi, samo da nastavimo niz.
Mosa Rajvosa
Ocekujem tesku i minimalnu pobjedu sa losom igrom i jednom majistorijom Adema. Igru brisi bodove pisi, samo da nastavimo niz.
Mosa Rajvosa
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Uz sudjenje 70:30 Muse , bit ce vjerovatno utakmica sa malo sansi i nas i njih , pa ko iskoristi svoje sanse pobjedit ce .
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Brate Telecome, na kojoj od Arena ce biti prijenos ljubi te brat 
Izgleda ne ide na Arenama u Srb i Hrv, imaš PPV za 3KMMaroonBjelave je napisao/la: ↑15 feb 2026, 11:44Brate Telecome, na kojoj od Arena ce biti prijenos ljubi te brat![]()
Kako je krenulo odgodit ce se tekma u doboju je gore padanje nego ovdje
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ja vazda gledam na onim piratskim stranicama što se tiče MYTV, baš su glupi što kupe prava da samo oni mogu prenositiMaroonBjelave je napisao/la: ↑15 feb 2026, 11:44Brate Telecome, na kojoj od Arena ce biti prijenos ljubi te brat![]()
P.S treba iskoristiti današnju priliku i doći na -8 Zrinjskom
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
- jurisicduska
- Kontakt:
Je li istina da nema Adema danas?
Pa valjda bi teren trebao biti okej, oni imaju hibrid a nije bilo nekih vele padavdina.jurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 12:25Ma nece je odgodit.
Po nekim najavama bas sastav čudan.
jurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 12:25Ma nece je odgodit.
Po nekim najavama bas sastav čudan.
Vazda urodi plodom kad je sastav u pitanju
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
Uvijeknapravojstrani
- Kontakt:
Koliko smo napredovali u radu najbolje govori podatak da smo ranije igrace prodavali u tursku ligu a zadnju godinu u lige petice i Južne Amerike. Očigledan napredak smo napravili ali moze to jos bolje jer moramo doći na cifru od 5 miliona EURA. Nadam se vec ove godine.
Žao mi jedino Jate jer je veliki potencijal ali sudijska mafija mu nije dala da igra i da se razvija. A mogao je da bude veliki transfer da su ga pustili.
Žao mi jedino Jate jer je veliki potencijal ali sudijska mafija mu nije dala da igra i da se razvija. A mogao je da bude veliki transfer da su ga pustili.
-
KosevoZove
- Kontakt:
My tv maroone ljubi te facko je prijenosMaroonBjelave je napisao/la: ↑15 feb 2026, 11:44Brate Telecome, na kojoj od Arena ce biti prijenos ljubi te brat![]()
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Ide Faćko ideeKosevoZove je napisao/la: ↑15 feb 2026, 12:49My tv maroone ljubi te facko je prijenosMaroonBjelave je napisao/la: ↑15 feb 2026, 11:44Brate Telecome, na kojoj od Arena ce biti prijenos ljubi te brat![]()
![]()
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
- PeppermintSA
- Kontakt:
Čelikova savršena utakmica ogromna je stvar za nas. Jako je bitno da igrači koje proizvodimo i prodajemo dalje prave karijere. Jedno je uvaljati, lupam, Bubanju nekim Rusima za 800k, a on tamo ne upiše ni jednu jedinu minutu (jer je krampa, što sam sve vrijeme govorio) ili prodati ultra talentovanog Buljubašića u 19. godini života nekom karinasporu iz Turske jer je i tebi i njemu zinulo dupe za parama. Ali sve je to kratkom daha i generalno bezvrijedno. Ovo sa Čelikom je vrijedan posao. Imamo momka koji je naš proizvod 1/1. Prošao je kompletan naš pogon - od pionira, pa do prvog tima u kojem je bio kapiten. Prodali smo ga za solidnu cifru u ligu petice, i to u klub koji je prvi na tabeli ispred aktuelnog prvaka Evrope i svijeta. I momak odigra svih 90 minuta kao profesor. Igrač koji je bio ubjedljivo najviše u kadru te igrač koji je u meču u kojem je njegov tim demolirao protivnika 5:0 bio u pet najbolje ocijenjenih igrača (za očekivati je da to budu navalni igrači). I ono što najviše plijeni pažnju - dečku se igra unaprijedila za 400%. Ja gledam utakmicu i ne mogu da vjerujem kako dobro igra. Svi nedostaci koje je imao kod nas su mu otklonjeni. Samo nek nastavi i nama se otvaraju OGROMNA vrata. Ako krene putem kojim će, vjerujem, krenuti i nakon godinu-dvije dana postane standardni prvotimac i naposljetku se proda u neki tamo Chelsea ili Juventus, a mi to ispratimo etabliranjem Darisa Dizdarevića u prvi tim, Daris ide za 5-10 miliona u isto tako neki klub iz liga petice. I tu ulazimo u taj začarani krug vrhunske proizvodnje i još bolje prodaje. Za 2-3 godine da dođemo do toga da imamo 5-6-7 svojih igrača u ligama petice. To će vuci prodaje u iznosu od 10-20 miliona. To će vuci velike stvari.
Hvala dragom Bogu dođe vrijeme za posipanje pepelom po glavi. Iskreno bio sam veliki skeptik za Nidala i njegov boravak u Lensu. Sve se nekeko prebrzo odigralo, traka na ruci, repka i odmah Lens. Pogotovo spoznaja da je izgubio mjesto u repki U 21 gdje je realno jako tanka konkurencija. Obradovan sam maksimalno što sam bio u krivu. Nidale svu ti sreću svijeta želim, da ti dragi Bog podari da budeš zdrav i da guraš što je dalje moguće 

.
PeppermintSA je napisao/la: ↑15 feb 2026, 12:51Bubanju nekim Rusima za 800k, a on tamo ne upiše ni jednu jedinu minutu (jer je krampa, što sam sve vrijeme govorio)
0-1 Turkeš
Čestitke za Nidala, perfektna utakmica sinoć za njega i ekipu.
Čestitke za Nidala, perfektna utakmica sinoć za njega i ekipu.
Nikad poraz, samo lekcija.
Kako je potvrđeno za portal "Avaza", Gelson Rocha će karijeru nastaviti u Hrvatskoj.
Sarajevo na njega dugoročno računa, no sada mu je potrebna minutaža i bit će poslat na posudbu u Orijent.
Podsjetimo, ovaj Portugalac je u novembru 2025. godine potpisao ugovor sa Sarajevom nakon što se nametnuo u B ekipi.
Sarajevo na njega dugoročno računa, no sada mu je potrebna minutaža i bit će poslat na posudbu u Orijent.
Podsjetimo, ovaj Portugalac je u novembru 2025. godine potpisao ugovor sa Sarajevom nakon što se nametnuo u B ekipi.

.png)