Samo mi ih zbog toga nije zao. Po tom kriterijumu je ovo cist penal uz mozda i crveni karton.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bukvalno ga lopta u stomak pogodila.Pitaristok je napisao/la: ↑15 feb 2026, 13:22Nevjerovatno kakav penal debil svira, ništa se promjenilo sa lopovom čeferinom nije, jovo nanovo
Toliko o Ceferinu.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Ako je ovo penal onda je bilo kakav dodir lopte i ruke penal
Toliko vam o Ceferinu,bitno je da je Borcu dobro
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Znači igranje laktom je penal kad ide u korist H komponente, igranje otvorenim dlanom nije penal kad ide u korist B komponente.
Penal ni u ludilu. Čeferin ide dalje 
Pa ne treba nama navijacima ovo. Gdje je gust da dobijes nekoga jer si bio bolji ili snalazljiviji na terenu, a ne ovako iz kola u kolo ljudi u crnom ( ili u zutom) nam kroje rezultate.
I onda se pitamo zasto nam je slobo posjecena liga, zasto juce u duelu koji mozda odlucuje prvaka nema ni 3k ljudi na tribinama itd. Nece raja da gubi zivce kad je sve unaprijed izrezirano.
Ovo je sramota sta nam rade sudije, bukvalno nam unistise ligu cast izuzecima. Ovo penal a ruka uz tijelo a ono u Posusju nije, ruka metar od tijela.Fujjjj
-
KosevoZove
- Kontakt:
Konacno posten odgovor po meni ruka uz tijelo, ali posto nam je sve u kurcu u ovoj drzavi, tako da unistise i ono malo sto je valjalo a to je SPORT!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- jurisicduska
- Kontakt:
Čim neko zareda rezultate, postane ozbiljan ide ubijanje u pojam. I onda ovi dođu i kažu vi uložili ne možete ništa. Ko će ovdje ista moći pored ovakvih idiota.
Ovu ligu je sevab ugasiti
Ma ide sada klanje i u Doboju. Apsolutno sam siguran u to. Jasne su tendencije.
- FKS -
Kakav debil je ovaj Njegomirović ako je ovo dosudio samo po svojoj procjeni, ako mora to je drugo. Ali ako je ovo po njegovom znanju i poznavanju pravila fudbal i fudbalske igre uopšteno ja ne znam onda šta on traži u ovoj profesiji.
Da postoji minimalno pravde da ga suspenduju doživotno kakvih sve gadosti je dosudio u svojoj karijeri.
Da postoji minimalno pravde da ga suspenduju doživotno kakvih sve gadosti je dosudio u svojoj karijeri.
Kaze dovedi investitora,sta ces ga bola dovest
Doce ti Nihad,Gigovic i evo sad i Njegomirovic ne moze ti bola pomoci 100 investitora
Doce ti Nihad,Gigovic i evo sad i Njegomirovic ne moze ti bola pomoci 100 investitora
Ovde se raspravlja o pravilima , ako je on namjerio da svira svirat ce vidilo se odma na nedosudjenom faulu Vehabovica kakvo ce sudjenje biti , trebaju ljudi da skontaju da postoje posebna pravila za b komponentu , a posebna za s i h komponentu dok god to neki ne shvate a nevjerovatno da nakon sudjenja zadnjih godina to neki ne shvataju nego lupaju gluposti o pravilima necemo ici naprijed , i danas kad pokradu Sarajevo u Doboju javit ce se Zeljini da podjebavaju ne kontajuci koliko su glupi jer i njih isto ceka
.
Za ovakvu odluku se treba skinuti s liste....Fort je napisao/la: ↑15 feb 2026, 13:31Kakav debil je ovaj Njegomirović ako je ovo dosudio samo po svojoj procjeni, ako mora to je drugo. Ali ako je ovo po njegovom znanju i poznavanju pravila fudbal i fudbalske igre uopšteno ja ne znam onda šta on traži u ovoj profesiji.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Nadam se da je sad jasno sto je bezveze da se medjusobno koljemo ovdje dok se ove stvari desavaju.
Istupiti iz lige i zdravo ovo je odron odrona
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Po nekom pravilu Bilbija i Njegomirović već imaju namjerne pogrešne odluke koje direktno utječu na rezultat. Ako budu suspendovani 5-6 utakmica pokazat će se volja za dobrobit fudbala, ako ne budu suspendovani to znači da je Vico uhljebio Slovenca da ga niko iz UEFE ne dira i onda možemo komotno ugasit sport u BiH.
Trenutno korisnika/ca: COYGBiH, kogmagie46, laszlo i 27 gostiju.