Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ma odgovor krije kamera sa ambasade. Nema sanse da 30 tona zeljeza moze onako da se ispali sa semafora do skretanja.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 15 feb 2026, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
neprilavodjena brzina je glavni uzrok nesrece, e sad kako je doslo do nje treba da se otkrije, i zasto vozac nije kocio, ako i to nije radilo onda ne znam, djeluje mi malo vjerovatno da dva sistema unutar tramvaja nisu radila nikako i da su se pokvarila od zeljeznicke do masinske skole
- akisarajevo92
- Kontakt:
Jos jedan dokaz koliko je opasno imati slusalice i konstantno koristiti telefon dok se kreces javnim prostorom, ovi sto nisu bili na telefonu su uspjeli pobjeci sa stanice
gle ove djevojke na trotoaru, nijedna iskrena ljudska reakcija u trenutku nesrece, ni da se uhvati za glavu, nego prvo sto joj pada napamet da izvadi telefon iz dzepa i snima, a onda i trci za sto bolju poziciju
po i svjedokinji, masa ljudi je snimala a skoro niko nije pritekao u pomoc
gle ove djevojke na trotoaru, nijedna iskrena ljudska reakcija u trenutku nesrece, ni da se uhvati za glavu, nego prvo sto joj pada napamet da izvadi telefon iz dzepa i snima, a onda i trci za sto bolju poziciju
po i svjedokinji, masa ljudi je snimala a skoro niko nije pritekao u pomoc
Don't believe the hype.
Ja mogu da shvatim da ti je traumatično prići jer nije za svačiji želudac, ali da ne pomogneš, ali uzmeš yebeni telefon da snimaš to ne mogu da shvatim.
Evo protesti polahko prelaze u "podrška za vozača, nije kriv". Imam empatiju prema njemu i njegovoj porodici, ali mislim da sad dobijemo apsolutno sve dokaze da je ipak ljudski faktor i dalje bi narod govorio da nije on kriv. Idealna prilika da vlast proglasi proteste političkim, iako su samo djeca na istim.
Evo protesti polahko prelaze u "podrška za vozača, nije kriv". Imam empatiju prema njemu i njegovoj porodici, ali mislim da sad dobijemo apsolutno sve dokaze da je ipak ljudski faktor i dalje bi narod govorio da nije on kriv. Idealna prilika da vlast proglasi proteste političkim, iako su samo djeca na istim.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ma mi smo narod koji zivi od teorija zavjere. I jos kad na to dodas ove napaljenje klinje koji zaustavljaju raju po ulici i ne daju im da prodju a ljudi ili rade svoje poslove, idu doktoru, u apoteku ili ko zna sta.Surreal je napisao/la: ↑15 feb 2026, 12:33Ja mogu da shvatim da ti je traumatično prići jer nije za svačiji želudac, ali da ne pomogneš, ali uzmeš yebeni telefon da snimaš to ne mogu da shvatim.
A i vidjeli od ovih u Srbiji pa kontaju to je in pa hajmo i mi.
15.10.2013.
- JayCatwright
- Kontakt:
kako vidiš života ti ko je na telefonu na staniciakisarajevo92 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 12:25Jos jedan dokaz koliko je opasno imati slusalice i konstantno koristiti telefon dok se kreces javnim prostorom, ovi sto nisu bili na telefonu su uspjeli pobjeci sa stanice
Ma nije brate, dođem na proteste, na čelu kolone dijete koje se fura na huligane i kao prati njega.
Onda mi nije jasno koji je cilj protesta, blokiraš ulicu okej, ali koji su zahtjevi? Univerzalni pojam pravde ili šta, da se nekako onemoguće saobraćajne nesreće ili je odjednom cilj promjena vlasti? Potpuno nekako neorganizovano, što napisa gore vidjeli malo kako je u Srbiji bilo, pa što ne bi i mi malo.
Onda mi nije jasno koji je cilj protesta, blokiraš ulicu okej, ali koji su zahtjevi? Univerzalni pojam pravde ili šta, da se nekako onemoguće saobraćajne nesreće ili je odjednom cilj promjena vlasti? Potpuno nekako neorganizovano, što napisa gore vidjeli malo kako je u Srbiji bilo, pa što ne bi i mi malo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Još debilčići krenuše da blokiraju gore prema vojnoj bolnici, sreća pendreci se bar tu ukazaše. Dovoljno je bilo samo da ih vide.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
A je li nije bilo putnika u tramvaju da nesto mogu posvjedociti?
- napoleon72
- Kontakt:
Neko je juce postavljao sliku kako se iskazi svjedoka razlikuju kad je neka nesreca u pitanju. Ko zna da li je i ona to mahanje vidjela ili umislila da je vidjela? Ili je neko tik nakon nesrece pored nje rekao "sto nije barem mahao ili zvonio" pa mozak stvorio sliku. Govorimo o traumaticnom iskustvu koje se desi u djelicu sekunde. Nije to film da imas usporen prikaz svega iz vise uglova. Ne kazem da cura laze nego jednostavno mozda je uvjerena da se nesta desilo sto nije bas tako. Te osobe i poligraf mogu proci jer ne lazu, samo mozak nije ispravno zapamtio. Valjda se pojave snimci neki. Nerealno mi je da advokat vozaca govori pricu koja mu manje ide u prilog nego iskaz svjedoka.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- JayCatwright
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
Bilo je putnika u tramvaju
"Lake tjelesne povrede zadobio je i putnik u tramvaju, muškarac (60) iz Konjica koji je također otpušten na liječenje."
Don't believe the hype.
Joj bruca, čekam samo da neko pri vrhu naruči swiss ice watermelon
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- napoleon72
- Kontakt:
Grob te yebo dragi, traze pravdu za nekog ko je tek izveden na rociste. Stvarno smo kao narod retardirani do 100 pm. Ovo malo drzave sto imamo je cisto Allahova milost ocm.12:50 "Pravda za Adnana" i "Erdoan, Erdoan", uzvikuju građani dok se kreću prema centru grada.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Cim to na licu ima maske i kapuljace, nije njemu do protesta...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Izjavila je djevojka na Face TV koja je i sama uspjela pobjeci s te iste stanice. Glupko.JayCatwright je napisao/la: ↑15 feb 2026, 12:47kako vidiš života ti ko je na telefonu na staniciakisarajevo92 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 12:25Jos jedan dokaz koliko je opasno imati slusalice i konstantno koristiti telefon dok se kreces javnim prostorom, ovi sto nisu bili na telefonu su uspjeli pobjeci sa stanice
Ali strašno, vozač već heroj, Bože sačuvaj jbt
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Šćepo otvorio šinteraj opet.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Nekad smo bili država sa 4 miliona selektora, sad imamo 4 miliona vještakanapoleon72 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 13:28Grob te yebo dragi, traze pravdu za nekog ko je tek izveden na rociste. Stvarno smo kao narod retardirani do 100 pm. Ovo malo drzave sto imamo je cisto Allahova milost ocm.12:50 "Pravda za Adnana" i "Erdoan, Erdoan", uzvikuju građani dok se kreću prema centru grada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.