Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
Devil
- Moderator
-
Kontakt:
Predsednik Upravnog odbora vaterpolo kluba Partizan Aleksandar Šoštar izjavio je da su crno-beli spremni da zaigraju u regionalnoj Jadranskoj ligi već sledeće sezone.
Šoštar je napomenuo da će jedini uslov najtrofejnijeg srpskog kluba za učešće u tom takmičenju biti garancija da će preostala dva zainteresovana naša predstavnika, Crvena zvezda i Vojvodina, moći da nastupe u sezoni 2011/2012.
“Smatramo i dalje da je interes srpskog vaterpola da u Jadranskoj ligi imamo tri predstavnika”, poručio je Šoštar.
Prvi čovek VK Partizan smatra da, i pored najave pristupanja srpskih klubova takmičenju u kome se nadmeću timovi iz Hrvatske, Crne Gore i Slovenije, pozicije regionalne Evrointer lige nisu ugrožene.
“Naš cilj ostaje da to takmičenje postane prvo u svetu vaterpola koje može da pokrije troškove sopstvenog postojanja”, naglasio je Šoštar i dodao da su za očuvanje te lige zainteresovani rumunska Oradea, najbolji slovački klubovi i klubovi iz Mađarske koji nisu izborili plasman u Evrokupove.
Komentarišući rezultate Partizana u dosadašnjem delu sezone, Šoštar je rekao da je plasmanom na završni turnir Evrolige, klub ispunio ambicije.
“Sada smo došli u situaciju da se borimo za neke druge, mnogo veće ciljeve”, zaključio je Šoštar.
Sostar objasnio.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
tikvan
-
Kontakt:
Šoštar je oduvijek bio gospodin tako i ovaj put.
Naravno da treba insistirati na više naših predstavnika u toj mogućoj Jadranskoj ligi,jer samo tako će i srpska liga napredovat.
-
ofanziva23
-
Kontakt:
Postao/la ofanziva23 » 23 apr 2011, 10:01
Ja sam uveren ove godine u titulu evropskog šampiona.
Imamo fantastičan tim,po imenima slabiji jedino od Reca. Mislim da je došlo vreme da vratimo dugove za sve ove godine i uzmemo sedmu titulu.
-
drinin vuk
-
Kontakt:
Postao/la drinin vuk » 24 apr 2011, 12:29
ofanziva23 je napisao/la:Ja sam uveren ove godine u titulu evropskog šampiona.
Imamo fantastičan tim,po imenima slabiji jedino od Reca. Mislim da je došlo vreme da vratimo dugove za sve ove godine i uzmemo sedmu titulu.
Не " ја % & $ ' ? $ & по ",$ ' ? & се $ ? $ " " 13 суперстарова ",? " " " " 13 ".
" / ? у ",/ $ ",$ ",на ? / тренера тренутно у " вјероватно. Стога не " & $ је & " у " ? ". Наравно ја % ? $ - & $ у ? " $ та / $ $ """ $ (") ¥ ? &.
& $ - & " - & - &
ФСРС
-
Devil
- Moderator
-
Kontakt:
Jbg mora se priznati da je Recco jaci i u finansijskom ali i u igrackom smislu,jer jednostavno imaju i siri izbor na klupi.Dovoljno je pogledati njihov sastav na golu Tempesti za mene licno uz Sora i Szecsia najbolji svetski golman,imaju u polju odlicne Madarasa,Benedeka,Filipovica,Burica,Kasasa,Nikica,Zlokovica,Riosa,iskusnog Peronea...jednostavno i kada im neko izadje iz bazena uleti novi koji je mozda za trunku losiji od ovoga prvog.Bice Partizanu isto tesko,ali nadam se da ce doneti u Beograd jos jednu jacu evropsku titulu nakon 97/98 sezone cini mi se kada su uzeli LEN cup.
-
drinin vuk
-
Kontakt:
Postao/la drinin vuk » 24 apr 2011, 17:12
$ % $ је % $.
" " " " % су $ ?

а ? " " ",$ је заправо " ? $ у $ са ' ?.
& $ - & " - & - &
ФСРС
-
drinin vuk
-
Kontakt:
Postao/la drinin vuk » 25 apr 2011, 11:22
Стјепан " je napisao/la:Ma kad se samo sjetim koliko smo prethodnih godina imali pehova i koliko su sudije bile protiv nas u polufinalima Evrolige,ali dobro neću sudijama poklanjat pažnju nadat se da će akobogda ono bit na strani Partizanovog protivnika 60-40 i to će bit dobro.
A po meni u finalu i ne igra neku veliku ulogu plata,ali nažalost sudije itekako mogu igrat.

' " је најтеже ? оно ? " Југа $ ' ? & " ? $ $ пар " " $ " ? " " пораз. ? " & $ " - & & попут " " ? " $ $.
& $ - & " - & - &
ФСРС
-
drinin vuk
-
Kontakt:
Postao/la drinin vuk » 26 apr 2011, 17:17
Vaterpolisti Partizana i ove sezone igraće na završnom turniru Evrolige koji će se održati u Rimu. Trener Partizana jasno je izrazio ambicije crno-belih.
Igor Milanović je oduševljen uspehom svoje ekipe, koja je dva kola pre kraja četvrtfinalne faze Evrolige osigurala plasman na fajnal-for.
Slede dueli sa Jadranom i Jugom u kojima crno-belima predstoji borba za prvo mesto u grupi, što nije zanemarljivo, jer bi u polufinalu izbegli najvećeg favorita, ekipu italijanskog Pro Reka.
Trener Partizana je naglasio da crno-beli već počinju pripreme za fajnal-for, gde će otići sa jasnim ciljem.
''Ovo je ogroman, impozantan uspeh Partizana u kriznim vremenima. Svi smo videli koliko je teško izboriti plasman na fajnal-for, a tamo se ide da se bude prvi, sve ostalo je manje bitno. Odlično smo tempirali formu, koja je u usponu od Nove godine, a predstojeći mečevi u Dubrovniku i protiv Jadrana u Beogradu biće u funkciji priprema za završni turnir'', istakao je Milanović.

& $ - & " - & - &
ФСРС
-
drinin vuk
-
Kontakt:
Postao/la drinin vuk » 28 apr 2011, 13:43
Kapiten Srbije u Partizanu?
Sledeće sezone Partizan Rajfajzen bi mogao da bude još jači, jer kako hrvatski mediji saznaju Vanja Udovičić je blizu povratka u klub. Momak koji se i prošle godine spominjao kao moguće pojačanje crno-belih, završio je na kraju u Mladosti, međutim, zagrebački tim nije uspeo da zatvori finansijsku konstrukciju za sledeću sezonu, pa je odlazak kapitena Srbije realna opcija.
Vanja je među "žabce" došao nakon ucena u Italiji od vlasnika Pro Reka, koji je zahtevao da se naš kapiten odrekne Srbije i zaigra pod zastavom "azura".
- Nisam još razmišljao o sledećoj sezoni, ali svakako da mi je cilj da igram u vrhunskoj ekipi - rekao je Udovičić hrvatskim medijima.
Podsetimo, crno-beli su sinoć trijumfovali protiv Juga 13:10 i potvrdili prvo mesto u Grupi A, kao i plasman na fajnal-for Evrolige, gde će im najverovatnije rival biti Mladost.
Све % $ % " $ $ је " у ".

& $ - & " - & - &
ФСРС
-
Devil
- Moderator
-
Kontakt:
Ma ovo je bilo samo pitanje momenta.Kao sto i gore u samom tekstu pise Vanja je bio ucenjen od Pro Recca da se odrekne srpskog pasosa ili u suprotnom da leti.On je naravno izabrao ovu drugu varijantu i veoma je zurio sa nalazenjem novog kluba,a posto je Mladost bila najbrza i odmah ga zvala bez puno dilema je dosao u Zagreb.Sada kada vlada interesovanje Partizana da pojaca konkurenciju opet ne verujem da ima dilema za njega.
-
28TAGOE
-
Kontakt:
Bravo majstori. U Dubrovniku njihovom ste ih izbacili i treba da im vratimo za sve one sudijske protiv njih zadnjih godina,za one peterce,neka plaču.
Finale je već sad po meni činjenica,e da li je Pro Recco toliko bolji vidjeće se u finalu najjačeg Evro takmičenja.
LARISSA RIQUELME!
-
drinin vuk
-
Kontakt:
Postao/la drinin vuk » 29 apr 2011, 11:06
Devil je napisao/la:Ma ovo je bilo samo pitanje momenta.Kao sto i gore u samom tekstu pise Vanja je bio ucenjen od Pro Recca da se odrekne srpskog pasosa ili u suprotnom da leti.On je naravno izabrao ovu drugu varijantu i veoma je zurio sa nalazenjem novog kluba,a posto je Mladost bila najbrza i odmah ga zvala bez puno dilema je dosao u Zagreb.Sada kada vlada interesovanje Partizana da pojaca konkurenciju opet ne verujem da ima dilema za njega.
& " " ту " $ ",% јест јест.
" је Вања " 20-& $ & ',? ето ? се " " се $ је тај " ' $,а $ " " $ је управа " у ' ' ? у $ ? "," свега управо & ? пара.? " " не & ' у " / ' ",& ја се $ $ је ? $ $ $ сезоне $ у % " " у " & ",а " $ - $ " $ сезоне,& $ је његов $,тренутно " " " Вања $.
& $ - & " - & - &
ФСРС
-
28TAGOE
-
Kontakt:
LARISSA RIQUELME!
-
drinin vuk
-
Kontakt:
Postao/la drinin vuk » 30 apr 2011, 11:34
(јој " " се $

) ' с $ стране је $ то % $ " ? " $ ? у " се $,наравно % је то "," $ су " у " $ " ",? ето $ & " ? је ' 12 " " вјероватно у ",& $ % се тога " $ ?,- ' то $ $ " ",? " $ се " у & све то ? / ",",".
& $ - & " - & - &
ФСРС
-
ofanziva23
-
Kontakt:
Postao/la ofanziva23 » 02 maj 2011, 10:45
U finalu plej ofa vaterpolisti Partizana igraće sa ekipom Vojvodine za titulu.
Vojvodina je pobedila Crvenu Zvezdu sa 7-5 i izborila finale.
p.s. Još jedna pobeda,još jedna titula.
-
28TAGOE
-
Kontakt:
LARISSA RIQUELME!
-
28TAGOE
-
Kontakt:
Šoštar u kući slavnih.
Polufinalnu utakmicu u Evroligi Partizan će odigrati u terminu od 19:30.
LARISSA RIQUELME!
-
Monci
-
Kontakt:
Ma moze sve dok se do Recca ne dodje,onda gotovo ne moze dalje...
-
28TAGOE
-
Kontakt:
Monci je napisao/la:Ma moze sve dok se do Recca ne dodje,onda gotovo ne moze dalje...
Finale je stoga ništa nije nemoguće,a Partizan nije klub koji je za klasu slabiji od Recca, u najmanju ruku je 55-45 u korist Recca stoga sem sudija i domaćeg terena sve ostalo je identično,te naravno para.
Crno-beli su u prvom meču na Banjici slavili rezultatom 16:4, pa je teško očekivati iznenađenje u drugoj utakmici u Novom Sadu. Revanš je na programu u petak od 19 časova, a trener Partizana Igor Milanović očekuje sličnu utakmicu kao na Banjici i da njegov tim na kraju proslavi titulu uoči iskušenja na fajnal-foru u Rimu.
Milanović sumnja da Vojvodina može da pruži jači otpor njegovoj ekipi.
''Kako se bliži kraj sezone, Vojvodina igra sve slabije, pa mislim da ni jači trening u ovim mečevima ne možemo da sprovedemo. Bolje bi bilo da igramo između sebe, imali bi jaču utakmicu'', izjavio je Milanović.
On je pohvalio svoju ekipu za kompletan učinak u sezoni na izmaku, ali veruje da još nije pokazala svoj maksimum koji očekuje upravo na završnom turniru Evrolige.
''Čestitam igračima na dosadašnjem pristupu igri, pre svega u odbrani. Pokazali su neku vrstu avangarde koju mnogi ne razumeju. Cilj u Evroligi smo već ostvarili plasmanom na završni turnir i teško je sada postavljati cilj da osvojimo Evroligu pored finansijski znatno moćnijeg Pro Reka, na njegovu stogodišnjicu. Ipak, verujem u moje igrače, odigrali su briljantno u Dubrovniku i Herceg Novom i mislim da čak ni to nije njihov maksimum, da mogu još bolje i da će to pokazati u Rimu'', optimista je trener Partizana.
LARISSA RIQUELME!
-
tikvan
-
Kontakt:
Nisam u stanju da pratim trenutno utakmicu tv zeza, ali nadat se laganici. Baš me zanima da čujem izvještaj o atmosferi na slanoj bari.Ne sumnjam da će firmaši doć i podržat mladu ekipu Voše. Naprijed Partizan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.