Tarik Muharemovic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Tarik Muharemovic
dvije sezone Rome ili Bornmuta, pa onda na visi nivo, ako imao kvalitet...Mada sumnjam da je tim poput rome spreman dati 30ak miliiona.
Ne izgleda mi uopste prisutno na terenu, izuzetno nervozan,zaradi bezveze zuti na samom pocetku utakmice..
Je li povreda ili?
Ma nije,vjerovatno ga zbog zutog izvadio
Sto prije mora zaboraviti intere, mancestere i ostala cuda! Evo danas najslabiji na terenu. Izasao je na poluvremenu, da li je povreda, žuti ili jednostavno Grosso nije zadovoljan, čut ćemo kasnije. Ako je povreda, nadam se da će se brzo oporaviti.
Ali ono sto hocu da kazem jeste da je puno bolji igrac bio prije nego se poceo povezivati sa velikim klubovima. I kada sam neki dan napisao da je on daleko jos od toga, dobio sam salvu uvreda. I neka sam, najmanje sam ja ovdje bitan (ili bilo ko od nas na forumu sto se Tarikove karijere tiče), samo sve sto hocu da kazem je: PUSTIMO GA NEK DIŠE, ŽIVI, UŽIVA I RAZVIJA SE RAHAT!
Ali ono sto hocu da kazem jeste da je puno bolji igrac bio prije nego se poceo povezivati sa velikim klubovima. I kada sam neki dan napisao da je on daleko jos od toga, dobio sam salvu uvreda. I neka sam, najmanje sam ja ovdje bitan (ili bilo ko od nas na forumu sto se Tarikove karijere tiče), samo sve sto hocu da kazem je: PUSTIMO GA NEK DIŠE, ŽIVI, UŽIVA I RAZVIJA SE RAHAT!
-
Edincapitano
- Kontakt:
Mislim da je vise zbog zutog kartona.
-
IgmanskiVukovi
- Kontakt:
Udinese-Sasuolo.. mozda mi je promaklo,ne tvrdim nista. Eto ti ako si gledao,reci nam sta je bilo?
-
IgmanskiVukovi
- Kontakt:
U zračnom duelu sa Zaniolom pao na ledza
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986, Muumii, Vanja8, Zglavkar i 31 gost.
.jpg)