A mi smo kao reprezentacija koja napada i kontrolise posjed svih 90 minuta?Diadora je napisao/la: ↑07 feb 2026, 22:58On realno moze igrati samo u ekipama koje SE brane 90 minuta I igraju niski blok.. za svaki drugi sistem je beskoristan. Za repku moze posluziti zadnjih 20 minuta Ako SE brani rezultat, sve ostalo je patnja. Za njim I sunjicem na terenu je bukvalno nemoguce drzati loptu I igrati posjed.
Nikola Katić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
19vendetta87
- Kontakt:
Re: Nikola Katić
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kakav borac i kakva požrtvovanost. Da smo ga imali kontra Austrije sad bi planirali put na SP.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Druze sa njim I sunjicem na terenu nas dominira hebeni kipar I to u 2 utakmice kao da su pepova barca. San Marino protiv nas izgleda kao ozbiljna ekipa kad su njih dvojica tu..niko ne trazi da igras egal tekmu I da drzis loptu protiv njemacke I holandije ali da nas puno slabije ekipe od nas dominiraju u posjedu to je vec problem. I to SE desava odkad je kockar tu19vendetta87 je napisao/la: ↑07 feb 2026, 23:07A mi smo kao reprezentacija koja napada i kontrolise posjed svih 90 minuta?Diadora je napisao/la: ↑07 feb 2026, 22:58On realno moze igrati samo u ekipama koje SE brane 90 minuta I igraju niski blok.. za svaki drugi sistem je beskoristan. Za repku moze posluziti zadnjih 20 minuta Ako SE brani rezultat, sve ostalo je patnja. Za njim I sunjicem na terenu je bukvalno nemoguce drzati loptu I igrati posjed.
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ovaj covjek treba da ima istetoviranu drzavu BiH na grudima da se zahvali ljudima iz BiH koji su mu napravili karijeru. Schalke predstvalja novu trenerku U shopu i reklamu radi on sa dzekom. Da mu nije nasih ljudi kao Dzeke,Barbareza,Spahica,Muslica igrao bi u gosku.
Ne znam čemu negativa. Dečko je fer prema nama, a i mi prema njemu. Bori se do zadnje minute na terenu za repku i klub. Nema nikakve drame oko njega. Nije sad Vranješ pa da je istetovirao RS na ruci pa su preko toga mnogi prešli. I treba da ga pripaze, mada ni to nije specifično samo za njega, već je kod nas opšta praksa, a pretpostavljam i u drugim sredinama...Momak je ok.napapijri1987 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 17:27Ovaj covjek treba da ima istetoviranu drzavu BiH na grudima da se zahvali ljudima iz BiH koji su mu napravili karijeru. Schalke predstvalja novu trenerku U shopu i reklamu radi on sa dzekom. Da mu nije nasih ljudi kao Dzeke,Barbareza,Spahica,Muslica igrao bi u gosku.
O tome da li treba da igra za prvi tim Schalkea ili za BiH, to je druga priča, mada svi trenutno znamo da nemamo baš mnogo opcija.
-
napapijri1987
- Kontakt:
Nikakva negativa, cinjenica. Isto kao sto je cinjenica da on sebe daje 100% posebno u repki.denza je napisao/la: ↑13 feb 2026, 17:42Ne znam čemu negativa. Dečko je fer prema nama, a i mi prema njemu. Bori se do zadnje minute na terenu za repku i klub. Nema nikakve drame oko njega. Nije sad Vranješ pa da je istetovirao RS na ruci pa su preko toga mnogi prešli. I treba da ga pripaze, mada ni to nije specifično samo za njega, već je kod nas opšta praksa, a pretpostavljam i u drugim sredinama...Momak je ok.napapijri1987 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 17:27Ovaj covjek treba da ima istetoviranu drzavu BiH na grudima da se zahvali ljudima iz BiH koji su mu napravili karijeru. Schalke predstvalja novu trenerku U shopu i reklamu radi on sa dzekom. Da mu nije nasih ljudi kao Dzeke,Barbareza,Spahica,Muslica igrao bi u gosku.
O tome da li treba da igra za prvi tim Schalkea ili za BiH, to je druga priča, mada svi trenutno znamo da nemamo baš mnogo opcija.
Na kraju krajeva drago mi je da gradimo mrezu ljudi u Evropi koji nase igrace mogu gurati u dobre klubove. Da se i Pjanic malo aktivira i zaganja Juve, PSG i tako te. Puno znaci poznanstvo u danasnjem fudbalu
Svakako, svakako.napapijri1987 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 17:51Nikakva negativa, cinjenica. Isto kao sto je cinjenica da on sebe daje 100% posebno u repki.denza je napisao/la: ↑13 feb 2026, 17:42Ne znam čemu negativa. Dečko je fer prema nama, a i mi prema njemu. Bori se do zadnje minute na terenu za repku i klub. Nema nikakve drame oko njega. Nije sad Vranješ pa da je istetovirao RS na ruci pa su preko toga mnogi prešli. I treba da ga pripaze, mada ni to nije specifično samo za njega, već je kod nas opšta praksa, a pretpostavljam i u drugim sredinama...Momak je ok.napapijri1987 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 17:27Ovaj covjek treba da ima istetoviranu drzavu BiH na grudima da se zahvali ljudima iz BiH koji su mu napravili karijeru. Schalke predstvalja novu trenerku U shopu i reklamu radi on sa dzekom. Da mu nije nasih ljudi kao Dzeke,Barbareza,Spahica,Muslica igrao bi u gosku.
Na kraju krajeva drago mi je da gradimo mrezu ljudi u Evropi koji nase igrace mogu gurati u dobre klubove. Da se i Pjanic malo aktivira i zaganja Juve, PSG i tako te. Puno znaci poznanstvo u danasnjem fudbalu![]()
Obje sestre su mu u hdz. Dolazi iz sredine koja je zadojenija po pitanju ndh katolibanstva cak I od sirokog brijega. Kvalitetom uopste ne zasluzuje biti tu.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Velsani skautiraju Katica i trljaju ruke,vele evo panja evo materijala.. stvarno je momak limitiran do Boga,cast borbenosti al nije dovoljno. Treba mu trazit adekvatnu zamjenu u dogledno vrijeme,a on fino klupa pa da ulazi kad se grcevito branimo
-
FerdinandF
- Kontakt:
Definitivno nije za prvih 11 repke.
Spor je i fizički i u kontanju.
Ovaj ako igrao protiv velsa, bice cudo ako ne napravi kiks, bilo penal/crveni/poklon...Nadam se da barbarez ima ambiciju da se plasiramo...Jeste da ni alternative nisu bog zna cemu. Mozda bi cak i mogao sa talijanima da se gomba, ali protiv welsa, igrac njegovih karakteristika je vise uteg za ekipu koja ga ima
- bromazepam
- Kontakt:
E jbg sad.. treba na klupu i njega i Kerima i Dzeku i Esmira i Ivana i Benjamina...
Pa najbolje da ne idemo nikako u Vels.
Pa najbolje da ne idemo nikako u Vels.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Nek se vrati Anel, hajmo tu pricu opet 
Kerima dzeku I esmira treba cuvati za zadnjih 25 minuta protiv velsana. Ivan ne bi ni trebao biti pozvan. Nikola I benjo mozda mada me nicim nisu uvjerili da zasluzuju biti na spisku trenurno. Od tahira mozda bude kakve koristi u buduce od sunjica I katica tesko
Dobro te više, BIA boy.Diadora je napisao/la: ↑15 feb 2026, 17:54Kerima dzeku I esmira treba cuvati za zadnjih 25 minuta protiv velsana. Ivan ne bi ni trebao biti pozvan. Nikola I benjo mozda mada me nicim nisu uvjerili da zasluzuju biti na spisku trenurno. Od tahira mozda bude kakve koristi u buduce od sunjica I katica tesko
Glory Glory Man United
-
FerdinandF
- Kontakt:
Al vas J*** ovi Diadora i Fanatic.
Neka, tako i treba, kad se primate ko majmuni ev vec godinu u ovom tempu, a generalno, godinama.
Neka, tako i treba, kad se primate ko majmuni ev vec godinu u ovom tempu, a generalno, godinama.
znam sve ja sam govorio za ovu dvojicu da su gori ovi što odgovaraju ovoj dvojici najvećih trolova na forumu (među njima i ja).FerdinandF je napisao/la: ↑15 feb 2026, 20:21Al vas J*** ovi Diadora i Fanatic.
Glory Glory Man United
Trenutno korisnika/ca: Beduin, General505, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Proximic i 47 gostiju.