povlacenje Boge plus udarac po stopalu u 16ercu tebi po pravilima? Faul na Opendom (daju gol iz toga), baca naseg igraca kao sumoborac tebi po pravilima? Penal nad Mckennijem plus igranje rukom u istoj situaciji tebi po pravilima? 10 prekrsaja su napravili kad nasi krenu u tranziciju nema zutog, tebi po pravilima? svastaMontoya je napisao/la: ↑15 feb 2026, 11:25A šta očekuješ da če se desiti i ako se klub oglasi? Osim te greške sudije za drugi žuti,sve ostalo je po pravilima. Bastoni dobro odglumio,ovaj nasjeo na to i dao žuti. Jbg ljudi griješe,zato su ljudi. Pravila su da se VAR u to ne može miješati i tu je kraj rasprave!! Da li če se pravila mijenjati,to je več neki drugi film!JuventinoBihac je napisao/la: ↑15 feb 2026, 11:04hoce li biti kakav official statement kluba? Pa mi smo najveci klub u Italiji ne moze se ovo nastaviti desavati
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
JuventinoBihac
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Šta ba regularno
Prvi karton Kalulua se može okarakterisati kao faul ali daleko od kartona, drugi karton takodjer eto može kao faul ali isto daleko od kartona, da ne pričam o kartonu kojem daješ igraču za onaj kontakt koji već ima karton, horor.
Faul nad Bogom na ivici 16erca,isti kontakt na drugoj strani je okarakterisan kao faul i drugi žuti, crveni.
Faul nad Opendom prije gola za 3 2
I na to sve onaj penal nad Westonom....
Sve regularno?
Prvi karton Kalulua se može okarakterisati kao faul ali daleko od kartona, drugi karton takodjer eto može kao faul ali isto daleko od kartona, da ne pričam o kartonu kojem daješ igraču za onaj kontakt koji već ima karton, horor.
Faul nad Bogom na ivici 16erca,isti kontakt na drugoj strani je okarakterisan kao faul i drugi žuti, crveni.
Sve regularno?
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Druze ne znam citas li ti sta gdje, svaki sudija koji se oglasio poslije misljenja je da je drugi zuti karton trebao biti karton za Bastonija zbog simuliranja i automatski njegovo iskljucenje. Kakav ba faul Kalulua?GIBRA je napisao/la: ↑15 feb 2026, 13:46Šta ba regularno
Sve regularno?![]()
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
O ovom sam pisao, i svaku utakmicu je ovako, ovo je u svakoj ligi svijeta zuti, pa i u nasoj PL. I to isto radi i Lautaro smiju se na svaku odluku sudiji u lice i nijedan zuti karton za isto.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Za sada se okrenuti Galati, vjerovatno momci već sutra putuju u Istanbul. Ne bi trebalo biti problema s njima samo hrabro.
Nadam se da ih ona krađa vijeka od sinoć nije mentalno poljulala. Tražim vijesti a Kefrena hoće li on biti u protokolu ništa još ne mogu da nađem.
Razmisliti o dovođenju Pelegrina iz Parme odličnu igru glavom ima ono što Spaleti traži, pošto je Dušan vjerovatno već bivši, ne vjerujem da će se produžiti ugovor s njim.
Nadam se da ih ona krađa vijeka od sinoć nije mentalno poljulala. Tražim vijesti a Kefrena hoće li on biti u protokolu ništa još ne mogu da nađem.
Razmisliti o dovođenju Pelegrina iz Parme odličnu igru glavom ima ono što Spaleti traži, pošto je Dušan vjerovatno već bivši, ne vjerujem da će se produžiti ugovor s njim.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Holm 2 sedmice out najmanje.
Bez ikoga ko može igrati desno na Como.
Jedino Amera prilagoditi.
Neka vrsta kletve s novopridošlim igračima.
Bez ikoga ko može igrati desno na Como.
Jedino Amera prilagoditi.
Neka vrsta kletve s novopridošlim igračima.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Licina vec tri utakmice na klupi u nextgenu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
I bolje da je povrijedjen, nego drvo da igra.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
I nije tako loše nakon remija Napolija i Rome. Sreća i onaj Komo izgubi od Fiorentine a vjerovatno će i od Milana u srijedu.
Ima se još šanse za treće-četvrto mjesto ima još 13 kola do kraja.
Sad se samo fokusirati na Galatu, pa ćemo o Komu poslije te utakmice.
Ima se još šanse za treće-četvrto mjesto ima još 13 kola do kraja.
Sad se samo fokusirati na Galatu, pa ćemo o Komu poslije te utakmice.
MANIJACI JUG 1987
Sad je pitanje kako ce sudije utjecati Na nastavak sezone.
Svejedno mi bio 2-3-4 samo da se uzme to zadnje mjesto za LS .
Svejedno mi bio 2-3-4 samo da se uzme to zadnje mjesto za LS .
Nisu sudije presudne, Spaletti da nije jeo **** sa bespotrebnom igrom bez krila, sad bi imali 5-6 bodova vise lagano, imamo mi problema i bez sudija. Jednostavno mora se igrati sa dva krila, imamo ih dovoljno i rotiraj to, neka se znaju dva koja su starteri s vremena na vrijeme odmori i goni do kraja. Vratit ce se i Dusan uskoro dobit ces i njega za napad. Sredina Amer je ionako u formu treba tu igrati, ali mi bez ozbiljnog veznog igraca prije svega nemamo sta traziti niti naredne sezone. Loca se jeste digao i bio bi sigurno jos bolji pored jednog vrhunskog veznog igraca. Treba taj top i jos jedan vezni uz Kefrena i kapitena 
Miretti nazalost stagnirao uzasan sinoc , on je i indirektni krivac za ono Kalulu vs Bastoni da je odigrao loptu kako treba ne bi ni doslo do one situacije.
Miretti nazalost stagnirao uzasan sinoc , on je i indirektni krivac za ono Kalulu vs Bastoni da je odigrao loptu kako treba ne bi ni doslo do one situacije.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
linethreader
- Kontakt:
Ovo, i odgovornost Davida kod prvog gola, se lako zaboravilo poslije svegaPadovan je napisao/la: ↑15 feb 2026, 23:20Nisu sudije presudne, Spaletti da nije jeo **** sa bespotrebnom igrom bez krila, sad bi imali 5-6 bodova vise lagano, imamo mi problema i bez sudija. Jednostavno mora se igrati sa dva krila, imamo ih dovoljno i rotiraj to, neka se znaju dva koja su starteri s vremena na vrijeme odmori i goni do kraja. Vratit ce se i Dusan uskoro dobit ces i njega za napad. Sredina Amer je ionako u formu treba tu igrati, ali mi bez ozbiljnog veznog igraca prije svega nemamo sta traziti niti naredne sezone. Loca se jeste digao i bio bi sigurno jos bolji pored jednog vrhunskog veznog igraca. Treba taj top i jos jedan vezni uz Kefrena i kapitena
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Miretija treba prodati na ljeto za nekih 18-20 miliona Đenovi ili Parmi ili ko god ga hoće.
Mislio sam da je DiGre solidan golman ali i on se mora prodati ili zadržati kao drugi golman.
Ganjati Svilara ili Unaja Simona a nekih 35-40 miliona.
Mislio sam da je DiGre solidan golman ali i on se mora prodati ili zadržati kao drugi golman.
Ganjati Svilara ili Unaja Simona a nekih 35-40 miliona.
MANIJACI JUG 1987
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Ja sam prvi kritikovao Di Gregoria nakon prvog gola, ali treba biti realan pa reci da je kasnije odbranio 4 cista gola.
Di Gre nije mačka na golu, on je jednostavno samo talentovan golman, mlad, talijan...i bio dobra prilika. A da je neka mačka , nije jbg.UmjetnikZijad je napisao/la: ↑16 feb 2026, 09:30Ja sam prvi kritikovao Di Gregoria nakon prvog gola, ali treba biti realan pa reci da je kasnije odbranio 4 cista gola.
Momak je sigurno fin, dobar, ali vjv ima niži plafon od maignana, donarume i sličnih...
Di Gregorio nije golman za Juventus, i to je nažalost sve primjetnije. Zna on bljesnuti i odbraniti teške udarce, ali sve dok prima golove poput prvog interovog, po tome će se i pamtiti. Ako se na ljeto ukaže prilika za kakvom klasom na golu, zašto ne iskoristiti.