Uvjek je on parmak ali raja ga voli jer je crnac.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 15:45Mario odmah mora vaditi Maroodzu, parmak danas
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vezni red i krila se ne vide, a svi na Turkeša, ok nije Messi, al ohanite malo. Odigrali smo ispodprosječno poluvrijeme i za to nije samo Turkeš kriv. Vazda isto naklati se na jednog i ne popuštaj, nekad Čomor danas Turkeš, tim donosi prevagu, a ne pojedinac, pogotovo u ovoj frkljuš tekmi izbij nabij ...
Sellamim sudiji mater a i zenu
Ne znam ni ja sto svi na Turkesa, lik je 9-ka , a mi nismo akcije odigrali da bi zapeijetili protivniku osim one u 41-oj minuti i suta Elezija.
Ne znam evo jel Turkes treba uzeti loptu kod naseg golmana sve proci i dati go?
Ne znam evo jel Turkes treba uzeti loptu kod naseg golmana sve proci i dati go?
Generalno svi su losi. Ubjedljivo najlosije poluvrijeme u zadnjih 10-15 utakmica. Postavka igre i izbor igraca jako loše.
Mora ovo dosta bolje u drugom poluvremenu sa 3 izmjene odmah
Mora ovo dosta bolje u drugom poluvremenu sa 3 izmjene odmah
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
-
BordoAhbab
- Kontakt:
Beganovic uzas zivi, Maroodza katastrofa, Turkes prespor i prelos, boli gledat ovog covjeka u nasem dresu...
Klub treba trazit izuzece Muse ovaj covjek nesmije vise nikad sudit FK SARAJEVU. Bice 60 faulova..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 15:50Ma ovo je zlocin samo ko nema oci moze tvrditi suprotno,faulovi,auti korneru fujjjjj ovo je ponizavanje. Ugrozene niko ne smike da dira, pa se preko nas kusuraju,igras ligu tek reda radi, kunem se da igraju Mesi,Mbape,Ronaldo nebi osvojili. Gledanje ovog i ucestvovanje u ovoj ligi je ponizavanje nas navijaca,kluba i historije, svuklu su nas u rand Toska takav rejting imamo kad je sudjenje u pitanju
Maroodza je imao 6-7 netscnih dodavanja i jos toliko nekih satro prodora kad moze gurnut loptu u sredinu Telalovicu ili Ademu. Horor kako je odigrao.
Roy Keane mentality.
Nadam se da idu bar 2 izmjene odmah sad na početku drugog
- egocentrik
- Kontakt:
Sta vam je raja kakvi su ovo komentari po forumu ko da 3 0 gubimo, izmijesan sastav igramo u gostima vrijeme uyas
Telalovic odlican nudi se i on i Ignatkov, Maroodza nonsalantan u napadu turkes odsjecen ostali korektno jedino bega zajebava i ivanisevic igra osiguraca idemo po pobjedu
Telalovic odlican nudi se i on i Ignatkov, Maroodza nonsalantan u napadu turkes odsjecen ostali korektno jedino bega zajebava i ivanisevic igra osiguraca idemo po pobjedu
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sobzirom da igramo u kombinovanom sastavu, i da smo napravili 2 dobre prilike bez da smo primili gol, na teskom gostovanju...nije lose.
Ako ne damo gol, izgubit cemo. Nece ovdje ostati nula.
Ako ne damo gol, izgubit cemo. Nece ovdje ostati nula.
Maroodza out Kupresak in
Ignatkov out Cimirot in
ako se ovo ne desi na poluvremenu treba i Mariu malo **** sve na kamaru, treca utakmica mi promjenili 15 igraca, pa za sta si se spremo ako nemas 11 koji ce pocinjati, jebote odmaranje igraca pa ne igramo vec 3 mjeseca srijeda-subota
Ignatkov out Cimirot in
ako se ovo ne desi na poluvremenu treba i Mariu malo **** sve na kamaru, treca utakmica mi promjenili 15 igraca, pa za sta si se spremo ako nemas 11 koji ce pocinjati, jebote odmaranje igraca pa ne igramo vec 3 mjeseca srijeda-subota
Vala Mario usro si ga danas da valja...mjenjaaaaaj
Ma, joj, brate moj lijepi, i ja ne mogu prežaliti Jatu, nikakoUvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑15 feb 2026, 12:43Koliko smo napredovali u radu najbolje govori podatak da smo ranije igrace prodavali u tursku ligu a zadnju godinu u lige petice i Južne Amerike. Očigledan napredak smo napravili ali moze to jos bolje jer moramo doći na cifru od 5 miliona EURA. Nadam se vec ove godine.
Žao mi jedino Jate jer je veliki potencijal ali sudijska mafija mu nije dala da igra i da se razvija. A mogao je da bude veliki transfer da su ga pustili.
- jurisicduska
- Kontakt:
Pa dobro možda je plan takav, izdržat prvo , krenut u drugom po pobjedu. Polako mrtvi se broje nakon utakmice.
Vrlo moguce da cemo ih brojat, ako se sta ne promijenijurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 15:58Pa dobro možda je plan takav, izdržat prvo , krenut u drugom po pobjedu. Polako mrtvi se broje nakon utakmice.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Kupresak ne znam sto nije poceo od pocetka umjesto ovog cupe?
Ne vazno sad ga ubaci i bolje igrati u drugome poluvremenu
Igraj Bordo Bijeli, ole ole…..
Ne vazno sad ga ubaci i bolje igrati u drugome poluvremenu
Igraj Bordo Bijeli, ole ole…..
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Bwganovic od kad je kod nas tolike godine i utakmice nikad i niti jednom nije pokusao igrati 1 na 1 sa protivnickim bekom kada je imao situaciju da to pokusa i proba. Ja u zivotu smo nisam vidio da bek ne smije jednom bar probati preci protivnickog beka. Momak je limitiran u tehnickom smislu to je uzas.
Marodza jos gori od njega.
Sergeja cim prije prodamo napravit cemo odlican posao. Decko evo koliko je odigrao do sad utakmica ni jednom al niti jednom kad primi loptu nije krenuo naprijed sa njom da pokusa napraviti visak i podvaliti loptu nego cim primi loptu doda je nekom do sebe. Pa to moze i svako od nas tamo. Tehnicki i on jako jako los sa loptom.
Marodza jos gori od njega.
Sergeja cim prije prodamo napravit cemo odlican posao. Decko evo koliko je odigrao do sad utakmica ni jednom al niti jednom kad primi loptu nije krenuo naprijed sa njom da pokusa napraviti visak i podvaliti loptu nego cim primi loptu doda je nekom do sebe. Pa to moze i svako od nas tamo. Tehnicki i on jako jako los sa loptom.
- jurisicduska
- Kontakt:
Treba sacekat 90 minuta pa pisat.OnoNa je napisao/la: ↑15 feb 2026, 15:59Vrlo moguce da cemo ih brojat, ako se sta ne promijenijurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 15:58Pa dobro možda je plan takav, izdržat prvo , krenut u drugom po pobjedu. Polako mrtvi se broje nakon utakmice.
O ovom ili o onom.
Ne treba crnjaciti. Mogli smo gubit mogli smo vodit. Imali smo i mi iz sjajne akcije sansu.
Drugo poluvrijeme mora biti bolje, jer mislim da ne može gore od prvog poluvremena danas.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, johntravolta123, mnon46, muhamedhulk, Shategabri, ubipara i 67 gostiju.