Ermedin Demirović

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Diadora
Kontakt:

Re: Ermedin Demirović

Post Postao/la Diadora » 15 feb 2026, 04:41

Iskreno protiv velsa ne bi bilo lose gurnuti ga na krilo njega I memica jer ce morato trcati gore dole konstsntno. Kad imamo loptu dema ulazi u sredinu I odvlaci beka sa sobom kako bi koli otvorio prostor za ubacivanje po strani. U fazi odbrane SE vraca I pomaze koli kad njihov bek krene u overlap run.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 feb 2026, 09:31

Naravno da nema onih maskota sveznalica koji su ismijavali bundesligaskog fudbalera, a njima uspjeh dobiti baksis za kutiju cigara.

Ermedin taman radi sta i koliko treba, nije on neki wc napadac pa stoga je ovo i vise nego odlicno. A ima kontinuitet, sezonama unazad dobru statistiku.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 15 feb 2026, 10:00

Demirovic konstantno zabija i asistira u bundesligi, sad ima isti broj golova ko onaj asllani iz hoffenheima kojeg sele u barcelonu, bajern itd dizu ga u zvijezde, a demirovic bio mjesecima povrijeđen i nije igro. Imam osjecaj da je bas potcijenjen u njemackoj

Sport90
Kontakt:

Post Postao/la Sport90 » 15 feb 2026, 10:48

Diadora je napisao/la:
15 feb 2026, 04:41
Iskreno protiv velsa ne bi bilo lose gurnuti ga na krilo njega I memica jer ce morato trcati gore dole konstsntno. Kad imamo loptu dema ulazi u sredinu I odvlaci beka sa sobom kako bi koli otvorio prostor za ubacivanje po strani. U fazi odbrane SE vraca I pomaze koli kad njihov bek krene u overlap run.
Ma protiv Welsa on na spicu, ubije ga krilo nek neko drugi trci. A Dzeks i Tabakovic sa klupe.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 feb 2026, 13:53

ElAn10 je napisao/la:
15 feb 2026, 10:00
Demirovic konstantno zabija i asistira u bundesligi, sad ima isti broj golova ko onaj asllani iz hoffenheima kojeg sele u barcelonu, bajern itd dizu ga u zvijezde, a demirovic bio mjesecima povrijeđen i nije igro. Imam osjecaj da je bas potcijenjen u njemackoj
On je potcijenjen kod nasih retardiranih "navijaca i pametologa", a u Njemackoj ne bi igrao u prvih 11 u ponajboliem timu Bundeslige da je potcijenjen. Itekako ga u medijima postuju i znaju nahvaliti. Ali su u svjesni njegovih nedostataka da bi bio sama krema medju napadacima.

075 ❤

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 15 feb 2026, 13:59

Ovaj momak je zvijer, a tek ce se vidjeti i u repki kad se Dzeko oprosti.

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 15 feb 2026, 14:40

Beduin je napisao/la:
15 feb 2026, 13:53
ElAn10 je napisao/la:
On je potcijenjen kod nasih retardiranih "navijaca i pametologa", a u Njemackoj ne bi igrao u prvih 11 u ponajboliem timu Bundeslige da je potcijenjen. Itekako ga u medijima postuju i znaju nahvaliti. Ali su u svjesni njegovih nedostataka da bi bio sama krema medju napadacima.
Ma za nase navijace mi je sve jasno, ali kazem ti da recimo ovaj asllani dao prvu sezonu sad par golova u prvoj bundesligi i odma mu cijena skocila na 30mil, demirovic nikad nije imao toliko a godinama ima dobre brojke u bundesligi. To je jedan primjer(taj asllani), ima dosta igraca gdje je ista situacija. I stuttgartovi navijaci non stop nesto kukaju, koda su manchester city i trebaju haalanda u napadu, a demirovic konstanto dobro igra. Pa woltemade je iz tog stuttgarta poslije jedne sezone i par golova za ogromne pare oso, razumijem njemac i drugi profil igraca 2 metra tamo vamo ali opet ako se mene pita demirovic premalo kredita dobiva i u BiH i u njemackoj.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 feb 2026, 15:45

ElAn10 je napisao/la:
15 feb 2026, 14:40
Beduin je napisao/la:
15 feb 2026, 13:53
ElAn10 je napisao/la:
Ma za nase navijace mi je sve jasno, ali kazem ti da recimo ovaj asllani dao prvu sezonu sad par golova u prvoj bundesligi i odma mu cijena skocila na 30mil, demirovic nikad nije imao toliko a godinama ima dobre brojke u bundesligi. To je jedan primjer(taj asllani), ima dosta igraca gdje je ista situacija. I stuttgartovi navijaci non stop nesto kukaju, koda su manchester city i trebaju haalanda u napadu, a demirovic konstanto dobro igra. Pa woltemade je iz tog stuttgarta poslije jedne sezone i par golova za ogromne pare oso, razumijem njemac i drugi profil igraca 2 metra tamo vamo ali opet ako se mene pita demirovic premalo kredita dobiva i u BiH i u njemackoj.
Ne mozes to tako subjektivno gledati. Nije Asllani postigao par golova, nego igra odlicnu sezonu u Bundesligi i kao napadac ima 7g i 6a sto je za napadaca u prvoj Bundesligaskoj sezoni vise nego dobro, a sezona jos traje. U prosle sezone na pisudbi u Cvajti je razvalio, imao brutalnu statistiku.
Uz to i mladji je od Demirovica 4 godine, a i u ligi je njegov klub ispred Stutgarta.

Za nas je najbitnije da Dema ostane zdrav i igra redovno, zabija i kao takav pomogne reprezentaciji i u buducnosti.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 feb 2026, 15:49

Kad vec pricamo o igrama za repku, Ermedinov rodjak je razgovarao sa mojim prijateljem, znaju se licno i ponekad druze, pa mu je ovaj ispricao kako, navodno, u reprezentaciji je takvo stanje da prije svake utakmice se forsira prica o Dzeki kako mu treba davati loptu i na njega se oslanjati, kako je Dzeko kult u svlacionici i svi se ponasaju podredjenu i nimalo relaksirajuca atmosfera po tom pitanju medju igracima. Te da i sam Ermedin vjeruje kako ce daleko bolje partije pruzati kad se babuka oprosti jer ce svi imati vise slobode kod donosenja odluka na terenu sa loptom.

Naravno, samo prenosim sto je i meni ovaj moj rekao da je cuo, koliko od toga je zaista tacno i prenapuhano ne znam i ogradjujem se od daljeg polemisanja. Vrijeme ce pokazati.

075 ❤

RightBack
Kontakt:

Post Postao/la RightBack » 15 feb 2026, 15:52

Ja 100% vjerujem u tu pricu,gore iznad sam nesto slicno napisao.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 15 feb 2026, 15:56

Sasvim realna prica. Dokaz je mec protiv San Marina.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

FerdinandF
Kontakt:

Post Postao/la FerdinandF » 15 feb 2026, 17:05

Koji ste vi paćenici.
Duvajte ga svi Džeki, lažovi bolesni.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 feb 2026, 18:55

.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 15 feb 2026, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.

075 ❤

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 15 feb 2026, 19:02

nije valjda da vjerujete u priču kako beduin negdje ima prijatelja :bow:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Laganini1986, Muumii, Vanja8, Zglavkar i 29 gostiju.