Premijer liga BiH - aktuelno

muharemovicdzelo
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la muharemovicdzelo » 15 feb 2026, 15:57

Nema šanse da Sloga bude ispod crte. Spasiće ih preko politike ako ne mognu na terenu. Kako je Rudar ušao u ligu tako će i oni da ostanu u ligi. Posebno u slučaju kad u manjem bh. entitetu nema ekipa koje žele da uđu u elitni rang. Možda jedino Leotar da ima ambicije (političke) da uđu ali na isti način kao i Rudar. Najrealnije je da Posušje bude drugi putnik u niži rang.

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 15 feb 2026, 15:58

goGlobal je napisao/la:
15 feb 2026, 15:55
KosevoZove je napisao/la:
15 feb 2026, 15:52
goGlobal je napisao/la:
15 feb 2026, 15:49

Pa, evo gledam. Covjek oduzeo na lijevon strani 3-4 lopte i podijeli fino, ne znam sta nevalja u njegovoj igri, prosvjetli me, nisam strucnjak.
Koliko je podijelio toliko je i zasrao totalno pogubljen , neka se dohaviza za drugo poluvrijeme, ili nije ovo onda njegova pozicija.
Jeste, imao je 2 pogresna pasa, presjecen, vidio sam. Teren ne nakvasen, injercija i kretnja lopte se znatno mijenja. Mislim da ce se utakmica prelomiti od pedesete minute i da je SS uocio gdje je skripilo u prvom.
Teren je isti kako za njih i za nas je, nema izgovora mi smo veliki klub i ovakve tekme se moraju dobiti, ako naredne sedmice mislimo se boriti za titulu, tipa rudar, posusje, radnik, sloga jel se treba tu strahovati?, respcet svakome ali brate relano pricamo, lp

@ virto vidjet cemo vas kad vam se bude ovako sudilo, a hoce lakapo samo.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 15 feb 2026, 15:58

Kakav smor je pracenje Sarajeva. Ne mogu stici do drugog mjesta, a previse su kvalitetni da padnu na 4. mjesto.
Zakucani na 3. poziciju, proljecni dio igraju 'nako.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 feb 2026, 15:59

ronaldo99 je napisao/la:
15 feb 2026, 15:51
Ti si uvijek najglasniji kako je sve korektno i posteno kad smo mi u pitanju i onda dodje vasa tekma i places ovdje kao pic.ka.
Virtu4l je napisao/la:
18 okt 2025, 19:55
Penal čist kao suza.
Ovako sam ja prokomentarisao nedosuđeni penal za nas u prošlom kolu, sasvim normalno.

Da se kojim slučajem vama desilo, 15 stranica bi o tome ispisali. Kao što rekoh, vi više ne znate pratiti utakmice, izgubili ste taj osjećaj, samo gledate sudiju i suđenje, svaki duel, svaki aut, korner, apsolutno sve i pokušavate naći neki problem u sudijskoj odluci. To su vas iz kluba naučili tako, jer su se vadili na suđenje i pokušavali kreirati alibi za loše rezultate, a vi se primili.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MaroonWhite1946
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1946 » 15 feb 2026, 16:00

Pendulum je napisao/la:
15 feb 2026, 15:48
Ja im želim ovako suđenje protiv Rudara sutra.
Kako ce onda tek da kmece ovi vrsni strucnjaci
...sve drugo ce proci! 🇱🇻

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 feb 2026, 16:00

15 feb 2026, 15:58

Kralju moj, nama se već loše sudilo u prvom kolu, čist penal nam nije dosuđen i to je to.

Vi se morate vratiti među normalan svijet i početi pratiti utakmice na normalan način. Ogroman dio vas više ne gleda utakmicu fudbalski, samo čekate šta će biti dosuđeno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 15 feb 2026, 16:01

Vorovus je napisao/la:
Kakav smor je pracenje Sarajeva. Ne mogu stici do drugog mjesta, a previse su kvalitetni da padnu na 4. mjesto.
Pa mi i ne mozemo vise od 3 mjesta ko masta za vise ove godine?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 15 feb 2026, 16:03

Virtu4l je napisao/la:
15 feb 2026, 16:00

Kralju moj, nama se već loše sudilo u prvom kolu, čist penal nam nije dosuđen i to je to.

Vi se morate vratiti među normalan svijet i početi pratiti utakmice na normalan način. Ogroman dio vas više ne gleda utakmicu fudbalski, samo čekate šta će biti dosuđeno.
Jeste medju prvim vazda sam bio na vasoj strani slobodno nadji moje postove i sta sam pisao, zajebavo sam se vazda, ali nikad vise od toga, koliko ti zivis za zelju i ja isto za fks, mislim da nisi upravu ali ok zivio.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 15 feb 2026, 16:04

15 feb 2026, 16:01
Vorovus je napisao/la:
Pa mi i ne mozemo vise od 3 mjesta ko masta za vise ove godine?
Ma ne kazem da iko masta nego konstatujem da je dosadno.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 15 feb 2026, 16:07

Ne znam ja sam vidio dva faula nedosudjena za pitare i to je to
Nista specijalno da je poremetilo igru, jer neke igre nije ni bilo
Ispadate konstatno i sloga vas ubi kontrama, a vi ste imali neke sanse i nista
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

goGlobal
Kontakt:

Post Postao/la goGlobal » 15 feb 2026, 16:10

goGlobal je napisao/la:
15 feb 2026, 15:52
Koliko je podijelio toliko je i zasrao totalno pogubljen , neka se dohaviza za drugo poluvrijeme, ili nije ovo onda njegova pozicija.
Jeste, imao je 2 pogresna pasa, presjecen, vidio sam. Teren ne nakvasen, injercija i kretnja lopte se znatno mijenja. Mislim da ce se utakmica prelomiti od pedesete minute i da je SS uocio gdje je skripilo u prvom.
Teren je isti kako za njih i za nas je, nema izgovora mi smo veliki klub i ovakve tekme se moraju dobiti, ako naredne sedmice mislimo se boriti za titulu, tipa rudar, posusje, radnik, sloga jel se treba tu strahovati?, respcet svakome ali brate relano pricamo, lp

Sve ok, ali ovo boldirano je jako amiciozno. Mi bi mogli jedino osvojiti titulu tekuce sezone da se avion Zrinjskom srusi negdje na putu ili povratku s Palasom i da Borac proglasi stwcaj i istupi iz lige. Treba bit malo realan, od titule ove godine nema 99,9% nista i evropa bi trebala da bude potpuni fokus, eventualno kup i taj super kup, mada mi i kup smrdi na usmjerenje. Ali vidjet cemo.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 15 feb 2026, 16:15

goGlobal je napisao/la:
15 feb 2026, 16:10
goGlobal je napisao/la:

Sve ok, ali ovo boldirano je jako amiciozno. Mi bi mogli jedino osvojiti titulu tekuce sezone da se avion Zrinjskom srusi negdje na putu ili povratku s Palasom i da Borac proglasi stwcaj i istupi iz lige. Treba bit malo realan, od titule ove godine nema 99,9% nista i evropa bi trebala da bude potpuni fokus, eventualno kup i taj super kup, mada mi i kup smrdi na usmjerenje. Ali vidjet cemo.
Biće da je mislio za narednu sezonu.
Pobjeglo na kucanju.
Koševo Zapad

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 15 feb 2026, 16:16

Valjda ce neko postaviti snimak pa da i ostali mogu procijeniti dosudjeni penal. Vidim da uveliko cmizdre. S druge strane, ne mogu da se ne prisjetim nasa tri ponistena gola protiv istog protivnika i kako su upravo navijaci Veleza tada ubjedljivo najglasniji bili u pravdanju odluka, pa i ono smijesno opravdanje da je sunce smetalo pa zbog toga VAR nije mogao procijeniti. Sad evo opet moralne vertikale :rol:

Imamo tu i standardnu, vec dobro poznatu shizobrigadu koja je prije samo 7 dana ociglednu ruku i skolski penal pravdala da nije.
slika
Tuce11 je napisao/la:
08 feb 2026, 14:55
Ispravna odluka Bilbije.
leo1946 je napisao/la:
Ni p od penala. Idemo posusje.
bvsic je napisao/la:
Realno nije penal, nit je isla prema golu, ni prema igracu, napucao ga sa pola metra
Kad se Zeljo osteti vecina vas ne gleda sta je istina nego kako da navucete pricu, spinujete i opravdate kradju, pa makar pri tome izgledali kao potpuni debili. Nismo isti. Vas spaja kompleks, opsesija i potreba da se svaka situacija izvrne samo da bi vama odgovarala. Prestanite kukati i glumiti zrtve i kako se, kako volite reci balije medjusobno kolju, jer sami sebe prozivate.

Kad budete gledali realno, a pritom znali i osnove fudbala, tek tada cemo moci svi normalno pricati i donositi odluke sta jeste a sta nije. Ima vas i realnih, al se vas glas slabo cuje pored ovih.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

OnoNa
Kontakt:

Post Postao/la OnoNa » 15 feb 2026, 16:17

Virtu4l je napisao/la:
15 feb 2026, 15:38
Čovjek pustio jaču igru, nema razloga da kmečite.

Usput oprostio školski žuti karton Menalu.
Bas kontra od toga sto ti pises, lik sve svira slogi, znaci nije on nista pustio..
Al ne mijenja to cinjenicu da smo mi losi haos..
Zadnja izmjena: OnoNa, dana/u 15 feb 2026, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 15 feb 2026, 16:17

Virtu4l je napisao/la:
15 feb 2026, 16:00

Ovo zadnje si u pravu.
Navijači FKS podsjećaju na onu Barsinu sektu (sad će Evander iza ćoška :mrgreen:).
Koševo Zapad

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 15 feb 2026, 16:17

OnoNa je napisao/la:
15 feb 2026, 16:17
Virtu4l je napisao/la:
15 feb 2026, 15:38
Čovjek pustio jaču igru, nema razloga da kmečite.

Usput oprostio školski žuti karton Menalu.
Bas kontra od toga sto ti pises, lik sve svira slogi, znaci nije on nista pustio..
Bukvalno :mrgreen:

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 15 feb 2026, 16:18

Lose sudjenje, a lose i Sarajevo.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 feb 2026, 16:18

Pustio čovjek Slogi malo jaču igru a nama sve svira.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 15 feb 2026, 16:19

Elezi moli Musu da nas pusti da igramo.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

goGlobal
Kontakt:

Post Postao/la goGlobal » 15 feb 2026, 16:19

Shategabri je napisao/la:
15 feb 2026, 16:15
goGlobal je napisao/la:
15 feb 2026, 16:10

Biće da je mislio za narednu sezonu.
Pobjeglo na kucanju.
Vjerovatno jest tako. Nase je u sustini da igramo i da uigramo ekipu pa cemo da vidimo dokle cemo dogurati. Evropa, izlazak u istu i igranje iste je najbolji pokazatelj naseg napretka, to je jedina realnost. Proteklih sezona se nismo na zalost proslavili prilikom odigravanja evropsih susreta a to je najzalivije u svemu i samom procesu stvaranja dugorocne ekipe Sarajeva. Imamo iznimno dobre uslove i predispozicije ali nas vazda koci nesto, sto ocigledno potiskujemo. Nadam se da se to mijenja i da koracamo ambiciozno naprijed shodno mogucnostima. Zivio.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: COYGBiH, kogmagie46, laszlo i 27 gostiju.