Premijer liga BiH - aktuelno
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nema šanse da Sloga bude ispod crte. Spasiće ih preko politike ako ne mognu na terenu. Kako je Rudar ušao u ligu tako će i oni da ostanu u ligi. Posebno u slučaju kad u manjem bh. entitetu nema ekipa koje žele da uđu u elitni rang. Možda jedino Leotar da ima ambicije (političke) da uđu ali na isti način kao i Rudar. Najrealnije je da Posušje bude drugi putnik u niži rang.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Teren je isti kako za njih i za nas je, nema izgovora mi smo veliki klub i ovakve tekme se moraju dobiti, ako naredne sedmice mislimo se boriti za titulu, tipa rudar, posusje, radnik, sloga jel se treba tu strahovati?, respcet svakome ali brate relano pricamo, lpgoGlobal je napisao/la: ↑15 feb 2026, 15:55Jeste, imao je 2 pogresna pasa, presjecen, vidio sam. Teren ne nakvasen, injercija i kretnja lopte se znatno mijenja. Mislim da ce se utakmica prelomiti od pedesete minute i da je SS uocio gdje je skripilo u prvom.KosevoZove je napisao/la: ↑15 feb 2026, 15:52Koliko je podijelio toliko je i zasrao totalno pogubljen , neka se dohaviza za drugo poluvrijeme, ili nije ovo onda njegova pozicija.
@ virto vidjet cemo vas kad vam se bude ovako sudilo, a hoce lakapo samo.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Kakav smor je pracenje Sarajeva. Ne mogu stici do drugog mjesta, a previse su kvalitetni da padnu na 4. mjesto.
Zakucani na 3. poziciju, proljecni dio igraju 'nako.
Zakucani na 3. poziciju, proljecni dio igraju 'nako.
Ovako sam ja prokomentarisao nedosuđeni penal za nas u prošlom kolu, sasvim normalno.
Da se kojim slučajem vama desilo, 15 stranica bi o tome ispisali. Kao što rekoh, vi više ne znate pratiti utakmice, izgubili ste taj osjećaj, samo gledate sudiju i suđenje, svaki duel, svaki aut, korner, apsolutno sve i pokušavate naći neki problem u sudijskoj odluci. To su vas iz kluba naučili tako, jer su se vadili na suđenje i pokušavali kreirati alibi za loše rezultate, a vi se primili.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Kako ce onda tek da kmece ovi vrsni strucnjaci
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
KosevoZove je napisao/la: ↑15 feb 2026, 15:58@ virto vidjet cemo vas kad vam se bude ovako sudilo, a hoce lakapo samo.
Kralju moj, nama se već loše sudilo u prvom kolu, čist penal nam nije dosuđen i to je to.
Vi se morate vratiti među normalan svijet i početi pratiti utakmice na normalan način. Ogroman dio vas više ne gleda utakmicu fudbalski, samo čekate šta će biti dosuđeno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Pa mi i ne mozemo vise od 3 mjesta ko masta za vise ove godine?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
KosevoZove
- Kontakt:
Jeste medju prvim vazda sam bio na vasoj strani slobodno nadji moje postove i sta sam pisao, zajebavo sam se vazda, ali nikad vise od toga, koliko ti zivis za zelju i ja isto za fks, mislim da nisi upravu ali ok zivio.Virtu4l je napisao/la: ↑15 feb 2026, 16:00KosevoZove je napisao/la: ↑15 feb 2026, 15:58@ virto vidjet cemo vas kad vam se bude ovako sudilo, a hoce lakapo samo.
Kralju moj, nama se već loše sudilo u prvom kolu, čist penal nam nije dosuđen i to je to.
Vi se morate vratiti među normalan svijet i početi pratiti utakmice na normalan način. Ogroman dio vas više ne gleda utakmicu fudbalski, samo čekate šta će biti dosuđeno.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Ma ne kazem da iko masta nego konstatujem da je dosadno.KosevoZove je napisao/la: ↑15 feb 2026, 16:01Pa mi i ne mozemo vise od 3 mjesta ko masta za vise ove godine?
Ne znam ja sam vidio dva faula nedosudjena za pitare i to je to
Nista specijalno da je poremetilo igru, jer neke igre nije ni bilo
Ispadate konstatno i sloga vas ubi kontrama, a vi ste imali neke sanse i nista
Nista specijalno da je poremetilo igru, jer neke igre nije ni bilo
Ispadate konstatno i sloga vas ubi kontrama, a vi ste imali neke sanse i nista
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Sve ok, ali ovo boldirano je jako amiciozno. Mi bi mogli jedino osvojiti titulu tekuce sezone da se avion Zrinjskom srusi negdje na putu ili povratku s Palasom i da Borac proglasi stwcaj i istupi iz lige. Treba bit malo realan, od titule ove godine nema 99,9% nista i evropa bi trebala da bude potpuni fokus, eventualno kup i taj super kup, mada mi i kup smrdi na usmjerenje. Ali vidjet cemo.KosevoZove je napisao/la: ↑15 feb 2026, 15:58Teren je isti kako za njih i za nas je, nema izgovora mi smo veliki klub i ovakve tekme se moraju dobiti, ako naredne sedmice mislimo se boriti za titulu, tipa rudar, posusje, radnik, sloga jel se treba tu strahovati?, respcet svakome ali brate relano pricamo, lpgoGlobal je napisao/la: ↑15 feb 2026, 15:55Jeste, imao je 2 pogresna pasa, presjecen, vidio sam. Teren ne nakvasen, injercija i kretnja lopte se znatno mijenja. Mislim da ce se utakmica prelomiti od pedesete minute i da je SS uocio gdje je skripilo u prvom.KosevoZove je napisao/la: ↑15 feb 2026, 15:52Koliko je podijelio toliko je i zasrao totalno pogubljen , neka se dohaviza za drugo poluvrijeme, ili nije ovo onda njegova pozicija.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
- Shategabri
- Kontakt:
Biće da je mislio za narednu sezonu.goGlobal je napisao/la: ↑15 feb 2026, 16:10Sve ok, ali ovo boldirano je jako amiciozno. Mi bi mogli jedino osvojiti titulu tekuce sezone da se avion Zrinjskom srusi negdje na putu ili povratku s Palasom i da Borac proglasi stwcaj i istupi iz lige. Treba bit malo realan, od titule ove godine nema 99,9% nista i evropa bi trebala da bude potpuni fokus, eventualno kup i taj super kup, mada mi i kup smrdi na usmjerenje. Ali vidjet cemo.KosevoZove je napisao/la: ↑15 feb 2026, 15:58Teren je isti kako za njih i za nas je, nema izgovora mi smo veliki klub i ovakve tekme se moraju dobiti, ako naredne sedmice mislimo se boriti za titulu, tipa rudar, posusje, radnik, sloga jel se treba tu strahovati?, respcet svakome ali brate relano pricamo, lp
Pobjeglo na kucanju.
Koševo Zapad
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Valjda ce neko postaviti snimak pa da i ostali mogu procijeniti dosudjeni penal. Vidim da uveliko cmizdre. S druge strane, ne mogu da se ne prisjetim nasa tri ponistena gola protiv istog protivnika i kako su upravo navijaci Veleza tada ubjedljivo najglasniji bili u pravdanju odluka, pa i ono smijesno opravdanje da je sunce smetalo pa zbog toga VAR nije mogao procijeniti. Sad evo opet moralne vertikale
Imamo tu i standardnu, vec dobro poznatu shizobrigadu koja je prije samo 7 dana ociglednu ruku i skolski penal pravdala da nije.
Kad se Zeljo osteti vecina vas ne gleda sta je istina nego kako da navucete pricu, spinujete i opravdate kradju, pa makar pri tome izgledali kao potpuni debili. Nismo isti. Vas spaja kompleks, opsesija i potreba da se svaka situacija izvrne samo da bi vama odgovarala. Prestanite kukati i glumiti zrtve i kako se, kako volite reci balije medjusobno kolju, jer sami sebe prozivate.
Kad budete gledali realno, a pritom znali i osnove fudbala, tek tada cemo moci svi normalno pricati i donositi odluke sta jeste a sta nije. Ima vas i realnih, al se vas glas slabo cuje pored ovih.
Imamo tu i standardnu, vec dobro poznatu shizobrigadu koja je prije samo 7 dana ociglednu ruku i skolski penal pravdala da nije.
Kad budete gledali realno, a pritom znali i osnove fudbala, tek tada cemo moci svi normalno pricati i donositi odluke sta jeste a sta nije. Ima vas i realnih, al se vas glas slabo cuje pored ovih.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Bas kontra od toga sto ti pises, lik sve svira slogi, znaci nije on nista pustio..
Al ne mijenja to cinjenicu da smo mi losi haos..
Zadnja izmjena: OnoNa, dana/u 15 feb 2026, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
Ovo zadnje si u pravu.Virtu4l je napisao/la: ↑15 feb 2026, 16:00KosevoZove je napisao/la: ↑15 feb 2026, 15:58@ virto vidjet cemo vas kad vam se bude ovako sudilo, a hoce lakapo samo.
Navijači FKS podsjećaju na onu Barsinu sektu (sad će Evander iza ćoška
Koševo Zapad
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Lose sudjenje, a lose i Sarajevo.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- jurisicduska
- Kontakt:
Pustio čovjek Slogi malo jaču igru a nama sve svira.
Elezi moli Musu da nas pusti da igramo.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Vjerovatno jest tako. Nase je u sustini da igramo i da uigramo ekipu pa cemo da vidimo dokle cemo dogurati. Evropa, izlazak u istu i igranje iste je najbolji pokazatelj naseg napretka, to je jedina realnost. Proteklih sezona se nismo na zalost proslavili prilikom odigravanja evropsih susreta a to je najzalivije u svemu i samom procesu stvaranja dugorocne ekipe Sarajeva. Imamo iznimno dobre uslove i predispozicije ali nas vazda koci nesto, sto ocigledno potiskujemo. Nadam se da se to mijenja i da koracamo ambiciozno naprijed shodno mogucnostima. Zivio.Shategabri je napisao/la: ↑15 feb 2026, 16:15Biće da je mislio za narednu sezonu.goGlobal je napisao/la: ↑15 feb 2026, 16:10Sve ok, ali ovo boldirano je jako amiciozno. Mi bi mogli jedino osvojiti titulu tekuce sezone da se avion Zrinjskom srusi negdje na putu ili povratku s Palasom i da Borac proglasi stwcaj i istupi iz lige. Treba bit malo realan, od titule ove godine nema 99,9% nista i evropa bi trebala da bude potpuni fokus, eventualno kup i taj super kup, mada mi i kup smrdi na usmjerenje. Ali vidjet cemo.KosevoZove je napisao/la: ↑15 feb 2026, 15:58Teren je isti kako za njih i za nas je, nema izgovora mi smo veliki klub i ovakve tekme se moraju dobiti, ako naredne sedmice mislimo se boriti za titulu, tipa rudar, posusje, radnik, sloga jel se treba tu strahovati?, respcet svakome ali brate relano pricamo, lp
Pobjeglo na kucanju.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Trenutno korisnika/ca: GrbavicaHrammm, ristagrad, Samba71 i 34 gosta.