FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Neka nama Mirvica
Ako sad dobijemo Slogu a trebali/morali bi, onda stvarno iskazujem ekipi ogromno postovanje, jer ne mogu s vjetrenjacama da se bore. Ovo je fkt pravi antifudbal sto se odigrava u Doboju. Cazinaki ljepotan i Musa definitvno po zadatku rade kad je neophodno.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
6 dana u sedmici u kakvoj drzavi zivimo svaki normalan covjek kaze sam sebi samo da rata ne bude. A onda dodje subota ili nedelja i utakmica od 90min i pozelim tad da hoce biti rata. Dokle su nas doveli
Koja zajebancija i nezainteresovanost,
Vadi telalovica J*** ti mater
Vadi telalovica J*** ti mater
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 15 feb 2026, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
Prespori smo
Koga danas tjeramo, a pitari?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Realno, igramo očajno, x ko kuća u ovim okolnostima.
Kad ne igraš dobro, x je dobra stvar.
Kad ne igraš dobro, x je dobra stvar.
Meni je samo muka kad pogledam klupu i vidim da mi nemamo nikog ubacit prema naprijed, ni spica ni krila...
Imas samo zadnju liniju da utegnes i tjt..
Imas samo zadnju liniju da utegnes i tjt..
Prizivam Kuprešaka od prve minute, onda on uđe u 60oj i od tri pokušaja da centrira, dva puta ga blokiraju i jednom ne dobaci ni do prve stative. Govor tijela kao da mu je ovo treća utakmica danas. Strašno. Divim se svima nama koji ovo pratimo iz sezone u sezone. Mi smo heroji.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Ovako smo igrali i protiv celika i uzeli jedva i opet se dizala ekipa i trener u nebesa. Uglavnom klub nema smjer ni nista a dokaz je turkes u prvih 11 i klub nema namjeru dovesti nikog
Da covjek ne gleda utakmicu reko bi kolje nas sudija. Sloga bolja i ako je su sastavljena od otpad igraca. Utakmica za nocne more. Uzas
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- Shategabri
- Kontakt:
-
KosevoZove
- Kontakt:
Kako smo spori, tromi bas govor tijela govori kako ih zadovoljava ovaj rezultat.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ide frljoka do kraja
- Shategabri
- Kontakt:
Turkeš je tu silom prilika.KarloIvandic je napisao/la: ↑15 feb 2026, 16:40Ovako smo igrali i protiv celika i uzeli jedva i opet se dizala ekipa i trener u nebesa. Uglavnom klub nema smjer ni nista a dokaz je turkes u prvih 11 i klub nema namjeru dovesti nikog
Vratio se sa posudbe.
Jasno, nije ni Renan neka pljačka, ali je za Turkeša debeli Ronaldo.
Pitanje je ko se mogao dovesti na tu poziciju tokom zime? Nije rješenje dovesti reda radi.
Dovešćemo sigurno napadača za narednu sezonu.
Koševo Zapad
Sudija ti oko 16 ne zeli svirati taman da te sakom udari, daj probajte na terminu igrati da jedni ne smiju pravit kontakt a drugi smiju, pa mi javite iskustva.
Majku vise i Savezu i Sudijama