Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
vrhunsko sudenje danas! musa na nivou dostojnog polufinala svjerskog prvenstva!
- jurisicduska
- Kontakt:
Zaplesimo kuje !
Čim su ih malo stisli vidjelo se da su kvalitetnija ekipa. Ne razumijem zbog čega od početka nisu ovako igrali.
Umri Musa majci na rukama
Kakav si mi? Popij nesto smiri se.. Hahahahahhaha aaaaa hahhahaah mame vam hinjskeVirtu4l je napisao/la: ↑15 feb 2026, 15:49Sloga nešto bolja u prvom, možda je bolji izraz - agresivnija. Marudža kritičan kod Sarajeva, sreća pa ovi to nisu kaznili.
Ne zna se čiji je trebao biti aut, 50-50 situacija, što je opet apsolutno nebitno kad je već dodijeljen jednoj ekipi.
U svakoj ligi na planeti bi Menalo dobio žuti karton.
- Shategabri
- Kontakt:
Sudija iz Banjaluke sudi Sarajevu, pa kako je to moguce??? Odmah da se napise email u UEFA 
Kakav je majstor Ljajić. 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Sviraj sad musa
totalno nezasluzeno! steta za borbenog sloginih ratnika!
bravo Krdzalicu, samo zbog ovog smrada od sudije 
Zašto da boli ? Ispali od dvadeset puta skuplje ekipe golom iz penala.Shategabri je napisao/la: ↑15 feb 2026, 16:46Još boli ispadanje iz kupa?
Još uvijek vjerujete da od saopštenja i optužnice do apsolutne podrške klubu nije bilo na prodaju?
Pa o tome i pricam. Dali su penal velezu na pocetku utakmice gdje niko ne bi svirao. O tim tekmama i sirokom da ne pricam. Iskreno nismo imali neki potencijal ikoga da ugrozimo, pitanje je bilo kad cemo pasti, naravno nisam ocekivao na 6to mjesto.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 16:46Jel ti bila glupa kad ste bili prvi ljetos neko vrijeme pa vam zbog sunca var nije mogao gledati jel bio ofsajd ili nije u Listici?Pablo11 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 16:41Glupa je ta prica da samo vas kradu godinama i pbojegnu vam na 20 bodova. Ohanite malo, niste jedini u ligi, ta prica o ozbiljnosti ekipa je bezveze skroz.jurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 16:38
Ma dobro lafe sve vas ovo čeka ako ikad budete ozbiljna ekipa![]()
Ko god ima potencijala da ih ugrozi, zakinut ce se, znate vi to dobro ali podjebavate.
Fk Željezničar.
Umro dabogda Musaaaaa
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
-
KosevoZove
- Kontakt:
Ne zasluzeno sloga dobar, tvrd protivnik, ali tako je to u fudbalu zvao se adem!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bvsic, feniksptica, jurisicduska, Maestro^^, Redfire16, ritam21, ronaldo99, Rule_hz, svrakino1921, zeljovolimte i 41 gost.